|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.5.2011 16:44:14   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

. E sad me strah ako operem da nece spuzva biti kao sazvakana

Stavi na rucno pranje kod mene je ta spuzvasta i uvjek samje stavlja na hladno rucno pranje,jer to nije prljavo samo treba osvjeziti

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kod mene nema te opcije...Ali i da ima mašina je skoro završila tako da šta bi-bi user posted image

Stefanija ma svako ima svoj izbor,a ja ne patim od toga da ime bude slabo korišteno,već samo da se meni sviđa i da ima lijepo značenje...I malcu sam dala ime Amar iako ga svako drugo dijete nosi ali meni se sviđalo i to je to.....A sada sam na ovom spisku stala,ali ko zna možda se još puno promjeni spisak,npr mom mužu se sviđa ime Samra dok meni ne,pa sad vidjet ćemo ko će nadjačati koga user posted image ....A isto tako meni se oduvijek sviđalo ime Ena,ali sada to ime nosi od sestre mala tako da user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9751
12.5.2011 16:58:17   
drznica
Čitam ja vas...i ne gledam prilazi li neko na poslu da plati racun hehehhe bas se udubila. Selma jel gotovo pranje, nadam se da se nije puno skupilo heheheh
Hana ti mi bjezis mjesec dana, cestitam na 4.user posted image
E sad vi meni recite jel neka od vas osjetila ovako rano kretanje user posted image ???? Jutros muz i ja ne samo osjetili nego se vidi na stomaku kako se male izbocine prave, a ja osjetim kako se mice. Na UZV sam vidjela da je user posted image  jako nemirna, kao da joj je tijesno heheheheh ali mi nesto rano da se sad to osjeti i vidiuser posted image  Citam na forumu sve se vrti oko 15.sedmice pa dalje...
Sad sam zabrinutauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9752
12.5.2011 17:03:54   
sweet insanity
Mmmmmm, sataras je ispao super, prvi put da sma pravilauser posted image Bas smo se najeli....Selma, ja sma kompletnu posteljinu pa tako i ogradicu oprala na 30 i nije nis bilo...sad ne znam dal se razlikuju....

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9753
12.5.2011 17:08:55   
Selma.A.M
Drznice jako je moguće da se bebi vrti još pogotovo ako si prije imala ravniji stomak tj ako si bila mršavija ili sitnije građe...Ne brini sve je to normalno,neko ranije  neko kasnije osjeti ....

Sweet znači bio dobar sataraš,baš mi je drago......
A ogradice,ah pa ne mogu reći da je ista kao prije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9754
12.5.2011 17:14:42   
drznica
Selma, uh malo mi je lakse kad kazes da je moguce, kontam da umisljam, al ne mogu i ja i mm da umislimo heheheh. Inace sam povisokauser posted image 180cm, a imam 67kg stomaka nisam nikad imala, pa kao sto kazes mozda je zbog toga.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 9755
12.5.2011 17:21:08   
Selma.A.M
Ma nije možda nego sigurno user posted image ...
Ja sam npr prvi put osjetila malca ( u prvoj trudnoći) sa nekih 14 nedelja i rekla doktorici kaže ona pa et može ali to su prije crijeva user posted image  , a ustavri je bio bebač
Sada sam npr osjetila malenu jako rano oko 12 nedelje,a u 14 je već počela izbacivati dijelove tijela,ali mnogi su povjerovali tek kada su vidjeli golim okom,tako da ne slušaj svijet (što se tiče ovoga) jer nije svaka beba ista,nema svaka beba isti položaj u stomaku i nije svako iste građe

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9756
12.5.2011 17:25:55   
leonora
Pozdrav user posted image . Jaooooo, vidim da se i ja spominjem u idućoj turi za porođaj... brrrrrrrr. Meni je to vrijeme proletilo samo tako. A još sam od prvog dana na bolovanju, ne idem na posao i mislila sam da će vrijeme tako sporo prolaziti, a ono suprotno, što bi daleko dođe blizu...uh... Ja se trudim da ne razmišljam previše o porodu ali baš kao što Stefania kaže naveče se uhvatim da razmišljam o tome, prije spavanja, uhvati me neji strah, jeza... Najviše zbog toga što ću morati na carski vjerovatno, pa kontam kako ću ja to, hoću li se probuditi, sto crnih misli, scena iz "Uvoda u anatomiju" "Privatne prakse" i sl. serija o bolnicama, kad u pola operacije samo aparat zapišti i svi pogledaju u aparat i onda riječi "gubimo je/ga", jaoooo, ne smijem više, haha. Pa onda kako ću se snaći poslije poroda, kako ću doživjeti svoju bebicu, nekako kad razmišljam, kontam ono porodim se i odjednom to maleno biće kraj mene, kao to je to, moje dijete, a meni opet neki stranac, hoću li odmah osjetiti da je moje, zavoljeti ju na prvi pogled, iako je ovo jakoooo željana beba za koju sam se borila da je dobijem, iako već osjećam da je volim, svakakve misli mi se vrte po glavi...Što se imena tiče ja davno odlučila da će biti Viktoria, moja mala Viki, haha. Uh, pojedoh sad pola kile trešnji, baš mi prijaju. Jagode samo s čežnjom gledam kad ih vidim u prodavnici, budući da sam pitala doktoricu smijem li ih jesti i ona rekla da bolje da ne jedem, da su alergene, one, kikiriki, ne znam šta mi još nabroja, kao strpi se, nemoj ih jesti sad. A vidim da mnoge od vas jedu i da vam ne škode. Vjerovatno ne bi ni meni, ali eto... Čekam breskve, kajsije, lubenice... ih, kad će to...

Neposredna veza do poruke: 9757
12.5.2011 17:26:56   
drznica
Ma ja sam tako bila sretna jutros i samo se smijala...a daaaaaaaaa nisam se pohvalila da sam na Bingu dobila peterac hahahah pa sam jutros otisla na feniranje da potrosim silni novac user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9758
12.5.2011 17:40:31   
sweet insanity
Ljudi moji, ja pojedoh u neznanju 100 grama mlijecne cokolade...hajd valjda nece uticat lose na bebuuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9759
12.5.2011 17:48:07   
sanela.asja
sweet ma sta ce uticat kad je ljepo tebi ljepo je i bebi sta bi ko ja glaaadnnnaaa zeljna cokolade,sladoleda user posted image user posted image a nesmjem da ne bi za dvije sedmice dobila koji gram da me ndoktorica ne zadavi......Jao kako se mi ovdje super slazemo,usla sad ne neku temu nesto druzite li se sa zenama koje imaju ii sa zenama koje nemaju djecu nestr tako boze hoce oci jedna drugoj da iskopaju ma vi ste user posted image super user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 9760
12.5.2011 17:51:50   
drznica
hehehehhe još samo trebamo na forumu da se nerviramo i dozivljavamo stres...dosta mi je na poslu toga. Meni moje user posted image  tako uljepsaju dan ovdje, jedva cekam da citam, pišem...
user posted image

Neposredna veza do poruke: 9761
12.5.2011 18:04:33   
Selma.A.M
Ehej ja zato Sanela ne idem dalje od teme Razgovori u očekivanje bebe user posted image  i samo vezano za to,sve kontam na sigurnom sam teritorijumuuser posted image  a ne želim da se nerviram zbog nebitni stvari,a isto tako nisma neka osoba za konflikt i prepiranje,ubjeđivanje pa se ja samo držim hladni tema user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Nego sad pročita da neko ima strah od CR zbog puno serija oko medicine pa i ono slavno buđenje iz anestezije eh vjerovali ili ne isti slučaj sam ti i ja....

A to oko bebe i da li ćeš ga/je voliti,neka ti bude najmanje problem,samo razmisli kada vidiš tuđu malenu bebicu srce se rastopi da bi ga ili je ponijela sa sobom a gdje da nećeš voliti to maleno koje ti je lupkalo dugih 9 mjeseci i koje si na ovaj ili onaj način donijela na svijet.........Ah ta ljubav na prvi pogled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9762
12.5.2011 18:11:40   
sanela.asja
Ahhhh sto volim ovaj tiker gledat jos 140 dana 20-ta nedelja mmmmmmmmmmm.....
Ma izgleda da vise hormone drmaju ove sto nisu trudne nego nas trudne user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 9763
12.5.2011 18:27:49   
Selma.A.M
Sanela.Asja čestitam na 20 nedelji...
MalenaRR a vidim da je i kod tebe aktuelna nova nedelja,jel bi 24 ? Čestitam i tebi.....
Ah kako ovaj moj ticker leti piše još 89 dana i da oduzmem onih 30 u devetom to je odmah 59 dana user posted image  a u devetom ću samo govoriti 4-3-2-1 go-gooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah da ne brinem,ja sam u krugu sa Palachinken i JelenomT ,pa ću njima da kukam user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9764
12.5.2011 18:31:01   
Selma.A.M
user posted image user posted image Sweet još 26 dana !!! Jesi uzbuđena ili si i dalje cooluser posted image user posted image  ?

Ima li još sa tobom u ovom mjesecu maju ?

Neposredna veza do poruke: 9765
12.5.2011 19:47:58   
sweet insanity
Hej, ma naravno da sam uzbudjena i nervozna al pozitivno. Strah me je al u isto vrjeme i jedva cekamuser posted image Ako budete za kaficu dok sam jos 2 u 1 , javniteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9766
12.5.2011 19:58:25   
malena27 RR
hvala na cestitkama user posted image

selma ipak ce me hasim zadrzati kod kuce...razvila sam super zeljanicu user posted image user posted image user posted image i evo me ledja ubise user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9767
12.5.2011 20:11:17   
Selma.A.M
Malena ja tebi rekoh okani se pite i čuvaj leđa user posted image ...
Sweet eh trebala bi nam jedna kafica, ja sam sutra sama od 3,prekosutra sio dan a u nedelju do 4h (na ovo sama mislim bez muža ali sa malcem) user posted image   Pa trebala bi ta kafica biti uskoro ......

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9768
12.5.2011 20:22:09   
sweet insanity
Pa eto trebala bi biti valjda dok se ne porodim. Razmisljam da vidimo ima li jos zainteresiranih tamo na temi Kafica u Tuzliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9769
12.5.2011 20:23:26   
sweet insanity
A ako nista....kad bebe aBd ojacaju idemo u set_nju sa bebama aBd user posted image

Neposredna veza do poruke: 9770
12.5.2011 20:35:20   
Selma.A.M
Ma nama svima tamo čini mi se samo vikend godi,a uvijek treba par dana da se organizuje,tako da stisni se još 10-ak dana user posted image ...Ili čekaj pa šetaj sa bebicom,samo meni će trebati dugo da se nakanim sa dvoje,jedva sa jednim stignem izaći,a zamisli kada ih bude dvoje,pa ovo jedno na rukama a ovo drugo samo hoda za mnom i postavlja pitanja... user posted image user posted image ..Ah ja što sam hodala-hodala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9771
12.5.2011 20:38:43   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma nama svima tamo čini mi se samo vikend godi,a uvijek treba par dana da se organizuje,tako da stisni se još 10-ak dana user posted image ...Ili čekaj pa šetaj sa bebicom,samo meni će trebati dugo da se nakanim sa dvoje,jedva sa jednim stignem izaći,a zamisli kada ih bude dvoje,pa ovo jedno na rukama a ovo drugo samo hoda za mnom i postavlja pitanja... user posted image user posted image ..Ah ja što sam hodala-hodala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A tek ja?
Mene vise niko nece vidjati dok djeca ne krenu u skolu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 9772
12.5.2011 20:40:28   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hannica

A tek ja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nažalost,ja mislim da si upravu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9773
12.5.2011 20:41:45   
sweet insanity
Ma sredit cemo nekakouser posted image Tebi preksutra godi, a meni mama preksutra  dolazi...obicno je svake subote ovdje. Tebi ako godi vikend, mog'o bi mozda sljedeci, ne bih se trebala porodit do taduser posted image U srijedu aBd po friske nalaze zbog trombocita i kontrola da vidimo stanje pa cu poblize znat kad da ocekujem. Ja govorim mm reko sad ces vidjet kaze mi otvorena 4 prsta, kaze on "eh da ti bi"user posted image . Mene sve strah da se necu otvarat pa da cu indukcijom od prsta pa do 10, ako to vec tako ide...

Neposredna veza do poruke: 9774
12.5.2011 20:48:05   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

A tek ja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nažalost,ja mislim da si upravu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nisi morala to u oci da mi kazes.user posted image Ja sam se nadala potajno da ipak nece biti tako.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 9775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *