|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
4.5.2011 9:05:15   
ena0002
Ma joj necu da te lozim...ali moze se desiti da do implantacije dodje poslije.....a i mislim da ako nije uspjelo da bi ti trebala dobiti ovaj dan-dva...nema veze sto ti ciklusi traju 36 dana...i meni traju od 32-35 ali kad radim IUI uvijek dobijem 14 ili 15 dan nakon IUI.
Imas li simptoma da ces dobiti user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2026
4.5.2011 9:07:59   
hmela
Imam !!! A reci mi molim te koji ti put radiš????

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2027
4.5.2011 9:11:27   
ena0002
E ne znam sta da ti kazem, zao mi je user posted image ....ja sam do sad svaki put imala simptome i znala sam da cu dobiti user posted image ....imas pp

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2028
6.5.2011 7:40:40   
hmela
Došlouser posted image ,prva def.nije uspjela,al sada idemo dalje u novu ofanzivu i borbu.Jutros došla,i sada sam zvala Terme danas je dr.fole,pa sam kontala odmah otići doleda mi vjerovatno opet propiše Klomifen ,ako se to naravno tako radi,nisam u tolikom toku da znam a l vjerujem da jeste ako odmah iduća druga smije za redom.Hvala vam na podršci drage moje hvala vam divne ste zaista sve.Sretno ko čeka user posted image da mu se u najskorije vrijeme pojave abd.A ja vam se javim kako je bilo i špta je bilo :)pusa

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2029
6.5.2011 8:42:58   
gerberka
i ja sam sinoc dobila..hajmo dalje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2030
6.5.2011 23:10:54   
hmela
jesil imala inseminaciju i koja je tebi po redu,sretno 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2031
7.5.2011 8:05:42   
AAvalon
evo da prijavim da moja druga IUI nije bila uspjesna, nazalost... juce mi je vec krenulo da mrlja, tako da danas-sutra ocekujem user posted image

zao mi jeste, razocarana jesam, tuzna jesam, ali sta sad, idemo dalje...user posted image Bog zna najbolje, moje je da se borim...

svim trudilicama veeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2032
7.5.2011 8:13:17   
Almaa
AAvalon, hmela, zao mi je, ali idemo dalje, nema predavanja, novi ciklus, nova nada...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2033
7.5.2011 9:00:25   
rerica
AAvalon,hmela user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2034
7.5.2011 12:36:23   
hmela
Hvala drage moje baš vam hvala od srca,zlatne ste,a to mnogo znači.
Sada sam u nekakoj zbrci.Bila sam sinoć kod dr.i on mi opet propisao Klomifen i sve ispočetka idemo,a cure me na forumima pitaju dal sam radila prohodnost jajnika da se vidi jel ok.Dr.mi stvarno ni u jednom trenu nije to preporučio i nije me ni pregledao nakon ove.Da li je iko bio u sličnoj situaciji i da li je ko pitao sam dr. dal se to treba raditi.Molim vas da mi javnete,jer nebi da se čovjek uvrijedi i kaže da se mješam u njegov posao ako mu to predložim.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2035
7.5.2011 12:41:13   
mala75
prije inseminacije bi trebalo uraditi prohodnost inače inseminacija nema efekta. nemoj sebi dozvoliti da te zavlače pogotovu ako si već dvije radila (ako sam dobro upratila) jer ja sam prošla nešto slično. ako ti i ne kaže ti slobodno traži za svoje pare imaš pravo na sve. sretno šta god da odlučiš.

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2036
7.5.2011 12:45:49   
hmela
Meni je dr.juče dao tek Klomifen za drugu inseminaciju,pa sam kontala poslije toga da mu kažem ako ne uspije.Nekako mi je sada bezveze da mu išta govorim.Ne znam jesil ti bila kod njega ili ne i jel on tebi radio to.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2037
7.5.2011 12:49:07   
mala75
neznam na kojeg dr misliš, ja sam radila tri HSG jedan kod balića u TZ pa kod Hajder u Tz i kod mehmedbašića.
a ti pokušaj još ovu inseminaaciju a u treću se ne upuštaj bez HSG.

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2038
7.5.2011 13:09:46   
hmela
Ja sam kod dr.Godinjaka u Sarajevu.On je stvarno stručnjak za neplodnost,čisto sumnjam da bi tako nešto propustio al nakon ove svakako ću mu kroz uši nekako provući.Hvala ti i sretno u svakom slučaju,pusa

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2039
7.5.2011 16:42:21   
rerica
Hmela naj glavnija stvar kod inseminacije je prohodnost jajnika,malo me cudi sto kazes da ces i ovu pokusati pa ako nista ne bude recices mu,to ti imas pare za bacanje i zivce user posted image mislim da to ti nije u redu,izvini na iskrenosti al da sam na tvom mjestu ja bih pitala jer su to ipak tvoje pare,tvoji zivci i osijecaji a danas pare prikupiti za takvo nesto malo je tesko i jos u danasnjem vaktu al opet ti znas..... u svakom slucaju sretno od user posted image ti zelim....

