|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
20.6.2011 21:58:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu 

najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/
ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnijeuser posted image
to su tzv. kroksice...joj ticerko...kako to ne znasuser posted image user posted image user posted image ...salim seuser posted image
kroksice su super...al ja bih voljela orginalne...barem za sebeuser posted image user posted image

ma znam da su kroksice al se u sekundid nisam mogla sjetiti kako se zovuuser posted image user posted image user posted image a u visokoj trudnoci ih nisam skidala, nista udobnije u zivotu nisam nosilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1576
20.6.2011 21:59:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

11KM u Planet obuca user posted image
I ja cu aBd Lani jedne kupiti user posted image user posted image

Uh Majo tvoje jeftinije user posted image user posted image user posted image

a mi dobili iz amerike kao poklon, najjeftinije smo prosliuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1577
20.6.2011 22:00:30   
maja78 RR

fakat su bile prejeftine, a super, evo sad su na moru sa drugim djetetom :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1578
20.6.2011 22:01:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: salmy

Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu 

najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/
ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnijeuser posted image
to su tzv. kroksice...joj ticerko...kako to ne znasuser posted image user posted image user posted image ...salim seuser posted image
kroksice su super...al ja bih voljela orginalne...barem za sebeuser posted image user posted image

ma znam da su kroksice al se u sekundid nisam mogla sjetiti kako se zovuuser posted image user posted image user posted image a u visokoj trudnoci ih nisam skidala, nista udobnije u zivotu nisam nosilauser posted image
zato sto nisi probala ugsiceuser posted image user posted image user posted image ...najruznija obuca je uvijek najudobnijauser posted image user posted image user posted image ...al da ne idem viseu ot
i ja planiram ove godine probati i kroksice A. pa cemo kombiniratiuser posted image ...na kraju cu doktorirati na sandalama za moreuser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 20.6.2011 22:02:29 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1579
20.6.2011 22:18:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

fakat su bile prejeftine, a super, evo sad su na moru sa drugim djetetom :)

Jedva cekam iduci bazar da mi kazes kako sam smrsala user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1580
20.6.2011 22:41:14   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
user posted image
iima u turbo limaču kod nas u Mostaru,pa pretpostavljam da ima i kod vas,a vidjela sam i u robotu sličan

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1581
20.6.2011 22:43:24   
Visnja RR
hvala ...moram uskoro u potragu... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1582
20.6.2011 22:50:11   
slavuj
Gdje kupiti edukativne,interaktivne cd-ove. Uceje slova,boja i sl. Gledala sam u nekoliko TC i knjizara i nemaju. Pa ako je neko skoro vidjeo neka javi.
Hvalauser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1583
21.6.2011 8:05:03   
Anoniman
Eh vakooo, mene je tata zamolio da kupim sestri neku knjigu da malo cita nas...njoj je 14 god.dakle trebalo bi mi nesto zabavno, tinejdzerski, lagano (posto ona ne zivi ovdje)...nesto sto ce je zainteresovati...znaci nista pametnouser posted image ...e u moje vrijeme su bile tog tipa beverli hils romaniuser posted image user posted image user posted image ...a sta je sad u modi? nisam u tokuuser posted image ...pa eto...ko znanek mi pise

< Poruku je uredio dadada -- 21.6.2011 8:07:10 >

(odgovor članu slavuj)
  Neposredna veza do poruke: 1584
21.6.2011 8:38:34   
canim

Eh vakooo, mene je tata zamolio da kupim sestri neku knjigu da malo cita nas...njoj je 14 god.dakle trebalo bi mi nesto zabavno, tinejdzerski, lagano (posto ona ne zivi ovdje)...nesto sto ce je zainteresovati...znaci nista pametnouser posted image ...e u moje vrijeme su bile tog tipa beverli hils romaniuser posted image user posted image user posted image ...a sta je sad u modi? nisam u tokuuser posted image ...pa eto...ko znanek mi pise

I sad su ti ti romani ala beverli hils u modi, samo sto se ne zovu beverli hils user posted image ja imam sestru 15 godina i ona stalno kupuje te neke knjige sa lakim stivom i saljivim pricicama o curama, momcima i ostalim temama user posted image trenutno ni jedan naslov mi ne pada na pamet ali cini mi se da je vecinom to sve bilo na ekavskom, dakle izdavaci su vjerovatno iz Srbije i kupovala je sve te knjige po sajmovima.
A za kapicu user posted image nadam se da cemo se dogovoriti bar ovo ljeto da je preuzmes pa da je momak moze bar na jesen nositi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1585
21.6.2011 8:43:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: canim

I sad su ti ti romani ala beverli hils u modi, samo sto se ne zovu beverli hils user posted image ja imam sestru 15 godina i ona stalno kupuje te neke knjige sa lakim stivom i saljivim pricicama o curama, momcima i ostalim temama user posted image trenutno ni jedan naslov mi ne pada na pamet ali cini mi se da je vecinom to sve bilo na ekavskom, dakle izdavaci su vjerovatno iz Srbije i kupovala je sve te knjige po sajmovima.
A za kapicu user posted image nadam se da cemo se dogovoriti bar ovo ljeto da je preuzmes pa da je momak moze bar na jesen nositi user posted image

pa eto...bio bi reduser posted image user posted image user posted image ...ti znas gdje sam ja...ja nemam pojma gdje si tiuser posted image ...nekako cemo se valjda vec uganjati...nije sa nyuser posted image

nego pitaj ti sestru za naslove...nebil ti tesko...nek je na ekavici...samo da nije na cirilici,je cirilicu, nazalost, ne zna

