|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.4.2011 0:15:45   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ah..odakle da krenem...mogu sta zaboraviti...user posted image user posted image user posted image

hajde ovako...

1. Aura migrena;
2. Prolaps lijeve mitralne valvule (srce);
3. Endometrioza;
4. Cista na stitnoj;
5. Mukokela na lijevom sinusu (cca 2, 5 cm)
7. Hipertenzija sa tahikardijom..pijem betablokatore.

Ma nemam vise pojma....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ovo nisam pisala po tezini...nego kako mi je napamet padalo....

znas sta-dusa moja frljavauser posted image cudo se kad u kojoj bolnici nismo upoznale...
evo mene

epilepsija
hipotireoza
antifosfolipidni sindrom
hronicna upala bubrega i sinusa
nekakav blok desne grane na srcu koji nisam kontrolisala sto godina...
hiperbilirubinemija
ma ima svasta jos, al koji sam baksuz nista mi ne mozeuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8051
27.4.2011 0:17:27   
Skvo RR
Animagical moja srodna dusooooooooooo....user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8052
27.4.2011 0:18:14   
animagical
znas sta-sad mi nesto dodje zao divanovicauser posted image jadnicak, ni kriv ni duzan, valja brinuti o ovakvim truhlamauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8053
27.4.2011 8:13:16   
palachinken
Al vam se nasmijah, divne ste! Pored svih tih tegoba, vi opet okrenete na humor
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8054
27.4.2011 8:35:41   
ziki
Jutro loptice moje, kako ste mi?Jeste se odmorile, naspavale? Ja sam u frci katastrofa, nekog se posla skupilo pa glave ne mogu da dignem. Treba sve pripremit pa od četvrtka popodne free do naredne srijedeuser posted image Obećala sam vam spisak i nikako sa stignem da o otkucam i sredim.
Honey super ti je ispalo, svaka čast na trudu.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8055
27.4.2011 8:36:04   
lepetetka
Jutro ženice!!!!! Evo mene ko pregažena.....slabo sam pajkila dosad mi to nije bio problem...noćas kada sam ustala da pi nisam više mogla ni zaspati...i to ja ko naspavana...uhhhhh....smorilo me prevrtanje po krevetu..a i beba u stomi skakala, i ona bila budna!!!
Juče sam bila na kontroli i sve je u redu hBogu.....i konačno je sigurno da je curica..JUPIIIIIII....ja vidjela svojim očima user posted image user posted image user posted image baš je fino pokazala ono što je do sada skrivala user posted image user posted image .....Mogu sada u kupovinu rozenih stvarčica mmmmmmm...
Eto smlatih ja usput 7days a mogla bi još nešto :)))))))

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 8056
27.4.2011 9:10:58   
Anica1
Jutro drage moje, mene glava uzasno boli i ziva ne znam sta smijem popiti da bar malo ublazim bol??

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 8057
27.4.2011 9:11:16   
Anoniman
Evo i nas...isla sam jutros raditi OGTT i animagical vadi se nazalost dva puta krv, i dva puta se piski, ja isto nenaspavana, cijeu noc nikako da se namjestim i zaspim, a kad se namjestim i prikunjam Ana zaplace i sve tako u krug, kad mi je jutros zvonio sat u 5.45 ja sva srecna skocila da se spremam, jer mi dosadilo prevrtanje po krevetu, a nikako da zaspem, a moja cura svako jutro se budi najdalje do pola sest, jutros do pola osam odrapila... to ona skontala da ja sam ustala pa ko veli da se ona naspava user posted image

(odgovor članu lepetetka)
  Neposredna veza do poruke: 8058
27.4.2011 9:13:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro drage moje, mene glava uzasno boli i ziva ne znam sta smijem popiti da bar malo ublazim bol??

Ovako, svi će ti reći paracetamol, ja baš i nisam pristalica bilo kakvih lijekova ukoliko možeš trpiti. Kao što moj doktor kaže, ništa to nije dovoljno ispitano. Maži tigrovu mast po sljepoočnicama i inhaliraj je, masiraj tjeme i popij slanu supicu da ti skoči pritisak.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 8059
27.4.2011 9:37:03   
babilon
Jutro drage moje,

nadam se da ste se naspavale, a one koje nisu zelim vam da vas brzo san savlada :D :D
Ja jutros uranila, pola7 :)) istoko da cu na kopanje :))

Idem sada ganjati papirologiju neku, na odmoru sam hihi, ja rahatluka :D
cmoka svima

ps. glava prestala boljeti aaaaaaaaaaah :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 8060
27.4.2011 9:47:50   
Gemelli

jutro pupe lijepe user posted image

samo da vas pozdravim nabrazaka, nadam se sta mi ok, a ja vam odoh u radne akcije
sarah cestitke na malom paketicu
et pozz za sve

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 8061
27.4.2011 9:50:33   
sweet insanity
Jutro svima, Ja se sad probudih iako sma sinoc spavala od 20-23h i opet legnem oko 1 i sve do sad, a cini mi se da bih mogla josuser posted image Danas aBd opet idem kod babice na psihofizicku pripremu za porod i nekako me to radujeuser posted image Jedino kad pomislim na to sta da pravim za rucak, stvarno nemam idejeuser posted image Kako ste vi? Vidim poranile ste.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 8062
27.4.2011 9:51:54   
stefania
evo da mahnem, nadam se da ste dobro...jel se honey porodila?....ja dobila para jeeee user posted image ma ustvari dobio mm platu i odoh da trosim na user posted image ..moze li mi neko savjetovati gdje u sa da potrazim finih stvarcica za bebacha da su pamuk i to a da nisu sad neka preluda cijena?

ljubim vas zeneee i pupeeeuser posted image user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8063
27.4.2011 9:58:39   
Gemelli

ja sam neki dan bila u shopingu u bbi i iznenadila se koliko ima beby radnji, a super par stvari sam nasla u turbo limacu, npr komplet od 5 gegica slicno razlicitih user posted image 29 km ili po dva para 14, pa sad ne znam ako si iz sa prosetaj ztamo ili u azel ...

a kad smo vec kod toga, znate li gdje se moze kupiti posteljina i ogradice za krevetice, takodje da nisu neke astronomske cifre i da se npr ogradice mogu kupiti bez posteljine i sl...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 8064
27.4.2011 10:00:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Vi se pravo zadale o bolestim user posted image ,ja vam odoh spavati...Samo još da napomenem da smo ušli u 26 nedelju user posted image  još 104 dana,još 4 dana pa smo na dvocifrenom broju user posted image ...........
Laku-noć

Cestitam na ulasku u 26. sedmicuuser posted image I mi danas zakoracismo u 35user posted image Nama po tickeru jos 41 dana to go, al nekako imam feelinng (il mozda prizeljkujem) da ce doci  sedmicu ranije tj. tamo oko 31.majauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8065
27.4.2011 10:00:54   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutro svima, Ja se sad probudih iako sma sinoc spavala od 20-23h i opet legnem oko 1 i sve do sad, a cini mi se da bih mogla josuser posted image Danas aBd opet idem kod babice na psihofizicku pripremu za porod i nekako me to radujeuser posted image Jedino kad pomislim na to sta da pravim za rucak, stvarno nemam idejeuser posted image Kako ste vi? Vidim poranile ste.

ja sam mjesecima planirala ici na vjezbice i na kraju nisam nikad otisla user posted image
ali sve su prilike da mi ne gine carski, tako da mi disanje nije potrebno user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8066
27.4.2011 10:01:48   
Gemelli
e draga, meni 36 day to go, a ista nedelja user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8067
27.4.2011 10:15:51   
sweet insanity
Pa kako to? Fakat mi nije jasno..jos smo na isti dan dobile ZMuser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8068
27.4.2011 10:18:51   
drznica
Dobro jutro drage moje user posted image
Vidim bas ste poranile...ja na poslu-prva smjena, tako je dosadno...  Ja i moje cedo ulazimo u 10. sedmicu. Super se osjecamo :)
Sad pitanje za ove iskusnije koje imaju vise "staza". Nisam se jos javila u neku od drzavnih bolnica, mislila sam u VOJNU kod Mašića. Zanima me kada user posted image uđe u 3.mjesec da li se radi UZV preko stomaka ili i dalje moze vaginalno. Ne bih da me gore caprkaju, dosta kod privatnika sto idem user posted image

Pozz svima

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8069
27.4.2011 10:38:16   
Gemelli
Ne znam, na tikeru je isto 34 i 1 dan user posted image

ili mozda zbog duzine ciklusa, koji se unese a da nije 28 dana ...

< Poruku je uredio Gemelli -- 27.4.2011 10:39:17 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8070
27.4.2011 10:46:59   
ja92
Pozdrav user posted image
Vidim pocelo shopingovanjeuser posted image  Ja sam jedva cekalauser posted image
Bila juce u Zari imaju prelijepe bodice od 4-7km, lijepi pamucni... Vidjela sam ove u TL 5 komada cini mi se oko 34 km, ali cini mi se da su ovi Zarini kvalitetniji.
Pa eto kome je usput...

Je li neko zna gdje kupiti materijal za sivenje baby postelljine?

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8071
27.4.2011 10:48:48   
ja92
Ja sam zadnji ultrazvuk vaginalni radila u 12 sedmici kada je mjeren nuhalni nabor. Poslije je sve islo preko pupeuser posted image

IZVORNA PORUKA: drznica

Vidim bas ste poranile...ja na poslu-prva smjena, tako je dosadno...  Ja i moje cedo ulazimo u 10. sedmicu. Super se osjecamo :)
Sad pitanje za ove iskusnije koje imaju vise "staza". Nisam se jos javila u neku od drzavnih bolnica, mislila sam u VOJNU kod Mašića. Zanima me kada user posted image uđe u 3.mjesec da li se radi UZV preko stomaka ili i dalje moze vaginalno. Ne bih da me gore caprkaju, dosta kod privatnika sto idem user posted image

Pozz svima

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8072
27.4.2011 10:49:49   
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica

Pozz svima

Eh, draga u Vojnu se mozes javiti tek kada budes 38 sedmica odnosno kad se priblizi porođaj. Ja sam također isla, i mislila da od  pocetka idem kod dr. Puzica, međutim, vratili su me, i rekli da je donesena odluka da se trudnoca mora voditi po domovima zdravlja, ambulantama ili privatno. Odnosno da za svaki pregled moras imati uputnicu, a opet u domovima zdravlja nece da daju uputnice pa je to neka procedura. S druge strane, ima ih dosta koje vode trudnocu u Vojnoj bolnici ali tako sto dolaze kad su ljekari dezurni i slicno. Ne znam kako je sa GAK-om. Ja sam od ranije imala karton u Skerlicevoj, i tamo sam za sada.Pa cu vidjeti dok napunim jos koju sedmicu sta cu.

Ja sam u 11 sedmici radila ultrazvuk vaginalno, i u 13 sedmici nuhalni nabor isto vaginalno. Mislim da sam zavrsila sa tim pregledima, sljedeci ce vjerovatno biti preko stome.

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8073
27.4.2011 10:52:29   
ja92
Bile su ogradice u Bagateli 20 i nekoliko maraka , ne sjecam se tacne cijeneuser posted image
I posteljine imas kod njih  povoljno.

IZVORNA PORUKA: Gemelli

ja sam neki dan bila u shopingu u bbi i iznenadila se koliko ima beby radnji, a super par stvari sam nasla u turbo limacu, npr komplet od 5 gegica slicno razlicitih user posted image 29 km ili po dva para 14, pa sad ne znam ako si iz sa proset_aj ztamo ili u azel ...

a kad smo vec kod toga, znate li gdje se moze kupiti posteljina i ogradice za krevetice, takodje da nisu neke astronomske cifre i da se npr ogradice mogu kupiti bez posteljine i sl...

< Poruku je uredio ja92 -- 27.4.2011 10:53:48 >

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8074
27.4.2011 11:06:31   
drznica
ja92; mea29.... hvala na odgovoru...obradovah se sto ce ici preko pupe napokon :) Ja mislim da cu jos ovaj sljedeci pregled imati vaginalno bas zbog nuhalnog...a onda opusteno :)
Bas se iznenadih za to da se vodi u domu zdravlja i privatno...a mene isprepadali da se moram sto prije javiti u bolnicu. Pa nije to ni lose. Imam vremena da se odlucim koja bolnica i koji dr. user posted image

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 8075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *