Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 22.8.2008 15:54:22
M kao Mama
Šta da radim kada sam slaba na ta mala bića zvana bebe, vijeću kada se vratim sa godišnjeg da kontaktiram pampers i violetu pa da nešto uradimo po pitanju pelena, da im se pomogne
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 22.8.2008 16:32:57
M kao Mama
Sve ovo radim samo zbog tih beba i njihovih roditelja kojima je pomoć dobrih ljudi zaista potreba, da ne kažem neophodna.
A sajt mojih novina i pomenuti tekst sam vam stavila, da se uvjerite da bebice zaista postojeni da vidite izjave tih ljudi, da se ne bi našao neko sutra da posumnja u ovu moju dobru namjeru
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 1.9.2008 22:17:53
tweety
Ja danas išla u Hypo Banku i nisam trebala popunjavati nikakvu uplatnicu,pošto je njegov račun od njihove banke,žena mi je rekla direktno se uplaćuje,drugo je da sam otišla u neku drugu banku.Samo sam kao svrhu stavila svoje ime i prezime.Pitala sam da li mi može reći čiji je to broj računa i potvrdila je da je od Mumina Dedića.
Tako ko hoće može otići u Hypo banku i samo uplatiti na njegov broj računa.
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 7.9.2008 9:58:02
M kao Mama
e drage moje još samo da vam javim da je i pampers pristao da učestvuje u našoj humanitarnoj akciji, to će biti za nekoliko sedmica, a naravno fotke i tekst močićete vidjeti u mojim novinama
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 7.9.2008 11:18:57
ziki
Mama Alma divna si, koliko entuzijazma imas... tek sam sad videla temu i sutra se prikljucujem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 8.10.2008 15:48:27
M kao Mama
Drage moje forumašice, evo da Vas svečanoobavijestim da je delegacija predstavništa bh. Pampersa posjetila porodicu Dedić, i tom prilikom su donirali 40 jumbo paketa pelena za bebe i još neke sitnice.
kolega iz agencije koja se bavi marketingom za pampers u BiH mi je maločas kazao da su se duže zadržali jer su svi bili potreseni uslovima u kojima živi ova šestočlana porodica, da su sve novirake hranile, presvlačile bebe i su svi ostali bez riječi. Tako da Vas obavještavam da gledate večeras bi trebali biti prilozi na TV-eima,
Iskreno moram Vas obavijestiti da nisam bila dole, jer urednički kolegij mojih novina u Sarajevu nije prepoznao volju Pampersa i mene da se pomogne ovih ljudima, već su to smatrali reklamom, tako da ću ja samo uraditi vijest o tome.
RE: Da li ste za jednu humanitarnu akciju 11.10.2008 10:39:21
ElmaB
Jutros sam gledala na Hayatu da je Pampers ovim trojkama poklonio veliku kolicinu pelena dovoljnu za narednih 6 mjeseci! Svaka im cast, ugodno su me iznenadili!!!