Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 7:50:06
gerberka
hahahahaha, cipele
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 11:25:23
mamabb
U sljedećoj priči sam ja pokvarila dojam, mislim, kome ne bi ali...
Šmekala se s nekim likom, vamo tamo i napokon ćemo mi izaći a on sav po mojim kriterijima, viši od mene , crn, oči-pišneš kad te gleda nekog j...zovnog glasa. Mene neka nervoza uhvatila, a i inače sam imala problema sa vožnjom (povraćala i na najkraćim re4lacijama) predloži on meni da idemo u susjedni grad, ja tuka pristadoh i zaboravila na kanjon i okuke i na svoj problem. Priča on a ja se sva preznojavam i naravno ne progovaram jer ako progovorim gotova sam, njemu ništa nije jasno šta mi je odjednom i prvo što sam izustila je bilo molim te stani muka mi je i izjurila iz auta i osula po riganju, a da stvar bude gora bleso izašao da vidi jesam dobro. Mislim da ni meni ni njemu nije trebao taj prizor. Smješno mi je bilo što je on bio ubjeđen da je meni bilo muka zbog njega,veli, sigurno sam se previše namirisao Još čudnije je što me posle toga zvao više puta da iziđemo ali ja nisam htjela riskirati.
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 11:36:03
vjestica
galicia cipele su mrak ali zmaj vodi definitivno ja još ne mogu sebi doći nakon one slike ali cipele me podsjetiše na jednog lika s kojim sam izlazila, i ad 8 mart, trebamo izać negdje, ja se sredila, on dolazi sa cvijećem i u najgoroj mogućoj kožnoj jakni iz 80-tih godina nisam našla dovoljno groznu sliku da vam pokažem na šta to liči propalo veče i meni i njemu, jer sam ga odmah napala u čemu je došao na sastanak, stid me bilo s njim hodati takvim, a on se uvrijedio što sam ga napala popili brzinski sok, nismo progovorili i svako svojoj kući
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 11:38:17
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamabb
U sljedećoj priči sam ja pokvarila dojam, mislim, kome ne bi ali...
Šmekala se s nekim likom, vamo tamo i napokon ćemo mi izaći a on sav po mojim kriterijima, viši od mene , crn, oči-pišneš kad te gleda nekog j...zovnog glasa. Mene neka nervoza uhvatila, a i inače sam imala problema sa vožnjom (povraćala i na najkraćim re4lacijama) predloži on meni da idemo u susjedni grad, ja tuka pristadoh i zaboravila na kanjon i okuke i na svoj problem. Priča on a ja se sva preznojavam i naravno ne progovaram jer ako progovorim gotova sam, njemu ništa nije jasno šta mi je odjednom i prvo što sam izustila je bilo molim te stani muka mi je i izjurila iz auta i osula po riganju, a da stvar bude gora bleso izašao da vidi jesam dobro. Mislim da ni meni ni njemu nije trebao taj prizor. Smješno mi je bilo što je on bio ubjeđen da je meni bilo muka zbog njega,veli, sigurno sam se previše namirisao Još čudnije je što me posle toga zvao više puta da iziđemo ali ja nisam htjela riskirati.
izgleda da muskarci nisu gadljivi po tom pitanju kao mi. ja sam se jednom napila sa jednim momkom koji mi se svidjao, bio je bas wow!!! malo sam bila previse popila i muka me uhvatila, otisla da povracam u wc, on za mnom da vidi jesam li dobro, ja mu nisam dala da udje. poslije me pratio do kuce, ja opet povracala par puta usput. ma uzas jedan. bas me bilo stid. uglavnom, poslije me zvao da izadjemo opet, i izasli smo nekoliko puta
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 12:34:50
Anoniman
joj cipelica
a jestel imale frajera kao ja sa pantalonama do pod pazuh , koje moje oduševljenje kad sam to vidjela ni ja ne mogu da nađem sliku , ako neko pronađe neka stavi da se malo prisjetim
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 12:39:38
Nedi
IZVORNA PORUKA: Breskva
joj cipelica
a jestel imale frajera kao ja sa pantalonama do pod pazuh , koje moje oduševljenje kad sam to vidjela ni ja ne mogu da nađem sliku , ako neko pronađe neka stavi da se malo prisjetim
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 12:48:00
palachinken
A da li je iko dobio plastičnu ružu, pod izgovorm da će, citiram, kao i naša ljubav, trajati zauvijek. Trajala do kraja nastave, a ni ruža nije nešto duže
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 13:22:53
Nedi
IZVORNA PORUKA: vjestica
a jel vam se ijedan lik pojavio u trenerci na sastanku meni jeste bar mi se niko nije pojavio u pantolama dozavrat
Ovo me bilo stid napisati a bijele sporrtke čarape, kožne cipele, kožna jakna u konbinaciji sa trenerkom sa pijece i bijesnim autom čiji se ključevi ostave na stol pored kafe i mobitela.
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 13:25:44
vjestica
što više čitam temu, više se provala počinjem sjećati (mislila sam da sam ih duboko zakopala u podsvjest ) ne znam smijem li ponoviti link sa slikom zmaja koji sam našla
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 13:27:39
Nedi
IZVORNA PORUKA: vjestica
što više čitam temu, više se provala počinjem sjećati (mislila sam da sam ih duboko zakopala u podsvjest ) ne znam smijem li ponoviti link sa slikom zmaja koji sam našla
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 13:29:38
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nedi oplakah puna čaršija takvih, ona srednja ulica oko collegiuma
A ja jadna se sredim hlačice na peglu, štiklice, košuljice. Oduvijek sam to nosila nevezano za posao koji sad radim. I tako izađem da jaranom od neke jaranice hahahaha sve me stid a on još hoće za ruku da me uhvati da prođemo srednjom džadom do Papagaja
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 13:57:59
vjestica
mogu samo zamisliti galicijin šok u naletu strasti te ovo dočeka ne znma jeli to taj zmaj, ali po opisu nađoh toh nego ja se zapričala na telefon i sad sam zakasnila da obrišem link moderatori imate posla
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 14:05:45
gerberka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
fuj
fuj, bljak, dikastign i od mene
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 7.4.2011 14:09:29
mama2009
IZVORNA PORUKA: Galicia
Imam ja jednu sramotu ispricati. Mladji od 40 nek zacepe usi.
Svojedobno kad sam bila mlada, zgodna i luda, i hormonalno neizbalansirana, furala se na jednog dobrog tipa. Visok, krupan, misicav, CELAV, ma sve ko pod metar. Sexipilan, do bola. Izadjemo jednom, vidim tip i ok, na svom mjestu. Izadjemo tako par puta, ljubili se mazili, ma super reko evo ga i nepuscaj ga. Izlazili, zabavljali se, par mjeseci, i tako jednu noc posle diska zaglavimo kod njega. Docepala se ja njega, ajme ko da muska nikad vidila nisam. A sta mi je radio . I tako skinem ja njega, folovi golovi fazoni, kad ja dole imam sta vidjeti. Zmaj u zelenoj zutoj crvenoj i plavoj boji (il su mi se boje pocele prividjati) preko citavog Hashimage. Ajme, kao da me neko mokrom krpom opalio. Pomislim u sebi, morala je negdje biti caka, nije mogao biti perfektan nikako. Pokupim se i odem ca. Naravno, rekla sam mu da sam zaprepastena, i da on nije za mene. Jesam fina. Poslije sam cula svakakvih prica za njega, i da je ozenjen i da ima dijete.