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1586
21.6.2011 8:46:16   
teacher75
dadada, znam da su ludi za sumrak sagomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1587
21.6.2011 8:48:42   
canim
dadada pitat cu je u toku dana, ona sad sigurno uveliko spava user posted image raspust...uziva djete user posted image

Neposredna veza do poruke: 1588
21.6.2011 8:49:03   
Anoniman

sta je to?...samo da nisu njaki vampiri i tako to da me tata ne kvrcne...to nekona sama sebi kupuje...ja cu joj "ljubice"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1589
21.6.2011 8:52:12   
teacher75

sta je to?...samo da nisu njaki vampiri i tako to da me tata ne kvrcne...to nekona sama sebi kupuje...ja cu joj "ljubice"user posted image user posted image

naravno da jesu, to je bas touser posted image twilight

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1590
21.6.2011 8:52:50   
canim

kupi ti njoj knjigu recepata da pitu nauci praviti user posted image da vidis kako ce ti se tata obradovati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1591
21.6.2011 8:55:23   
Adana
Sumrak saga je super, ljubavna vampirska trilogija... user posted image  Meni odlicna! user posted image

Ja sada citam Vamprisku Akademiju od Richelle Mead. user posted image

A imaju i neki Vampirski dnevnici... user posted image

Da napomenem, nije nista strasno, ja se ''bojim'' vamprira od malena, ali ovo smijem da citam. user posted image

Knjige od MIR-JAM su meni OK... user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 21.6.2011 8:56:17 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 1592
21.6.2011 9:00:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana

Sumrak saga je super, ljubavna vampirska trilogija... user posted image  Meni odlicna! user posted image

Ja sada citam Vamprisku Akademiju od Richelle Mead. user posted image

A imaju i neki Vampirski dnevnici... user posted image

Da napomenem, nije nista strasno, ja se ''bojim'' vamprira od malena, ali ovo smijem da citam. user posted image

Knjige od MIR-JAM su meni OK... user posted image
halo ba...ti si VELIKAuser posted image

ne smijem joj fakat te "vampirske"...znam da se prosle godine lozila na one vjestice njake...al to je bas djetinjasto...mislim, njihovi razgovorii problemiuser posted image ...nego dami je nesto u tom fazonu...al tinejdzersko...ja bih joj najradije h pottera...al nije ona tip da je to nesto spec.zainteresuje...barem momentalno...film, da...al knjiga...ma jok...ona je sad u fazonu "smizle"

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 1593
21.6.2011 9:04:54   
Adana
A 'Mi djeca s kolodvora Zoo'? Ja sam u tim godina za knjige koje 'otvaraju' oci...hehehehehehe

Ima i jedna knjiga, pisala je tinejdzerka, o tome kako je odvedena u bijelo roblje.... Super knjiga da nikome ne padne na pamet da se bavi sumnjivim manekenskih poslovima. :)

Helem, poslah ti i PP pa vidi ima li sta zanimljivo. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1594
21.6.2011 9:07:09   
M kao Mama
Adana nađel ti kostim, ja jučer kupila tri, dječija da se razumijemo

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1595
21.6.2011 9:09:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana

A 'Mi djeca s kolodvora Zoo'? Ja sam u tim godina za knjige koje 'otvaraju' oci...hehehehehehe

Ima i jedna knjiga, pisala je tinejdzerka, o tome kako je odvedena u bijelo roblje.... Super knjiga da nikome ne padne na pamet da se bavi sumnjivim manekenskih poslovima. :)

Helem, poslah ti i PP pa vidi ima li sta zanimljivo. :)
ovo jeimeni palo na pamet...sjecam se da sam je bas u tomuzrastu negdje citala...al sam je sama uzela...ne bih joj to voljela nametati...staja znam da li je ona spremna...knjiga nije nimalo lagana...a ona meni inace djelujepuno djetinjastija nego sto sam ja bila u tim godinama...ilise jane sjecam...mamalo cuprosurfatiovu str.stosi mi poslala...ai pitacu u knjizari...nacicu valjda nesto

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 1596
21.6.2011 9:10:10   
teacher75
kupi joj agatu kristi ili serloka holmsa, ja sam to najvise citala u njenim godinama

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1597
21.6.2011 9:10:15   
Adana
Princezini dnevnici - Meg Kabot

Kako da vaspitas svoje roditelje  user posted image  - Katrin Malten i Bernadet Kosta - Prad 

Moj tata je lud za mnom - Vjekoslava Huljic

Samo da smo zajedno - Dzudi Blum

Boze, da l` si tu? Ja sam, Margaret - Dzudi Blum

< Poruku je uredio Adana -- 21.6.2011 9:19:49 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1598
21.6.2011 9:10:34   
Adana

kupi joj agatu kristi ili serloka holmsa, ja sam to najvise citala u njenim gopdinam

I ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 1599
21.6.2011 9:11:20   
Adana
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Adana nađel ti kostim, ja jučer kupila tri, dječija da se razumijemo

Jok ja... A gdje, hajde poblize objasni molim te! user posted image  Ulaz od Slatkog Coseta pa onda... user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *