Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Problemi sa forumom 13.4.2011 22:06:43
sara.at
Meni Danas Po 5x trazi prijavu i prijavim se i onu kvaku stavim da ostanem prijavita i za 15 min mi odjednom Opet oce da se prijavim
_____________________________ Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Problemi sa forumom 14.4.2011 20:00:11
bananica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR jasmin da li se problem jos desava? bananice a kod tebe? sad cu probati
RE: Problemi sa forumom 14.4.2011 20:01:35
bananica
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Visnja RR jasmin da li se problem jos desava? bananice a kod tebe? sad cu probati ne mogu jos uvijek slati poruke, odgovoriti na poruku mogu,al prva poslati bas nikome
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:16:38
koka i po
IZVORNA PORUKA: škorpija što ja nemam ovo e mail, pp, album, blokiraj , ispod posta i ja ,od danas popodne .. a nisam nista cackala po profilu
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:27:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: škorpija što ja nemam ovo e mail, pp, album, blokiraj , ispod posta i ja ,od danas popodne .. a nisam nista cackala po profilu prijavljujem isti kvar
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:30:23
Visnja RR
svasta...ja vam to svima vidim...
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:30:54
Visnja RR
koji browser korisitite ...probajte neki drugi...uglavnom ja to sve vidim svakoj od vas
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:33:51
koka i po
probala...ista stvar
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:35:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR svasta...ja vam to svima vidim... ja isto vidim kod koke al mi mojih nema i ne mogu se vratiti na pdf dok ne izađem skroz na ''forumi'' pa onda biram ponovo jer mi ne ferceraju ove ikone ispod moja rr
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:35:18
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: škorpija što ja nemam ovo e mail, pp, album, blokiraj , ispod posta i ja ,od danas popodne .. a nisam nista cackala po profilu prijavljujem isti kvar A sto mislite zasto je danas "upaljena" tema Regionalno druzenje Nema lobiranja preko pp...samo javno
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:35:56
Anoniman
mene i dalje programeri mrze ja i dalje ne vidim postotak na anketama
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:41:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada mene i dalje programeri mrze ja i dalje ne vidim postotak na anketama ah pravo glasa mi je oduzeto davno ovo nase prijavljivanje ispade ko ono ''zali se upravi vodovoda''
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:42:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada mene i dalje programeri mrze ja i dalje ne vidim postotak na anketama ah pravo glasa mi je oduzeto davno ovo nase prijavljivanje ispade ko ono ''zali se upravi vodovoda'' ma ovo je nesto na nacionalnoj osnovi
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:45:18
Anoniman
i na regionalnoj pride
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 20:46:07
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada mene i dalje programeri mrze ja i dalje ne vidim postotak na anketama ah pravo glasa mi je oduzeto davno ovo nase prijavljivanje ispade ko ono ''zali se upravi vodovoda'' ma ovo je nesto na nacionalnoj osnovi Ne, ne... To je nesto na regionalnoj osnovi
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 21:58:53
smajli80
IZVORNA PORUKA: dadada mene i dalje programeri mrze ja i dalje ne vidim postotak na anketama Takođe isti kvari prijavljujem još jedan -nema potpisa u objavama Tako da mene mrze joooooooooš više
_____________________________ Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
RE: Problemi sa forumom 16.4.2011 23:23:23
Visnja RR
ajd nek neko uradi screnshot pa nek zakaci ovdje da mogu to poslati programerima.... i svako ko ima problem nek napise koji browser koristi... dadada zar jos uvjek taj problem
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:08:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR ajd nek neko uradi screnshot pa nek zakaci ovdje da mogu to poslati programerima.... i svako ko ima problem nek napise koji browser koristi... dadada zar jos uvjek taj problem ja...ja nikad uklonjen ja koristim...sto bi moja mama rekla...Gozilu 4.0
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:10:44
Anoniman
i kod mene kao kod dadade, također koristim Mozilu
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:10:54
Visnja RR
hvala mala jos mi dajte screenshot za ovaj problem kad ne vide pp, mail i sl.
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:14:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva i kod mene kao kod dadade, također koristim Mozilu i kod mene isto
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:17:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR hvala mala jos mi dajte screenshot za ovaj problem kad ne vide pp, mail i sl. e taj problem neImam
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:19:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Visnja RR hvala mala jos mi dajte screenshot za ovaj problem kad ne vide pp, mail i sl. e taj problem neImam a ja nikad nisam to radila pa ako moze kratki kurs za pocetnike valjda skontam dok ne poprave
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 0:25:06
Visnja RR
Imas na tastaturi tipku Print Screen, ili na njoj obicno pise PrtScn, stisnes to i komp ti je pohranio sliku sa ekrana. Onda samo otvoris bilo koji preglednik ili folder i u aktivnom prozoru kliknes desni tipku misa, te odaberes paste.
RE: Problemi sa forumom 17.4.2011 12:05:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Imas na tastaturi tipku Print Screen, ili na njoj obicno pise PrtScn, stisnes to i komp ti je pohranio sliku sa ekrana. Onda samo otvoris bilo koji preglednik ili folder i u aktivnom prozoru kliknes desni tipku misa, te odaberes paste. ne radi mi ovo dugme na tastaturi mozda kod koke i skorpije radi pa ce one to prikazati
Anketa
Rođendan veeseelaa na proslavu rođendana svoga djeteta zovete Blisku familiji + par bliskih prijatelja (
58% )
ovo pod a + proširim prijatelje (
9% )
pod a + b + djecu iz vrtića (
4% )
Ma sve redom nek se dijete zabavi (
4% )
Uglavnom mame sa RR jer i nemam nešto puno prijatelja (
26% )
Broj svih glasova: 137 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake