|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
18.3.2011 0:44:47   
Hanady RR
Denisuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 951
18.3.2011 0:53:24   
nina25
Denis mi je nakako previse "uobicajeno". e jesam se se ja uvalila, Deni je bilo ime koje se meni prije 5 godina svidjalo kad sam bila trudna sa prvim sinom, nagovorila MM da se tako zove, pa se kasnije predomislila i dali ime Ajdin. Sad on navalio da mu se ovaj sin tako zove, a meni se to ime nesvidja bas toliko vise user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 952
18.3.2011 1:02:33   
Hanady RR
A zašto ti se sada ne dopada...user posted image
meni je baš lijepo...
nježno a opet jako....

a ime starijeg brata mi se baš dopada...
Ajdin i Deni...baš lijepa kombinacijauser posted image

da date Din ime, mogao bi se ponekada zvati deni,al smao ponekaduser posted image
al opet da mlađi brat dođe ko izvedenica od starijeg...nije mi neštouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 953
18.3.2011 1:09:55   
nina25
pa nije ni meni to nesto. Meni se dopada i Ayden, ali i to je samo jedno slovo razlike od Ajdin, a nevolim ja bas te kombinacije skoro ista imena djeci davati. Meni se Deni bas svidjalo ime, ali onda svi oko nas govorili, a nije to ime, to je kao nadimak, kako ces djete tako nazvati, od neke komsinice tetkine se cuko tako zove, i meni ime ohladilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 954
18.3.2011 1:11:22   
nina25
eeeeeeeeeee pa kod tebe 25.06. hanadi ima rodjendan, user posted image user posted image user posted image , meni je 25.6 sada termin . user posted image . ja sad tek ugleda

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 955
18.3.2011 1:16:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: nina25

eeeeeeeeeee pa kod tebe 25.06. hanadi ima rodjendan, user posted image user posted image user posted image , meni je 25.6 sada termin . user posted image . ja sad tek ugleda

user posted image user posted image user posted image user posted image

aBd sa bude u teminu i da ti isti porod kao moj sa Hanadi budeuser posted image

Gledala si imena priznajuser posted image
pa vidjela datumeuser posted image

Kod mene su curke...
nekako su meni muška imena slabije u glavi oduvijek bila...
al Haandi je trebala biti Afan, što je prelijepo ime....još uvijek imam želju za Afanom jednimuser posted image
a Arman je sin moje zaove i to mi je prleijepo ime...
i naravno trenutno najvažniji dječak u mojoj okoliki, moj sestrić sa imenom po manje-više mom izboru Samiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 956
18.3.2011 1:24:09   
nina25
jesam gledala imena , priznajem user posted image user posted image . Hanadi mi je prelijepo ime, ali nazalost ovaj put nece biti curka, mada sam se potajno nadala da cu imati jednog sina i jednu kcerku i dosta. Mozda nekad na popravni, mada nisam sigurna, ako bude i trece musko, nadrljala sam sa cetvoricom u kuci user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 957
18.3.2011 1:27:40   
Hanady RR

jesam gledala imena , priznajem user posted image user posted image . Hanadi mi je prelijepo ime, ali nazalost ovaj put nece biti curka, mada sam se potajno nadala da cu imati jednog sina i jednu kcerku i dosta. Mozda nekad na popravni, mada nisam sigurna, ako bude i trece musko, nadrljala sam sa cetvoricom u kuci user posted image user posted image

ma ko zna...
obično su sve žene koje poszanjem i koje imaju po 2 sina i supruga uvijek dotjerane i dugo mladolikog izlega...
eto neka ti to bude sreća u trenutku...
svako zašti ima svoje zato.
Mi nismo očekivali ništa la su nam stalno govorili pogrešno...
ono bi lijepo bilo da svim nbeki balans imamo...al opet i ja imama seku...koliko god bih željela da osjetim bratsku ljubav nebih nikada sebi ukinula ovu koju imama...ljubav dvije seke je nešto neprevaziđeno...i eto moja želja mi se ispunila...koliko god ona tajna bila u meni.

samo neka su nam živi i zdravi...sve i treća cura da bude..t.ako je zapisano i sve sa razlogom.user posted image

A muško ime od Hanadi...Hanan...moja kolegica dala...nije loše...al opet deni je ljepšte od njegauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 958
18.3.2011 1:35:28   
nina25
joooooooj neznam, mislim da previse dopustam da drugi uticu na mene, meni je Deni lijepo ime, ali zbog svih oko mene, sto govore da nevalja i meni ohladilo, odnosno glupo mi ddati to ime, pa da mi pola porodice kaze da sam djetetu dala ruzno ime. Znam da je najbitnijeda se meni i mm dopada, ali opet ima neka dvoumica kad svi oko mene navale, nemoj tako ime davati djetetu, nevalja, blablabla user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 959
18.3.2011 8:47:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma ko zna...
obično su sve žene koje poszanjem i koje imaju po 2 sina i supruga uvijek dotjerane i dugo mladolikog izlega...
ono bi lijepo bilo da svim nbeki balans imamo...al opet i ja imama seku...koliko god bih željela da osjetim bratsku ljubav nebih nikada sebi ukinula ovu koju imama...ljubav dvije seke je nešto neprevaziđeno...i eto moja želja mi se ispunila...koliko god ona tajna bila u meni.

samo neka su nam živi i zdravi...sve i treća cura da bude..t.ako je zapisano i sve sa razlogom.user posted image

A muško ime od Hanadi...Hanan...moja kolegica dala...nije loše...al opet deni je ljepšte od njegauser posted image

ja znam dvije curice Hananuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 960
18.3.2011 8:48:56   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma ko zna...

ja znam dvije curice Hananuser posted image

meni je Hanan zensko ime (zvuci mi)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 961
18.3.2011 10:06:52   
Lulu_08
nina meni je Deni super ime, a i Dani mi se također sviđa user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 962
18.3.2011 15:31:33   
lejla31
deni je bas slatko ime...njezno...treba dati djetetu ime koje se tebi svidja a drugi ce se navici na njegauser posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 963
28.3.2011 13:19:52   
_Brown_Lady_
Ženska: Layla, Nina, Lina ili Lana.
Muška: Taj ili Hadi.

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 964
28.3.2011 13:55:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: _Brown_Lady_

Ženska: Layla, Nina, Lina ili Lana.
Muška: Taj ili Hadi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu _Brown_Lady_)
Neposredna veza do poruke: 965
28.3.2011 13:58:28   
ziki
Džaba se ja i mm dogovaramo o drugoj povoini imena uz Ali, nemirko uporan samo Haso tako da ukoliko ne promijeni mišljenje osta beba Haso:)

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 966
28.3.2011 14:00:42   
Blue rose RR
Ziki, pa ko bira ime vas dvoje ili ... ne skontah?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 967
28.3.2011 14:09:09   
ziki
Birmo svo troje samo smo se podijelili u tabore odrasli navijaju za  Ali+nešto, Nemirko navija za Hasa. Mislim da ćemo bit nadjačani da ne bude bum tras malog batu kad se ako Bog da rodiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 968
28.3.2011 14:11:34   
Blue rose RR
Uff kod vas je onda pravo zeznuto. Ja bih svojoj rekla: mama i tata biraju, ti biraj svojem djetetu.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 969
29.3.2011 0:40:13   
adissa_
bas je sladak mali Nemirko,,pa neka bude Ali Hasan...mada ni Haso nije skroz lose user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 970
29.3.2011 11:40:24   
veeseelaa
Deni

bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 971
29.3.2011 11:41:13   
veeseelaa
Ajdin i Deni...baš lijepa kombinacija

kombinacija? onda bolje Ajdin i Dino

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 972
29.3.2011 11:42:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ziki

Džaba se ja i mm dogovaramo o drugoj povoini imena uz Ali, nemirko uporan samo Haso tako da ukoliko ne promijeni mišljenje osta beba Haso:)

kada je moj brat prije 2,5 mjeseca dobio sina njegova kći navalila da se zove Onur user posted image user posted image user posted image
a moj brat mu dao ime po našem rahmetli ocu, Adem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 973
29.3.2011 17:19:01   
adissa_
meni je Deni nekako neozbiljno ,,i uz to ne zvuci kao ime vec kao nadimak

Neposredna veza do poruke: 974
29.3.2011 17:28:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: adissa_

meni je Deni nekako neozbiljno ,,i uz to ne zvuci kao ime vec kao nadimak

i meni, isto kao i Adi i Edi, nikako mi nisu imena za jednog muskarca

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *