Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li ste za jednu humanitarnu akciju 18.8.2008 16:00:40
M kao Mama
Drage moje hanumice, danas sam bila u Hrasnici u posjeti jednoj porodicikoja je nadavno dobila tri bebe, mašala bebe napreduju, ali roditelji vode bitku za opsatanak. Otac radi u privatnoj firmi, na minimalcu je, majka je nezaposlena, prima od kantona 120 KM, žive u 35 kvadrata, imaju i kćerku od 12 godina.
Majka beba kaže da bi ima svaka pomoć dobro došla, kako novčana, tako i svaka druga (odjeća, pelene, krevetić, slično),
Nadam se da ćemo položiti ovaj ispit humanosti i da ćemo pomoći porodici Dedić.
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 18.8.2008 17:02:49
Najdraza mama
Svakako pristajem na svaki vid pomoci bilo kako samo da tim ljudima pomognemo...recite kako ..i ako BOG da da ti ljudi docekaju bolje dane ..uz nasu pomoc i svih dobrih ljudi...
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 18.8.2008 21:25:33
Negra07
svaka cast javi ziro racun svi cemo pomoci. A i ja imam trenutno na umu jedan prije prijedlog da ostavis adresu ili napises nacin kako da im doniramo i odjecu i pomoc
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 18.8.2008 21:51:25
ja
takode sam za da se pomogne novcano jer je to najbolje i oni znaju sta im je najpotrebnije to javite racun a imam i sve stvari koje bi dala samo neznam gdje i kako to dostaviti.....kolike su bebe javi..
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 19.8.2008 9:11:35
M kao Mama
Ovako bebe su stare dva mjeseca, ali su jako sitne ona najkrupnija ima 2, 800 kg, a za žiro račun moram nazvati da vidim da li imaju otvoren , ako ne mi ćemo otvoriti pa im dati broj računa,
žive u Hrasnici, porodica Dedić, ulica Kerima Džafića br. 7