|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi menzes poslije poroda
28.3.2011 21:08:30   
balasgirl
Možda zvuči čudno, al žene drage da je meni da dobijem, poludih višeeee.....

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 276
28.3.2011 21:49:32   
d.dita
Meni stigla posle 7mj i nije mi nedostajala!

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 277
   RE:POMOĆ??
28.3.2011 23:18:15   
Doraa
Pozzz drage moje ženiceuser posted image

Nadam se da će neka od prisutnih na forumu da mi da odgovor...
user posted image će uskoro 1rođ. a još doji(mada više mljacka nego što kvalitetno doji) mlijeka ima ali u malim količinama čini mi se.Prošli mjesec sam prvi put dobila trajalo je oko 5dana onako umjereno ne preobilno,ali sad me čudi kako nisam dobila a inače mi je uvijek ciklus bio tačan. Može li biti da sad opet ne dobijem neko vrijeme ili je to razlog za uzbunuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Doraa -- 28.3.2011 23:24:26 >

Ja sam bogata žena hB

Neposredna veza do poruke: 278
   RE: RE:POMOĆ??
28.3.2011 23:24:50   
Doraa
user posted image user posted image

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 279
28.3.2011 23:27:24   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Doraa

user posted image user posted image

da podignem temu ne znam  odogovor na zalost valjda se nekonadje,
ali ti ipak uradi test

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 280
28.3.2011 23:27:52   
ladyblue RR
po meni je razlog za uzbunu. ja sam dobila nakon 3,5 mjeseca i uredna je da ne može biti urednija.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 281
28.3.2011 23:28:30   
new mama
Dora, ja sam mens. dobila poslije 8 mjeseci,dojila sam,bilo je u trajanju 3-4 dana,a poslije toga mi je kasnila naredni mjesec,vjerovatno treba vremena da se opet uredno ustpostavi ciklus,mislim da se ne trebas brinutiuser posted image ali ti ako si zabrinuta uzmi test za svaki slucajuser posted image

< Poruku je uredio new mama -- 28.3.2011 23:29:15 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 282
28.3.2011 23:29:09   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

po meni je razlog za uzbunu. ja sam dobila nakon 3,5 mjeseca i uredna je da ne može biti urednija.

mom malom sad ce 7 jos nisam dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 283
28.3.2011 23:30:23   
idacha
ja dobila u 40nici.. dobijala poslije toga jos 4 puta, pored dojenja... prvo kasnjenje, 1 dan, uradila test-pozitivan..
MADA, ne mora da znaci.. narocito ako se laktacija smanjila ili nestala, moze doci do kratkog prekida.. trebalo bi da se ''unormali'' ili da uradis test :)
sretno!

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 284
28.3.2011 23:31:05   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: ladyblue

mom malom sad ce 7 jos nisam dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blago tebi. meni je zlo došlo kada sam dobila a tada mi je i mlijeko prestalo.user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 285
   RE:
29.3.2011 1:29:25   
Doraa
Idacha pa ti si ponovo trudna??? nisam znala ženo draga baš se iznenadih...Pa hmm čestitam draga da bude hajirli kao i prvo...Kako se držiš? Kako si podnijela vijest i kako tvoj organizam to podnosi s obzirom da si pretpostavljam bila i još si slomljena kao i ja od prethodnog poroda?

Jooj meni se čini ta opcija nemoguća jer nismo u plodnim danima i nikad nije "unutra"...ali ipak?!Sumnja uvijek postoji mada bi to za mene bilo čudo!

Ja sam bogata žena hB

Neposredna veza do poruke: 286
   RE: RE:
29.3.2011 9:49:42   
taurus
da se i ja prijavimuser posted image
dobila tačno nakon dva mjesecauser posted image
nije me bolio stomak ali je krvarenje obilno

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 287
29.3.2011 11:37:02   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: taurus

da se i ja prijavimuser posted image
dobila tačno nakon dva mjesecauser posted image
nije me bolio stomak ali je krvarenje obilno

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 288
29.3.2011 12:39:44   
Doraa
Ne znam šta da mislim?! Nakon nekih članaka koje sam pročitala sinoć na netu baš sam zbunjena...bilo mi je čudno što nisam dobila ali nisam toliko paničila čisto onako sam se pitala da li je to ok-s obzirom na dojenje i čuvanje mislila sam da nema razloga da sumnjam na trudnoću nego jednostavno da se organizam jednom "iščistio" i da sad možda ponovo neću dobiti neko vrijeme...ALI kad sam pročitala da je moguće zatrudniti s metodom "vadi van"user posted image   sad se grozno osjećam i onih 99% sigurnosti da nisam sad je prešlo u 99% nesigurnostiuser posted image user posted image user posted image

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 289
29.3.2011 12:42:53   
vjestica
uradi test
ja sam dobila nakon 5 mjeseci i nije mi redovna (prije prooda je bila)
a rikverc metoa je definitivno najnesigurnija

< Poruku je uredio vjestica -- 29.3.2011 12:44:30 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 290
   RE: POMOĆ
29.3.2011 13:01:09   
Doraa
Hvala vjesticeuser posted image
Ma uradiću svakako kad MM kupi-dok dođe s posla ali eto znači može i kasnituser posted image Hmmmuser posted image user posted image Nadam se da samo kasni

< Poruku je uredio Doraa -- 29.3.2011 13:12:28 >

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 291
   RE:POMOĆ??
29.3.2011 13:24:37   
Doraa
IZVORNA PORUKA: Doraa

Ne znam šta da mislim?! Nakon nekih članaka koje sam pročitala sinoć na netu baš sam zbunjena...bilo mi je čudno što nisam dobila ali nisam toliko paničila čisto onako sam se pitala da li je to ok-s obzirom na dojenje i čuvanje mislila sam da nema razloga da sumnjam na trudnoću nego jednostavno da se organizam jednom "iščistio" i da sad možda ponovo neću dobiti neko vrijeme...ALI kad sam pročitala da je moguće zatrudniti s metodom "vadi van"user posted image   sad se grozno osjećam i onih 99% sigurnosti da nisam sad je prešlo u 99% nesigurnostiuser posted image user posted image user posted image

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 292
1.4.2011 0:43:51   
lost
IZVORNA PORUKA: balasgirl

I ja isto user posted image
Meni evo za par dana punih 10 mjeseci od poroda, ja sam luda ženauser posted image
Ima li još sličnih slučajeva?user posted image
A trebala bih posjetiti i ginekologa samo sam jednom bila na pregledu dva mjeseca poslije poroda i nikad višeuser posted image  Papa test i kolposkopiju nikad nisam radila  a Dr mi bila rekla u januaru da radimuser posted image  Jesam ja nemarna Bože dragiuser posted image user posted image user posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

Neposredna veza do poruke: 293
1.4.2011 7:51:45   
zagy
IZVORNA PORUKA: lost

Meni evo za par dana punih 10 mjeseci od poroda, ja sam luda ženauser posted image
A trebala bih posjetiti i ginekologa samo sam jednom bila na pregledu dva mjeseca poslije poroda i nikad višeuser posted image  Papa test i kolposkopiju nikad nisam radila  a Dr mi bila rekla u januaru da radimuser posted image  Jesam ja nemarna Bože dragiuser posted image user posted image user posted image

Ja sam dobila kada je user posted image  bilo 9 mjeseci, i dojila je, tako da mislim da nije strašno što nisi još dobila, ali papa test mi morala otići uraditi zbog sebe, i preporučuje se radit bar jednom godišnje, neka ti ne bude mrsko.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 294
1.4.2011 12:58:15   
lost
IZVORNA PORUKA: zagy

Ja sam dobila kada je user posted image  bilo 9 mjeseci, i dojila je, tako da mislim da nije strašno što nisi još dobila, ali papa test mi morala otići uraditi zbog sebe, i preporučuje se radit bar jednom godišnje, neka ti ne bude mrsko.

Ma sve ja to znam, i što je najsmješnije ja sam zdravstveni radnik ali nikako da se nakanim... Ulijenila sam se ja na porodiljskom skrozuser posted image
A i ja još dojim pa je vjerovatno to razlog zašto nema gospodičneuser posted image
Nije da mi fali al osjećam da sam zbog toga često napeta i razdražljiva, ma ko će znatuser posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 295
1.4.2011 13:12:04   
bebac2

IZVORNA PORUKA: zagy

Ma sve ja to znam, i što je najsmješnije ja sam zdravstveni radnik ali nikako da se nakanim... Ulijenila sam se ja na porodiljskom skrozuser posted image
A i ja još dojim pa je vjerovatno to razlog zašto nema gospodičneuser posted image
Nije da mi fali al osjećam da sam zbog toga često napeta i razdražljiva, ma ko će znatuser posted image

ja sam dobila kad je malom bilo 13 mjeseci i jedva sam docekala da se to desi jer sam se lose osjecala, zeljezo mi bilo poviseno

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 296
17.4.2011 8:51:52   
Mirkica
evo mene na ovoj temi
ovako ja dojim malca njemu je 7, 5 mjeseci do  7 mj.  sam pila pile koje se smiju uz dojenje i nisam dobila vjesticu, kad sam prestala pre 2 sedmice otprilike i dobila sam dva dana samo mali onaj smedjkasti iscjedak prvi i drugi dan i nista vise stomak me boli kao da cu procuriti vec danima a nista e sad je li ovo normalno  ne znam :)))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 297
17.4.2011 9:15:37   
Medi_87
Ja sam dobila 43 dan po porodu, i evo cetvrti dan jos traje, nije puno, zapravo je oskudno ali jos ima
Nego da vas upitam kad bi trebalo otici na pregled kod ginekologa poslije poroda da ja to na vrijeme

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 298
17.4.2011 9:30:18   
vjestica
ja sam već išla 3 puta na pregled user posted image user posted image
prvi put mjesec dana nakon porda pregled na klinici, pa poslije 2-3 mjeseca u DZ

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 299
17.4.2011 12:14:11   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Ja sam dobila 43 dan po porodu, i evo cetvrti dan jos traje, nije puno, zapravo je oskudno ali jos ima
Nego da vas upitam kad bi trebalo otici na pregled kod ginekologa poslije poroda da ja to na vrijeme

posle poroda neko pravilo prvi put od 6-8 sedmica treba otici kad je sve u redu , i naravno svakih 6 mjeseci na pregled.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *