|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
29.3.2011 18:10:20   
Amam
IZVORNA PORUKA: ziki

Birmo svo troje samo smo se podijelili u tabore odrasli navijaju za  Ali+nešto, Nemirko navija za Hasa. Mislim da ćemo bit nadjačani da ne bude bum tras malog batu kad se ako Bog da rodiuser posted image

Jao Nemirko je user posted image legenda,cuj Haso user posted image user posted image .

A kako se on zove,ako nije tajna?

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 976
28.4.2011 19:33:44   
ellmmaa
Drage mame ima te li kakvih prijedloga za user posted image ime,ja sam u 8 mjesecu a jos se nisam odlucila za ime svoguser posted image
Unaprijed hvala

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 977
28.4.2011 19:48:49   
Selma.A.M
Može i mene neke ideje za žensko ime ...................................

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 978
28.4.2011 21:04:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ellmmaa

Drage mame ima te li kakvih prijedloga za user posted image ime,ja sam u 8 mjesecu a jos se nisam odlucila za ime svoguser posted image
Unaprijed hvala

Arian, Arman, Erol, Danial, ...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 979
28.4.2011 21:06:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Dalia, Lana, Luna, Verda, Berna, Nadina, Ajna, Ajla, Nina, Mona, Dania, ...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 980
28.4.2011 21:11:05   
ElmaB
Muško Deni, a ženska Tea i Lana! (što sam subjektivnauser posted image )

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 981
28.4.2011 21:15:28   
mama75
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Muško Deni, a ženska Tea i Lana! (što sam subjektivnauser posted image )

user posted image A ako zatreba jos koji prijedlog Elma i njen muz (ne znamo mu ime) user posted image Bas nisi subjektivna user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 982
29.4.2011 0:19:09   
Galicia
IZVORNA PORUKA: teacher75

Dalia, Lana, Luna, Verda, Berna, Nadina, Ajna, Ajla, Nina, Mona, Dania, ...

Ovo kao da sam ja napisala. Al dodala bih i Moana, Monia, Darrin, Diala, Rea, Nei, Sonja, Larisa, Rejna...Itd Itd....

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 983
29.4.2011 12:37:28   
Blue rose RR
Ne kontam kako neko može tražiti od drugog sugestiju za ime djeteta koje nosi kraj srca?
Zar nemate neko ime koje vas fascinira, nekog insana čije biste ime voljeli da vaše dijete nosi (sem Brad Pitt-a & co.)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 984
29.4.2011 12:45:45   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ne kontam kako neko može tražiti od drugog sugestiju za ime djeteta koje nosi kraj srca?
Zar nemate neko ime koje vas fascinira, nekog insana čije biste ime voljeli da vaše dijete nosi (sem Brad Pitt-a & co.)

Ja samo tražim ideju jer ima puno lijepi imenana koja često zaboravimo pa nam naumpadnu kada prođe voz.......
A da imam svoji ideja imama jednu svesku ispisanu zajedno sa značenjem,pa kada dođe vrijeme onda ćemo suprug i ja sijesti i križati koje nam u tom trenu ne godi ili godi.........
Za prvog malca sam se npr zadnji tren odlučila kako će se zvati tj kada smo pošli u opštinu izvaditi rodni list,i ajde neka bude Amar i ostade Amar jer su mi par imena sa spiska bila baš draga pa se nismo mogli odlučiti........

A nemora značiti da ako ga nosimo nosimo i rađamo da moramo mu dati i ime ( u ostalom ovo je samo moje mišljenje ) može to biti,muž,prvo dijete ili neko treći, i izvini ali  ona prva rečenica mi baš para uši user posted image  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 12:50:46 >

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 985
29.4.2011 13:05:50   
Blue rose RR
Selma, ne mislih ništa ružno svojim postom, nego djelujem instiktivno, jer znam koliko ima žena koje su "morale" dati ime koje im sugeriše svekar, svekrva, rodbina i slično.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 986
29.4.2011 13:15:55   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Selma, ne mislih ništa ružno svojim postom, nego djelujem instiktivno, jer znam koliko ima žena koje su "morale" dati ime koje im sugeriše svekar, svekrva, rodbina i slično.

Ma ne mislim ni ja user posted image  samo sam eto kao htjela da objasnim zašto i zbog čega user posted image
A to svekar,svekrva i drugi mogu mi dati predlog (kao što su i radili ) ali mi nismo izabrali ta jer nam se nisu sviđala ..................
A bez ljutnje da li me hormoni malo tresu ,kada sam već napisala razmišljala sam da neće ko naći nešto ružno i uvrijedljivo u mom postu,jer to mi nije bila namjera......
Samo me je kao što napisa i ranije ona prva rečenica malo "ubola " ..... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 987
29.4.2011 13:20:54   
balasgirl
Meni sinoć nešto odjednom dođe da bih ako nekad budem imala još jednog dječaka mogla dati ime Husein, Ne znam otkud mi to kad sam već odlučila da ću budem li imala opet sina dati ime Isak.Mada mi je i Husein lijepo, al bio bi Husooo odmah user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 988
29.4.2011 14:20:29   
ellmmaa
Nemam komentare na neke izjave,samo zelim da se zahvalim damama koje su odgovorile na pitanje i dale svoje prijedloge,lijepo od vasuser posted image .Ipak ovaj forum postoji da bih se mi druzile i razmjenjivale iskustva i pitale za neke prijedloge sto neznaci da cemo jedna drugoj nametati svoje misljenje.Bez uvrede i ovo je samo moje misljenjeuser posted image
ja razmisljam o imenima za svog sincica npr.DANI,ARMAN ILI EMAN,ali mislim da kada ugledam svoju bebicu znat cu koje joj ime vise odgovara od ovih.Pozdrav

Neposredna veza do poruke: 989
29.4.2011 16:23:22   
teacher75

Nemam komentare na neke izjave,samo zelim da se zahvalim damama koje su odgovorile na pitanje i dale svoje prijedloge,lijepo od vasuser posted image .Ipak ovaj forum postoji da bih se mi druzile i razmjenjivale iskustva i pitale za neke prijedloge sto neznaci da cemo jedna drugoj nametati svoje misljenje.Bez uvrede i ovo je samo moje misljenjeuser posted image
ja razmisljam o imenima za svog sincica npr.DANI,ARMAN ILI EMAN,ali mislim da kada ugledam svoju bebicu znat cu koje joj ime vise odgovara od ovih.Pozdrav

bravouser posted image sva 3 s lijepa a ja glasam za armanuser posted image

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 990
29.4.2011 18:20:27   
MedinaA
Moj prijedlog je Eman, a naravno ako bog da kad ugledas
svog sincica najbolje ces tada znati kako ces mu ime datii...

Neposredna veza do poruke: 991
29.4.2011 18:31:15   
isabella
musko deni i mirza a zenska joj ima dosta lijepih imena jer razradila sam svako skoro kada sam se trebala poroditi i otisla sam u bolnicu a neznam kako cu nazvati djevojcicu kada sam dosla kazu mi da moram reci ime odmah prije poroda boze na hajr nije se jos ni rodila a ima ime user posted image sta se sve moze desiti ali eto nebitno i ja onako u trudovima i bolovima kazem NAIDA i iznenadim samu sebe tim predivnim imenom,,,,,,,,,user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 992
29.4.2011 18:32:37   
Honey3
ali mislim da kada ugledam svoju bebicu znat cu koje joj ime vise odgovara od ovih.Pozdrav

e bas tako,mozda cak nece biti niti jedno od ova tri imena,ja starijoj kcerki dugo nisam dala ime,pa ovo cu,pa ono cu i na kraju dali ime o kojem u opste nisam razmisljala,nikad ni na kraj pametiuser posted image sinu smo jos u trudnoci odlucili a ovoj maloj jedva smo se odlucili,isto sedam dana nismo tacno znali koje ime da joj damouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 993
29.4.2011 19:01:47   
Hanady RR

Unaprijed hvala

Affan, Arman, Sami, Davud, Hamza, Imran....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 994
29.4.2011 19:04:13   
Hanady RR

Hanadi, Farah, Sarah, Sara, Šejma, Ema, Nora, Mona, Riana, Rejhana, ....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 995
29.4.2011 20:11:46   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hanadi,, Sarah Farah, Sara, Šejma, Ema, Nora, Mona, Riana, Rejhana, ....

Idu kod nas na spisak user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 996
29.4.2011 20:25:34   
Mirkica
ja pisem moja zenska imena :)))

Soraya
Aleyna
Ajsa
Leena

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 997
29.4.2011 20:53:53   
new mama
Evo od mene prijedlozi za imenauser posted image
zenska:Alina,Ajsa,Nadin,Mona,Riana..
muska:Emir,Ajdin,Affan,Hamza.....

< Poruku je uredio new mama -- 29.4.2011 20:54:09 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 998
29.4.2011 21:06:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: new mama

i meni je alina bas lijepo ime. koje je znacenje?

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 999
29.4.2011 21:11:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: new mama

i meni je alina bas lijepo ime. koje je znacenje?

očevidna, jasna osoba....

baš lijepo ime...ide i meni u najdražeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *