Rimljankaa
|
Lejla,koju marku AS preporucujes? Ja zaista ne znam puno o ovome,vodim se cijenom. Zato sam i mislila uzeti ovu Chicco,koja kosta 310KM,ona ima i ono postolje,tako da se sama sjedalica moze izvaditi,a postolje da ostane,sto je nama neophodno,jer auto drzimo napolju,a vidim masovno se kradu AS,a ne bi bilo prvi put da nam obijaju auto. Ova AS sto sma gledala se i montira suprotno od voznje,a kasniej se moze,ukoliko se zeli montirati prema smjeru voznje. Ovdje na forumu,sam opet cula,d aje los kvalitet Chicco AS,pa zato i piotam koja je preporuka? Znam da su Maxi Cosi najbolje,ali da ih nema kod nas. Zato bi mi trebala preporuka,koju bi onda mogla uzeti AS od 0-13kg? A kako sam tebe razumjela,jedino zbog cega ti nepreporucujes AS od 0-18 kg,je neisplativost,jer nemogu posluziti djetetu do njegovih 18kg,sto je priblizno oko 4 godine,nego je dijete preraste sa otprilike 2 godine,pa se ond ajavlja potreba za novom AS,je li tako? A sigurnost te AS od 0-18 kg je ista za bebu kao i u ovoj od 0-13kg?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|