|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥
11.5.2011 17:34:43   
Skvo RR
Sta reci...user posted image user posted image user posted image user posted image

bas si fit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 601
11.5.2011 17:38:25   
animagical
bogme reci ti to divanovicuuser posted image user posted image user posted image kad me nije ubio zbog 6 trudnickih kilauser posted image zamalo me covjek rasplaka

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 602
11.5.2011 17:42:43   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa jel to sve skupa?

Pa normalno je.

Ja sam sada na +4...sa tendencijom iduce sedmice +5 kg..user posted image user posted image user posted image user posted image , a idem i ja iduce sedmice..user posted image

Neposredna veza do poruke: 603
11.5.2011 17:43:02   
Selma.A.M
Eno animagical stomo iskočio user posted image

Ali si mi fit trudnica...............

Neposredna veza do poruke: 604
11.5.2011 17:47:36   
animagical
na iduci pregled vas vodim obje sa sobom da mi budete zastita od strasnog dr.user posted image kako me naruzio, dobro reko doktore ja cu sada kuci pjeske, da to malo izgubimuser posted image a na sedreniku zivim,pa vi viditeuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 605
11.5.2011 20:58:42   
Selminja
Aiiiiiiiiiii kako lijepe stome user posted image
Skvo, animagical bas ste lijepe trudnice user posted image
I ja cu slikati svoj, jos malo, neka, neka...pa cu se i ja puhati user posted image

Neposredna veza do poruke: 606
11.5.2011 21:06:13   
enči80
Skvo,sanela,animadžikaluser posted image prelijepe pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image i što kaže animagical zgodnih mama.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 607
11.5.2011 22:10:14   
sanela.asja
Anci bas preljep pupo a sto se hvalite sa slatkim majcicama ja danas gledala twety da kupim pa nemogu zbog Asje pocece plakat

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 608
16.5.2011 17:43:20   
Selma.A.M
Evo ja se maksuz slikala,pošto sutra aBd ulazim u treće tromjesečje pa da imam za uspomenu user posted image

7 mjesec ili 29 nedelja user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 609
16.5.2011 17:47:59   
Sonja
lijepi pupooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 610
16.5.2011 17:53:10   
sanela.asja
Ma Selma riba i po da kazem nasim zargonom treba do bola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mas si super pogotova tunika sarena ti super super stoji

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 611
16.5.2011 17:57:24   
Selma.A.M
Sonja hvala puno
Sanel hahahah hvala,hvala  user posted image ,mogu ti reći da i meni najviše godi biti u njoj,nekako mi baš lijepo drži stomu pa se osjećam kao da on mene nosi a ne ja njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 612
16.5.2011 18:44:33   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo ja se maksuz slikala,pošto sutra aBd ulazim u treće tromjesečje pa da imam za uspomenu user posted image

7 mjesec ili 29 nedelja user posted image

user posted image

user posted image

Pa ti super zeno izgledasuser posted image user posted image user posted image user posted image ....a tamo na "onoj" temi nas zbunjujes sa "dizanjem" nogu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 613
16.5.2011 18:47:59   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa ti super zeno izgledasuser posted image user posted image user posted image user posted image ....a tamo na "onoj" temi nas zbunjujes sa "dizanjem" nogu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali ja i dalje ne mogu podići noge user posted image user posted image user posted image  mislila sam se slikati i u toj pozi ali mi je djelovalo pomalo jezivo pa sam odustala....Mislim da osoba koja je slikala sve ovo nebi svatila poentu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 18:55:40 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 614
16.5.2011 22:18:36   
palachinken
Virimo u osmi mjesec

user posted image

Zanemarit ćemo mrlje (blic je stvarno nemilosrdan) na ogledalu i ovaj kroosni dezen na deke iza, nije do mene, dobila je na naselje user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 615
16.5.2011 22:21:10   
animagical
selma i palachinken kako su vam pepe tomeuser posted image user posted image   vi zene samo stomake uzgajate...nigdje nogu, ruku...svaka castuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 616
17.5.2011 5:35:50   
sweet insanity
Ma pupe lijepe...Palachinken...ona meni kaze ja stapic sa stomakom, a vidi njeuser posted image Ti si onda jos veci stapic, kod mene se bokovi i guza rasirili, doduse uvijek sam ih imala malo vece, stas kad nisam obdarena grudima, makar touser posted image

Neposredna veza do poruke: 617
17.5.2011 8:35:00   
malena27 RR
prelijepi stomaci i aBd bice prelijepe i bebe user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 618
18.5.2011 13:29:57   
enči80
Selma ,palachinken prekrasne pupeuser posted image user posted image a bogami i mame.user posted image
Palachinken= čačkalica sa stomakom.
Samo ne mogu da shvati Selma ti kažeš da puno otičeš a meni ovdje uopšte tako ne izgledaš.Pravo si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 619
18.5.2011 13:34:48   
palachinken
Jesam mal ne rekoh šta, da ne lajem pred djecom, nego su mi noge vazda tanke bile, pa sam sad ko ptica trkačica sa lubenicom (tako mi čika muž tepa) Ma meni super user posted image gegam se i uzivam

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 620
18.5.2011 13:36:10   
Selma.A.M
Ej ženice hvala puno,baš mi hranite ego sa ovim komplimentima user posted image user posted image

Nego palchinken ženo pa šta je to tako user posted image user posted image user posted image  ,mašala kao stomačić  za peti mjesec a ne za 8 ....
A zanemarila sam one mrljice i deku...A vi kod mene zanemarite odkačenui zavjesu, sličice po vratima i onaj konj sa vešom što viri iz druge sobe user posted image user posted image user posted image ...Najmanje sunca je bilo u sobi kod malca pa sam se tamo i slikala..user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 621
18.5.2011 13:38:43   
palachinken
Nisam ni skužila zavjesu dok nisi spomenula user posted image Sva si utegnuta trudnjača, ništa ne visi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 622
18.5.2011 13:39:13   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Jesam mal ne rekoh šta, da ne lajem pred djecom, nego su mi noge vazda tanke bile, pa sam sad ko ptica trkačica sa lubenicom (tako mi čika muž tepa) Ma meni super user posted image gegam se i uzivam

joj i ja sam bila ista ti-samo stomo narastao a i on nije bio nesto veliki! Ja sam do zadnjeg dana mogla se sageti i cipele obuvati i normalno ustajati! Ma sve ko i prije trudnoce!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 623
18.5.2011 17:14:49   
Gift
nesto ne moze..pokusavam i dalje staviti sliku..

< Poruku je uredio Gift -- 18.5.2011 17:18:19 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 624
18.5.2011 17:18:10   
Selma.A.M

................ user posted image ..............  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 18.5.2011 17:27:23 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *