|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste u Zenici
23.3.2011 21:35:53   
zeni
samo da vam javim da su radovi poceli,bolnica se trese od buke na porodjajnom,sve je izmjesteno,zato drage trudnice stisnite pa aBd u novim sobama i novim krevetima uzivajte,koliko to mozeuser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu blizanci 2)
Neposredna veza do poruke: 551
29.3.2011 12:58:07   
nina25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhhhhuuuuu, znci postoji nada da cu se u junu aBd poroditi u "normalnim" uvjetima porodilista, i lezati na "normalnom" krevetu. user posted image
Bas si me obradovala Zeni

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 552
29.3.2011 13:02:18   
nina25
Ma kod nas stela cuda cini user posted image , sve se moze kad poznajes "dobre"ljude. Inace, kad sam se ja porodila sa prvim djetetom, i dosao MM i roditelji u posjetu isto sam mogla samo na prozor, ali posto nisu mogli dobro vidjeti bebu, MM je zamolio jednu sestricu na unese kameru i da nas snimi, i stvarno je bila neka bas fina, dosla sa kamerom u sobu, snimila bebu i mene i odnijela tati.
Tata samo sto se nije srusio niz stepenice, kad je vidio sincinu svoga user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.3.2011 13:05:17 >

Neposredna veza do poruke: 553
30.3.2011 21:41:33   
zeni
kazu da ce svaka soba imati 3-4 kreveta i svoj wc,pa to bi bilo odlicno

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 554
31.3.2011 19:07:33   
blizanci 2
sve je to fino i lijepo i kreveti i wc nek nam je ugodno dok smo tamo, ama meni je najbitnije da promijene malo narav doktora babica i sestrica kad bi oni bili bolji od ma i kreveti bili meksi heheh :) Daj boze da ne budu sad jos stroziji zbog dobrog namjestaja.
Meni valja akoBogda  brzo u njihove ruke pa cu vam iz prve ruke reci sta se promijenilo....

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 555
31.3.2011 19:10:25   
esmina i bebina mam
Potpisujem ovo sto si rekla..ljudskost je najbitnija user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 556
11.5.2011 15:23:59   
jacajasmina
pozdrav svima,
nova sam ovdje i totalno izgubljena od ovih silnih doktora i na sve to vidim da je rijetko koju trudnicu vodio dr.ribic
i ako ima bilo koja da ju je vodio ovaj dr.da mi kaze kakav je ili cu i ja na kraju preci kod ovih sto se tsalno spominju.
:-))))

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 557
   RE: Porodilite u Zenici
24.5.2011 20:04:01   
palachinken
Eh niki, ja tek sad ovo ugledah, a maloprije došla iz Suncauser posted image
elem, čula sam na vježbama za trudnice da su završili sa renoviranjem, sad svaka soba ima svoj wc, promijenili su prozore, vrata, imaju nove krevetiće za bebe...eto jos samo osoblje da renoviraju user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 24.5.2011 20:18:53 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 558
25.5.2011 2:52:27   
nina25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, taman sam na vrijeme zatrudnilauser posted image da dodjem na porod u normalan odjel. a osob;je cemo nekako izdrzati 1-2 dana, mada sam ja na prvom porodu bila zadovoljna osobljem, bile su neke fine. cak mi je jedna sestrica po ciavom odjelu trazila punjac za mob. posto sam ja svoj zaboravila. user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 559
25.5.2011 14:57:47   
Hannica
Ili se meni cini ili su neki postovi izbrisani s ove teme.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 560
25.5.2011 15:00:29   
sheri
IZVORNA PORUKA: Hannica

i meni se cini user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 561
25.5.2011 15:03:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: Hannica

i meni se cini user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se vise ne cini,100% sam sigurna.Ja i jos neka forumasica smo odgovrile jacijasmini vezano za dr.Ribica a sad nema postova.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 562
25.5.2011 15:15:27   
Nedi
Ne čini ti seuser posted image user posted image i ja sam odgovorila i baš sam zapamtila jer uvijek kad vidim da neko novi iz Ze nesto pita trudim se dati odgovor.
ALi sad ce i ovo obrisati jer je OTuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 563
25.5.2011 15:23:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Nedi

Ne čini ti seuser posted image user posted image i ja sam odgovorila i baš sam zapamtila jer uvijek kad vidim da neko novi iz Ze nesto pita trudim se dati odgovor.
ALi sad ce i ovo obrisati jer je OTuser posted image

Nek nas prebace na kritike,ovo,ono....user posted image
Ali ono nije bilo OT.user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 564
30.5.2011 11:02:17   
palachinken
Pitanje za žene koje su prirodno rodile u našem porodilištu - kad su vam prvi put dali bebu? Ima li onog filmskog momenta gdje mi dijete odmah pružaju na prsa ili ga samo babica pokaze iz svoje ruke pa nosi negdje?
I jos nesto, jel oni svima, po standardnoj proceduri, ukljucuju drip cim dodju s kontrakcijama gore ili se moze izbjeci ubrzavanje poroda.
Ja imam samo jednu prijateljicu koja je nedavno rodila prirodno, nju su filovali tom infuzijom 24 sata prije nego je otišla u rađaonu, sporo se otvarala valjda, a novorođenu bebu odnijeli, pa tek sutradan ujutru ju je prvi put ugledala.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 565
30.5.2011 11:15:03   
Nedi
Bebu su mi donijeli nekoliko sati nakon poroda, uključuli su mi drip a ostalo ću zviždati dok se ne porodiš da te ne prepadam user posted image user posted image

U biti sve se da srediti zavisno od toga koliko ti je štela jakauser posted image

Neposredna veza do poruke: 566
30.5.2011 11:20:02   
palachinken
user posted image
Svjesna sam da ne idem na spa tretman niti da će me nosati na svili i kadifi.
Žene prođu sodomu i gomoru gore, pa se opet odluče za drugo dijete user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 567
30.5.2011 11:23:20   
Nedi
Najbolje je ako imas nekoga od rodbine gore na odjelu jer onda sve lakše ide, a i jeftinije

Neposredna veza do poruke: 568
2.6.2011 12:54:24   
ellmmaa
Drage moje,meni je termin 04.07 i trebala bih se poroditi u Zenici jer sam iz Breze a nemam neke sanse za Sarajevo pa me interesuje je li to porodiliste opremljeno malo bolje ili nije?I STA MI IMATE RECI ZA DOK.Karahasana jer bih me on trebao poroditi a pošto sam ja isla privatno u Sarajevo i dok.Smajlovic mi je vodila trudnocu,neznam nista o tom dok. i dobro bi mi doslo vase iskustvo o porodilistu u Zeniciuser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 569
2.6.2011 12:56:27   
Anoniman
moja se prijateljica porodila prije 15 dana kazu da su sve razmjestili , rade a da su dobili samo nove pampers krevetce za bebe gdje leze pored majki.
Sve ostalo ostalo isto.
Dokt. Karahasan nije lose covjek , tako sam cula mene u 4 tom mjes gore primio .
Dal poradja neznam , pa valjda poradja .

(odgovor članu ellmmaa)
  Neposredna veza do poruke: 570
2.6.2011 12:57:50   
palachinken
Ovih dana je otvorenje tog renoviranog porodilišta, reče patronažna na vježbama. Kaže novi prozori, vrata ,kreveti, krevetići, svaka soba sa wc-om, eto ko bude išao nek javi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 571
2.6.2011 13:06:53   
Nedi
IZVORNA PORUKA: ellmmaa

Drage moje,meni je termin 04.07 i trebala bih se poroditi u Zenici jer sam iz Breze a nemam neke sanse za Sarajevo pa me interesuje je li to porodiliste opremljeno malo bolje ili nije?I STA MI IMATE RECI ZA DOK.Karahasana jer bih me on trebao poroditi a pošto sam ja isla privatno u Sarajevo i dok.Smajlovic mi je vodila trudnocu,neznam nista o tom dok. i dobro bi mi doslo vase iskustvo o porodilistu u Zeniciuser posted image

Jesi li se već dogovorila sa doktorom da te on porodi? Ipak trebaš znati ako nije njegova smjena da on neće doći i poroditi te čak i ako je za to uzeo novac unaprijed. Kao doktor/profesionalac je ok ali kao čovjek je nula.

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 572
2.6.2011 13:11:06   
palachinken
Nema više tog dogovaranja poroda, porodit će onaj ko se zadesi, ovo dolaženje maksuz radi pacijentice im je prošli načelnik zabranio.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 573
2.6.2011 13:11:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ovih dana je otvorenje tog renoviranog porodilišta, reče patronažna na vježbama. Kaže novi prozori, vrata ,kreveti, krevetići, svaka soba sa wc-om, eto ko bude išao nek javi.

kako ovo sve lijepo zvuci user posted image user posted image user posted image nadam se da ce biti tako.
Prijatelj. kaze da su sve razmjestili zbog radova . Samo novi su krevtci za bebe kreveti, pidzame iste .

Neposredna veza do poruke: 574
2.6.2011 13:12:54   
Nedi
Eh sad bi i nove pidžameuser posted image

Pa ne može u istoj deceniji i novi kreveti i nove pidžame...jesmo zahtjevneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *