Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 17:09:47
bebac2
drage ženice, ima li iko informaciju o tome kako se Nejra sada osjeca i kako podnosi terapiju. procitala sam na brzaka postove, ali cini mi se da niko odavno nije nista pisao o tome
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 17:15:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
Meni treba informacija vezana za svirku u Slogi
kada je to (dakle, tacan datum) u koliko sati? da li je sve obezbjedjeno (razglas etc.) i kontakt osoba ( da mogu povezati) tj. organizator
dadada 10.maj 21 sat počinje ja ti javnem kontakt osobu kasnije inače kako stavri stoje organizcaija će biti ipres RR...mada imamao nejrinu kolegicu koja je već u kontaktima sa nekim bendovima... dok utvrdimo ko je ispred nas u organizaciji i kako će to sve ići javnem ti ja ne brini :)
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 17:37:08
mala86
IZVORNA PORUKA: luluella
kao što je i obećano ovo je sa utakmice Željo Velež od subote
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 17:45:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
Meni treba informacija vezana za svirku u Slogi
kada je to (dakle, tacan datum) u koliko sati? da li je sve obezbjedjeno (razglas etc.) i kontakt osoba ( da mogu povezati) tj. organizator
dadada 10.maj 21 sat počinje ja ti javnem kontakt osobu kasnije inače kako stavri stoje organizcaija će biti ipres RR...mada imamao nejrinu kolegicu koja je već u kontaktima sa nekim bendovima... dok utvrdimo ko je ispred nas u organizaciji i kako će to sve ići javnem ti ja ne brini :)
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 19:26:11
Ilhana RR
Evo da vam javim se malo, nisam bila kod Nejre od prvog puta. Sutra kontam ako Bog da opet da joj odem u posjetu, cujem se redovno sa muzem Nejrinim i kaze da ide sve po planu, prima redovno terapije i malo je bez snage al to ide uz terapije tako da je okej. Uglavnom govori doktor samo pozitivno pa tako da se nadam da ce ubrzo se poboljsati nalazi. Mora i poceti malo bolje da jede, hrana joj jeste uzas pa tako da je razumijem sto ne jede al sutra ako me nesto nesprijeci da odem skuham joj ja nesto i ponesem. Valjda joj se svidi, ili mozda ima neko neki prijedlog sta ona voli ;)
Eto drage moje, odoh da okupam ono moje malo pile. Tek stigla sa posla evo.
Btw. dobila sam informacije da su na dzumi u Malmeu skupljali pare za Nejru =)
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 20:24:03
emi7908
E ovaj transparent kad sam vidjela sva sam se naježila... Bravo.... Hvala Bogu što ide na bolje, draga Ilhana ako ikako možeš skuhaj nešto pa odnesi Nejri... Biće joj lakše ako išta pojede i sigurno će joj prijati.. Hanady znaš li ko će sve biti od muzičara ili pjevača na koncertu?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 20:29:42
klemzi
Ilhana, svaka ti čast
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 21:21:55
Hanady RR
tajra
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 21:24:57
saso
Meni je zao sto nisam nikako uspjela doci ispred BBI da dam bilo kakav doprinos :( Svim ljudima velikog srca HVALA jer svaka marka je bitna Supeeer za Skenderiju
IZVORNA PORUKA: tajra
Drage moje, u kutiji koja je bila na sajmu u Skenderiji:
10KM x 7 5KM x 3 2KM x 7 1KM x 31 0,50KM x 8 0,10KM x 2 (30 eurocenti i neka dva nepoznata novcica)
UKUPNO: 134,20 KM za nasu Nejru
Hvala svima koji su se zaustavili pored kutije i pruzili ruku , osoblju koje je dalo dozvolu za postavljanje kutije i djevojkama za info pultom .
Novac cu ujutro uplatiti na ziro racun.
Samo ozdravi nam ti
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.4.2011 21:54:00
zvecka
Ovo je divno ,,sve ste divne i nemam rijeci za tu akciju,za vasa velika srca,,,Divne ste zene!
Ja sam nazvala svoju sestru u Bosni i rekla sam joj da okrene humanitarni broj vise puta a ja cu joj platiti racun telefonski kad na ljeto budem dolazila u bosnu.