Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Je li ko probao, kupio, vidio kako radi ovaj Čistač na paru H2O MOP X5 sto ga reklamiraju na tv-u. Mene straaaasno, al strasno privlaci da ga kupim ako je barem pola ucinkovit kao sto kazu
Ajoj i mene ovo zanima... ja nemam nikakav usisavac a ovaj me bas privlaci,a jos u jednom trznom centru kod nas ima neki isti je fazon kao taj samo druga marka i kosta 100km... bojim se uzeti a da bude bezvrijedan ... citajuci po forumima bome nemaju neke rijeci hvale za ovaj cistac
od juce se reklamira i kod nas...a ja sam zagrijana za njega...jel iko kupio, isprobao!?
N_N bas me interesuje jel tako kako prikazuju...hajde probaj na brzinu jedan zid okreciti pa nam javni utiske
jel sad da proba
e žene ako slažu..nema frke...prijava udurženju potrošača a mislim d ane lažu...
mene zanima ovaj usisivač...kontam za fuge i kermaičke djelove i sve pločice po kući ljepota hajde dido probaj pa javi
Hajde ti ti si advokat ako ne bude valjao ti ces bolje da im bukvicu ocitas ako ne budu htjeli lovu da vrate
može.... naruči da ekperimetnišeš ako ne bude valjao vraćaj u roku do 15 dana ja sam tu da pratim ...ako bude valjao navlit ćemo sve
uh javljaj odmah...lakše ćemi biti održavati ovo čudo od kuće ...jesam je sredila ma sve mi blista ko novo majkemi...ovaj bi mi uisivač baš dobro došao
< Poruku je uredio malena27 RR -- 22.5.2011 0:15:51 >
Evo me, sve gotovo Eh ovako: mi smo pravo zadovoljni sa kompresorom Sa krećenjem stana smo krenuli (odnosno mm) oko 12 a završili oko 19h. Super je ispalo, bez fule. Pozitivno: krećenje stana je punoooooo lakše (fizički), puno brže, prekriva isto kao i kada se kreći sa "mačkom". Mane: spremnik zauzima samo 1 lit. tako da se često mora puniti, u stanu se sve mora ili iznijeti iz prostorije koja se kreči ili dobro zaštiti jer prska. To su zaista jako male tačkice ali su prisutne. Mi smo namještaj zaštitili prozirnim folijama, a utičnice, prekidače i lajsne ljepljivom trakom koja je namjenjena za to. Imali smo punooo manje posla oko čišćenja nego prethodnih godina Sve u svemu mi smo zadovoljni i ja ga preporučujem
ja cekam milenium da javi utiske, pa da se zadam u kupovinu, odavno mi se svidja ovaj cistac na paru, ali nisam dobro prosla sa super kreckom pa me strah kupovati ponovo
eh sad, pitanje je da li je garancija 15 dana od dana narudzbe ili od dana preuzimanja? jer ne stigne u roku od 15 dana....bar do zenice nije....
Imaš u Masarikovoj top shop prodavnicu, tako da ne moras narucivati.
palachinken, medjutim pitanje je vezano za garanciju, da li bi stvarno vratili novac ako ne budem zadovoljna proizvodom.... ili neko drugi ko ne moze direktno iz prodavnice preuzeti proizvod.... nema veze, valjda se javi neko sa iskustvom sa ovim H20 cistacem, prije nego se porodim
RE: Top shop ..jel` iko probao? 22.5.2011 10:36:20
Sizif
Evo me, sve gotovo Eh ovako: mi smo pravo zadovoljni sa kompresorom Sa krećenjem stana smo krenuli (odnosno mm) oko 12 a završili oko 19h. Super je ispalo, bez fule. Pozitivno: krećenje stana je punoooooo lakše (fizički), puno brže, prekriva isto kao i kada se kreći sa "mačkom". Mane: spremnik zauzima samo 1 lit. tako da se često mora puniti, u stanu se sve mora ili iznijeti iz prostorije koja se kreči ili dobro zaštiti jer prska. To su zaista jako male tačkice ali su prisutne. Mi smo namještaj zaštitili prozirnim folijama, a utičnice, prekidače i lajsne ljepljivom trakom koja je namjenjena za to. Imali smo punooo manje posla oko čišćenja nego prethodnih godina Sve u svemu mi smo zadovoljni i ja ga preporučujem
Da li je mnogo bucan. Moze li se s njim raditi nocu, dok klinci spavaju.
Ni ja nemam dobro iskustvo sa super kreckom. Od sve reklame jedino mi nije kapalo.
eh sad, pitanje je da li je garancija 15 dana od dana narudzbe ili od dana preuzimanja? jer ne stigne u roku od 15 dana....bar do zenice nije....
rekli su da vraćaju novac.ja mislim da se ta garancija od 15 dana računa od dana preuzimanja,jer ako se računa od dana narudžbe onda je naša daaaaavno istekla s obzirom da čekamo više od mjesec dana da stigne
znaci nije jos stigao? katastrofa... de molim te samo kad probas javi ovdje na temu da znam da li da uzimam, krecicu brzo, a nema mi ko pomoci da ocistim, pa kontam makar podove s njim da sredim i radijatore...
Ma šta za 2 dana, za par sati Iako su nam rekli da nema na lageru i da bi trebali čekati 15-tak dana, mm je to nekako uspio dobiti jedan I mi smo otišli po njega