|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.4.2011 23:58:44   
sporty mamaa
Ma samo se vi posluzite, ima jos ali onih u lokvcini bojenihuser posted image user posted image Evo taman cekam muza da se potucamo, s jajima naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Selma, ma meni na proslom pregledu nije uopce rekao jel da dalje mirujem ili ne, pa sad ti nemam pojma sta ni kako, morat cu se narucit opet privatno, ovako ko da i nisam bila na pregledu...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7676
24.4.2011 0:04:37   
ziki
Dobro vece loptice. Kako ste mi, vidim vijedne bile kupovale svasta... sad da vam pametujem vezano za AS ili korpu, ja imam korpu jednom koristenu, i jos jednu koja je dosla sa kolicima i tako smo je koristili svih 6 mjeseci al AS obavezna, da ne raspredam na dugo, ici ce te taxijem ppa je bolje da je beba u AS nego u korpi, a sve o prednosti AS ima na temi o AS.Kremu za guzu probajte Bademovu od Pharmameda, meni je bila odlicna sa Nemirkom, preporuka pedijatra. Za kupke savjet bezite od Jonsona ko djavo od krsta, uzasan je, bolje Nivea, Chico, Hipp i sl nego on. I jos da vam se pozalim na muza danas je morao da kreci jer zelim to sto prije da rijesim a naredni vikend mi dolaze mama i sestre, onda je reko nece tapete pa je morao da crta cvjetice po zidu, koje jos nije zavrsio i na kraju dana pozalio se da nema gore kazne nego ozenit arhitektu i sa njom cekat dijeteuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7677
24.4.2011 0:07:23   
malena27 RR
vecer debelice.... pa sta ste se pomamile u ovo doba da pisete? user posted image
ziki user posted image user posted image user posted image al' se ismija user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7678
24.4.2011 0:08:12   
animagical
IZVORNA PORUKA: ziki

pa je morao da crta cvjetice po zidu, koje jos nije zavrsio i na kraju dana pozalio se da nema gore kazne nego ozenit arhitektu i sa njom cekat dijeteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah i ja i mm, morala sam mu procitati

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7679
24.4.2011 0:10:17   
sweet insanity
ja kupila onu obicnu nosiljku jer ona mi je poteska i nije ravna :/ A AS fakat kako nemam auta ne znam dal mi je nuzna....stanujem relativno blizu gradine ,a i dz kad s ebude islo na preglede pa eventualno kontam kupit AS kad dodje red na onu vecu.....fakat ne znam..

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7680
24.4.2011 0:13:56   
Selma.A.M
Hahahaha Ziki dobra si,moj se opet žali da za sitnicu zapačem ,a ja to ne primjetim meni su to ipak krupnije stvari user posted image user posted image user posted image
I ja sam kupila oni korpu prvi put kada sam iznosila malca i nije mi više nizašto poslužila osim tada,ali je u njoj iznešeno još najmanje 5 bebica ,a AS smo imali ali ko god ima kola stvarno je spas,a opet ko nema neznam koliko je dobro kupovati jer je baš teška za nositi jedino ako se dobije sa kolicima...........
A i ja sam protiv Jonhsona ,hipp je jako dobar kao i Nivea ali niej ni Becutan lošiji jedino što Bcuta dugoooo godian na tržištu pa je svijet željan nečega novog,a što god da se kupi od kozmetike i kolko god bilo skupo netreba žaliti jer se beba kupa eventulano svaki drugi dan,a sve se pomalo stavlja a ne ko mi kada ja  perem kosu pa šaku punu šampona naspem..............user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.4.2011 0:15:09 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7681
24.4.2011 0:14:25   
animagical
pa ako nemate auto mozes bar preskociti onu do 10 kg i setati do bolnice, taman za vracanje linijeuser posted image bez veze bacanje para ako mislis bebu nositi a ne voziti u njoj. ja tu isto necu kupiti, jer cu dobiti od sestre,njen mali ima 15 mj, prerastao je....