< Poruku je uredio rerica -- 7.5.2011 16:45:08 >

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2040
7.5.2011 21:34:59   
ena0002
Avalon, Hmela zao mi je user posted image ....ali st ase moze idemo dalje.
Hmela ne sekiraj se ako ne bude rezultata nece te Godinjak puno zavlaciti sa inseminacijama bez laparaskopije, ali ti ga za svaki slucaj slj put mozes pitati.

< Poruku je uredio ena0002 -- 7.5.2011 21:35:38 >

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2041
8.5.2011 17:45:12   
yasemin
žao mi je himela zbog user posted image ja sam u oktobru 2010 preživjela inaeminaciju i dobilauser posted image .
da li ćeš odmah raditi drugu inseminaciju? ja sam napravila pauzu  , prije neki dan sam bila na pregledu kod turske doktorice (Bahčeči klinika organizovala u Hadžićima u Medline kliniki preglede) i na tome regledu me je zbunila doktorica jer je reagovala sa negacijom na klomifen da je on kod česte upotrebe jako opasan 1 godišnje ga  koristiti  i pod uslovom da je HSG uredan)
pozz

yasemin

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2042
8.5.2011 22:01:54   
hmela
Da i sa drugom idem svakako odmah sada pa ćuu nakon nje vidjeti šta i kako dalje.Da meni ovo hoće uspjeti dala bi sve pare ovoga svijeta i pare mi ništa ne znače.Jeste uptravu si teško ih je prikupiti al eto ja i moj dragi mužić to timski radimo i ne odustajemo.Sačekat ćemo još ovaj put vidjeti pa ako Bog dragi da dat će a ko ne poslije ove bi dr.pitala dal bi ja to trebala uradsiti.Hvala vam svima na podržci u svakom slučaju,pusa. 

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 2043
10.5.2011 16:18:03   
happysmile
hmela kao prvo jako mi je zao zbog neuspjele inseminacije, ali dignes glavu i ides naprijed. ne bih da puno pametujem jer kao prvo nisam bas neki strucnjak, ali imam glavu i razmisljam i citam, ja dr. kad odem ocekujem da me se slusa, i ja na svoju inicijativu trazim sta hocu, nekima to pase nekima ne. Ja hocu da mi se radi hsg i to mi uradite. Ti se upustas u drugi postupak a nije ti radjen hsg?? Meni je to malo cudno pogotovo od takvog dr.-a? da li su prohodni se ne moze znati otprilike, bez obzira sto imas/ao imas dobre nalaze i predispozicije, raditi inseminaciju bez hsg-a ja ne bih nikada, a tebi zelim da ti ova uspije i da nas obradujes sauser posted image . Sretno

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2044
10.5.2011 17:20:11   
hmela
Hvala od srca,pokušat ću još ovaj put znam da sam možda i ja pogriješila al eto sada sam se nakljukala ovim tabletama,a i kod dr.idem na prvu folikulometriju,ali svakako da ci iduci put pitati,a mozda i sada ko zna,kod mene se ništa nezna :) Hvala još jednom u svakom slučaju za sve pusa

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 2045
10.5.2011 17:21:35   
AAvalon
hmela, sta god i kako god, sretno u ovom ciklusu, neka bude dobitni pa da ni ne moras na ispitivanje prohodnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2046
10.5.2011 23:12:34   
hmela
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2047
17.5.2011 15:33:21   
bluelily
Zašto se niko tako dugo ne javlja na ovu temuuser posted image jučer sam radila treću inseminaciju. sada slijedi iščekivanje, nadanje, strepnja...Ovaj put sa koristila samo Menopur i Pregnil. Samo jedan folikul je sazrio i na dan inseminacije on je bio pukao. dr kaže da je to super i da ima velikih šansi da uspije.Ako je neko imao nešto slično neka se javi. 

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2048
17.5.2011 15:47:01   
mala75
neka ti bude treća sreća i da aBd na kraju ugledaš user posted image . čuvaj seuser posted image user posted image

(odgovor članu bluelily)
Neposredna veza do poruke: 2049
17.5.2011 16:24:17   
sabas
bluelily , sve zavisi od vase dijagnoze kolike su sanse za uspjeh , spermiogram velicina endometrija ....

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *