Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:44:54
M kao Mama
Hvala dragom Allahu, da je tako za bolnicu, cijelo jutro razmišljam,koliko koncidencije u svemu, trebale smo u Zenicu, a naša Nejra iz Zenice, trebala ići u Francusku, našla se rodica njenog koja je dr. hematolog pa još u ovoj bolnici, a i nekoliko naših članica je blizu nje, zaista divno u svemu ovome, da zna da i tamo ima RR žena koje će je sigurno obići
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:47:57
palachinken
Još jednom, nije na odmet ponoviti
Za Nejru prikupljanje novca po gradovima: Zenica - srijeda 20.04.2011. u 19 sati na glavnom ulazu u TC Džananovič Tuzla- srijeda u 16 sati ispred igraonice u TC Mercator Sarajevo- srijeda , Importane centar od 17- 20 sati. Sarajevo , subota, 23. 04. Grand centar Sarajevo, nedjelja 24.04. Plato BBI
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:52:03
Lulu_08
Raširila sam vijest i sigurna sam u minimalno desetine uplata od po 100eur i više po osobi kada je moja rodbina u Švedskoj i Holandiji u pitanju!!!!! Obećanje uplate na današnji dan sam dobila, a znam da je to 100% istinito!!!
IDEMO NAPRIJED, ako Bog da da ovo jednom sve bude iza Nejre!!!!
Tako se nadam, uh..!!!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 13:54:24
HanaBana
Javila nam se djevojka koja radi Face painting i radila je u igraonici da svojim radom u nedjelju podrzi nasu akciju tako da ce raditi face painting i praviti balone uz donaciju za nasu Nejru!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 14:00:54
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Djana
Raširila sam vijest i sigurna sam u minimalno desetine uplata od po 100eur i više po osobi kada je moja rodbina u Švedskoj i Holandiji u pitanju!!!!! Obećanje uplate na današnji dan sam dobila, a znam da je to 100% istinito!!!
IDEMO NAPRIJED, ako Bog da da ovo jednom sve bude iza Nejre!!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 14:13:10
mamin cvjetić
Mogu vam samo reci da je univerzitetska bolnica u Lundu najbolja od svih u Svedskoj a i cijeloj Skandinaviji tako da sam uvjerena da ce Nejra biti tretirana na najbolji moguci nacin...u dobrim je rukama sto je najvaznije!
zaista ohrabrujuća i divna vijest hvala ti na njoj mube
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 15:00:28
milomoje
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hvala dragom Allahu, da je tako za bolnicu, cijelo jutro razmišljam,koliko koncidencije u svemu, trebale smo u Zenicu, a naša Nejra iz Zenice, trebala ići u Francusku, našla se rodica njenog koja je dr. hematolog pa još u ovoj bolnici, a i nekoliko naših članica je blizu nje, zaista divno u svemu ovome, da zna da i tamo ima RR žena koje će je sigurno obići
Slazem se sa mube, inace uslovi su jako dobri u bolnicama, a posebno odnos osoblja prema pacijentima.... nadati se samo boljem i njenoj snazi ... Da, olaksavajuce okolnosti... i ja imam zelju je obici, oko 260 km je udaljen Lund od Geteborga,ali nije to daleko... pa eto ako bi se Ilhana i mube udruzile pa da zajedno odemo... ali mislim da nije vrijeme odmah, dok se ne vidi sto ce biti i kako ce teci lijecenje...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 15:06:34
M kao Mama
Ovako, zvala sam osobu koja je zadužena za ogranak fondacije Sanele Jenkins za BiH, dobila sam podatak da oni za sada nemaju više ni marke u budžetu, iskreno od njih, rečeno mi je da je Sanela za Ališana uplatila on nekakvih svojih para ili slično, u fondaciji nemaju para, tako da idemo dalje u potragu za novcima.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 15:16:48
Medić*
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ide skoljka sarenih jaja onda od nas (maj femili)
kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu
u nedelju
Ne znam pa zato i pitam, ja imam sarenih malih svijeca, mogu donjeti tri pakovanja, ide li to povodom vaseg praznika pa dijelite skupa
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 16:01:06
Šanti
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ovako, zvala sam osobu koja je zadužena za ogranak fondacije Sanele Jenkins za BiH, dobila sam podatak da oni za sada nemaju više ni marke u budžetu, iskreno od njih, rečeno mi je da je Sanela za Ališana uplatila on nekakvih svojih para ili slično, u fondaciji nemaju para, tako da idemo dalje u potragu za novcima.
Ja imam jednu osobu za poslovni kontakt sa Sanelom J. Ako želite, mogu je pokušat kontaktirati , pa šta da probamo, to ništa ne košta.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 16:14:55
emma.L
Što se tiče noinog prijedloga da preuzmem novce u Mo i donesem u Sarajevo, nije nikakav problem. Možemo se čuti preko PP za dogovor, ja sam dole od petka do nedjelje popodne sigurno, možda i ponedjeljka. I samo da znam kome uručiti u Sa, opet Alma ili Hanabana.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 19:53:31
Anoniman
i ja sam se sada vratila, nas je bilo 13, nikad do sada se nismo skupile u tolikom broju...Tuzlanke moje Želimo našoj Nejri da što prije ozdravi i da ponovo tipka sa nama
< Poruku je uredio Breskva -- 20.4.2011 20:00:53 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 20:00:45
muaaa
Zene moje, upravo kad sam se vratila sa okupljanja emitovali su prilog sa ispracaja nase Nejra, TVSA je napravila prilog, Nejra je bila bas pozitivna i puna optimizma.Molimo dragog boga da se sto prije svom sinu i porodici Za Nejru