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7682
24.4.2011 0:16:42   
ziki
Bogami fino vi se jos smijete, al ko mu je kriv, sam je reko nece tapete u zadnji tren. Sweet nismo ni mi imali auto kad je nemirko bio beba, bolnica nam na 2-3 min precicom al smo AS uzeli, jer bude kise pa onda ide taxi, bude daljih relacija... da ne nabrajam i da te ne ubedjujem pricam svoje iskustvo. Sporty, jaja se odlicna, svaka cast. Imas li slike tih bojenih u luku

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 7683
24.4.2011 0:19:47   
Skvo RR
Ha...i ja tu korpu (nosiljku) dobila uz chicco kolica...koristila cca 2X....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7684
24.4.2011 0:21:24   
animagical
ja nesto kontam, kupicemo obicna kolica, mislim bez as i korpe...vidim korpe se ne koriste a as cemo dobiti bukvalno dva puta upotrijebljenu...da ja sta ne grijesim, ne znam stvarno...?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7685
24.4.2011 0:22:34   
Skvo RR
Ako ti korpa bude bas bas prijeko potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mogu ti posuditi moju...user posted image user posted image user posted image
P.S. to je najveca nepotrebna glupost.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7686
24.4.2011 0:23:28   
sweet insanity
Ma ako vidimo da nam treba, kupit cemo ju. Ovak,doktoru, vakcine...za to moze posluziti i ova. Ne planiram sa njom malom dalje putovat u pocetku ali ako ispadne drugacije kupimo, ako ne-kupimo onda onu vecu kada napuini godinu aBd :) 

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7687
24.4.2011 0:25:43   
animagical
hvala lijepouser posted image i ja mislim da mi nece trebatiuser posted image ali opet prva beba, izgubljen slucaj, nemam pojma... e da vam kazem u bbi u turbo limachu imate snizenje as za vecu djecuuser posted image ja vidjela neki dan... i imaju neke fine stvari, npr krevetic puno drvo bas simpa s nekim medekom 209km.. ili ona zimska vreca/navlaka za kolica bubu crna boja 36 km.... 

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7688
24.4.2011 0:26:53   
ziki
Ja sam korpu od kolica bas koristila, svih 6 mj. Nekako mi dijete bilo zasticenije, visocije s korpom a puno smo setali. Glupost je bila sama korpa koju smo kupili prije nego kolica. 

Neposredna veza do poruke: 7689
24.4.2011 0:28:34   
sweet insanity
I meni je prva beba, vidis da sma i ja ko izgubljen slucaj oko toga sta treba sta ne trebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7690
24.4.2011 0:31:15   
animagical
ziki me sad namjerno zbunjujeuser posted image taman sam smislila da mi ne treba...hajde prezivjecu nekako bez nje...ne znam ni kako ce nam kolica stati u gepek a ne i korpa jos...ja sam zene na vrh sedrenika, nije meni iz kuce pa u ferhadiju....tezak je seljacki zivotuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7691
24.4.2011 0:35:44   
ziki
user posted image user posted image user posted image kad se samo sjetim, prvi dan 9. mj ja sa spiskom sa RR u apoteku. Pocnem da citam, pita me zena mogu li da pogledam, ok, pogleda ona i krene u vriskuuser posted image user posted image  kaze ovdje je sve sto moze da zatreba, a najverovatnije nece trebat uopse, nego da zaokruzim osnovno a ako nesto jos zatreba tu sam u zgradi pa zovi donijecu u bilo koje doba.user posted image user posted image user posted image  a vrecu garderobe br 50-56 cuvam za uspmenu i dugo sjecanje, svo vrijeme dr je pricala da je beba krupna al nije imala komeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7692
24.4.2011 0:40:55   
ziki
IZVORNA PORUKA: animagical

ziki me sad namjerno zbunjujeuser posted image taman sam smislila da mi ne treba...hajde prezivjecu nekako bez nje...ne znam ni kako ce nam kolica stati u gepek a ne i korpa jos...ja sam zene na vrh sedrenika, nije meni iz kuce pa u ferhadiju....tezak je seljacki zivotuser posted image
 hocu ja tako s vrenema na vrijemeuser posted image user posted image user posted image  a sad ozbiljno provjeri fino ako mozes da li ti kolica staju u gepek, tj tako biraj model. Moje komsije su uzimale neke Quiny(valjda se tako pise) jer druga nisu mogla u gepek. (ovo je bilo prije neke 4 god)

Neposredna veza do poruke: 7693
24.4.2011 0:41:12   
animagical
ma ima nekih gluposti koje je mozda nekad neko koristio a u biti izmisljena potreba... e bas cu ja na tek rodjeno dijete da nanosim losion za tijelo ili da ga mazem mlijekom za tijelo...hajde bogatiuser posted image razumijem neku kupkicu, ali sad sampon a ono ni kose ni kog belaja...user posted image plus pavloviceva ili kakva druga masnija kremica i zdravo...jos sam vidjela od johnsona balzam za kosuuser posted image moracu izgelda i viklere da mu kupimuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7694
24.4.2011 0:53:00   
Selma.A.M
Eh ženice vi se razmahalale a ja vam odoh spavati,vakat mi.........A ova u stomaku me ubi i to sve oko pupka user posted image .........
Vidim tema je i dalje treba li nosiljka ili ne,meni je se npr sestra smijala kada sam bila trudna prvi put,a isto ovako kao Ziki traba mi,sve mi treba .....A ona meni kaže pa kao da će beba znati jeli došla na spremno sve ili je naknadno kupljeno,a ja sam dva mjeseca ranije irbala kuću da bude čista i još se nervirala kada bi vidjela da je se isprljala za 10 dana jer sam htjela da mi bebi dođe u čistu,uređenu kuću..............A sve što vam zafali lako je naknadno poslati nekoga po to tipa makazice,sterilne gaze i dr.........
A da jučer sam kupila kutijicu za cuclu user posted image user posted image  1km u TL a ni cucle još nemam ali kutija je početak........user posted image
Hajte sada na spavanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 7695
24.4.2011 0:59:59   
sweet insanity
E ja sam kupila cuclu al nisam kutijicuuser posted image Lijepi snovi Selma...mene u zadnje vrijeme nesanica drma...

Neposredna veza do poruke: 7696
24.4.2011 1:01:18   
animagical
cuj kutijicuuser posted image odoh i ja u krevetacuser posted image sweet dreams to ya alluser posted image

Neposredna veza do poruke: 7697
24.4.2011 1:20:24   
sweet insanity
Laku noc i od meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7698
24.4.2011 7:33:11   
palachinken
Za sve moje uspavane
user posted image

da vas dočeka kad otvorite oči i jauknete od bola u krstima user posted image
Jao sad mi se našmiga ovo sa slike. Ko mi je kriv pa se povampirim u 7 ujutru i uvijek sad-dva prije muža, pa me nema kad iznenaditi doručkom u krevetu.

i da, sretan Uskrs/Vaskrs!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 7699
24.4.2011 9:12:07   
Hannica
Jutro! sretan Uskrs i Vaskrs i ovdje.
Ja svratila da se malo pozalim,nisam odavno.user posted image
Napredujem pravo,masAllah.user posted image Vec sam pocela nositi otkopcane hlace a tek sam 11-a sedmica,pitam se sta ce biti pola godine.user posted image
U prvoj trudnoci sam nosila hlace do 5-og mjeseca,a sad mi je stomak vec poceo rasti,bas se primjeti.Nekako mi rano,ne znam je li to normalno.user posted image
Eh,da pitam i ovo dok opet nisam zaboravila.... Kada se mjere nuhalni nabori jel se to radi s onim ultrazvukom preko stomaka ili sondom? Nesto se ne sjecam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *