|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.4.2011 23:14:31   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam danas skontala kako kojem dr kazes da si trudnica a da nije ginekolog bjezi od tebe kao da kugu imas user posted image , dvojica su mi rekli sad cu ja i nisu se vise nikad pojavili...urolog kaze hajde ginekologu, ginekolog kaze hajde urologu i tako se setamo user posted image . Jos sto mi je smjesnije urolog napisao molim hitan pregled i misljenje ginekologa, a ginekolog napisao molim hitan pregled i misljenje urologauser posted image

jao, Boze, stvarno su haos... svako se ''pere'', vazda nasih strucnjaka... bem ti drzavu 'vaku...

ja neku noc razmiljam bas o muskim ginekolzima i ja bih ih zaista ukinula, nek se ljuti ko god hoce... mene prije poroda 3 doktorice pregledale, ni osjetila nisam.. kad dolazi strucnjak, gurne ruku, zarovi sve moguce, mislim da mi je utrobu okrenuo.. mamu mu njegovu...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5726
6.4.2011 23:16:45   
bebacha
hehehehe
tako ja pred kraj trudnoce,stomak do zubo vodila Ajlu specijalisti Orl.e jest mi bilo zao covjekauser posted image user posted image user posted image user posted image on gleda u kome ko da s druge planete.a svak druga rjec je" e gospoda da niste u stanju kakvom jest ja bi vama drugim rjecima to objasnio"user posted image user posted image user posted image user posted image a da nepricam o doktoru opste prakse koji mi je pisao uputnicu za porodilsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jako duga,i smjesna prica a trajala je 3 minuta.mada mislim da je njemu bilo ko 3 godineuser posted image user posted image user posted image nakraju mi cojk rece"e ja se sav oznoji od nervoze ispred tebe a ti nista,hajdi eto idi sad"user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5727
6.4.2011 23:22:45   
Amam
IZVORNA PORUKA: sarah

Uloziva za dvije jagodice prsta pa sta god mu to znacilo user posted image , ma ja kao da sam na kakvoj droZi od jada vise sve mi smjesno postalo...

Joj Jelena, da nije zalosno bilo bi smijesno, svasta te nesto snaslo. Nedaj se.
Valjda to znaci da si otvorena 2 prsta.
Meni bi to jako dobro doslo user posted image

user posted image ja moram da pojasnim,dvije jagodice prsta  bi znacile da ovaj gornji clanak prsta,u tvom slucaju od dva prsta moze proci,a kad je u pitanju prst,to znaci da cijeli prst prodje do bebe-iz iskustva user posted image
IZVORNA PORUKA: idacha

amam, navali na hurme, a i na muza kazu da je keks najbolji za porod ja cula Bogami...

a, vi sve na  apaurinima... ovo ima da bude jedna ''vesela druzina''
i ja cu vala da uzmem jedan, ako mi potraju ove kontrakcije...

Suti draga,kako sam izdeverala zadnji puta,nece mi zadugo na um pasti gospodja mi bila natekla,jedva je vratih u normalu .
Ja se sve bojim da su nam djeca nemirna,jer su se navukli na apaurin pa ih drma kriza user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5728
6.4.2011 23:22:52   
Anoniman
Idacha draga hajde drmni jedan apaurin, vidis kako je meni veselo user posted image .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5729
6.4.2011 23:26:54   
animagical
jelo jel to crni humor krenuo...ko o cemu ona na apaurine nagovara zene...izaziva ovisnost, znaci ne slusajte zene savjete od ovisniceuser posted image ma bilo je meni zeljezo i prije trudnoce oko 5 al mi nije smetalouser posted image jah hvala na savjetu pasem ja ko ovcauser posted image   mama mi je  radi raznovrsosti u prehrani pravila pitu od zare hahah reko jel to da malo promijenimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5730
6.4.2011 23:28:53   
Amam
IZVORNA PORUKA: idacha

Ja sam danas skontala kako kojem dr kazes da si trudnica a da nije ginekolog bjezi od tebe kao da kugu imas user posted image , dvojica su mi rekli sad cu ja i nisu se vise nikad pojavili...urolog kaze hajde ginekologu, ginekolog kaze hajde urologu i tako se setamo user posted image . Jos sto mi je smjesnije urolog napisao molim hitan pregled i misljenje ginekologa, a ginekolog napisao molim hitan pregled i misljenje urologauser posted image

jao, Boze, stvarno su haos... svako se ''pere'', vazda nasih strucnjaka... bem ti drzavu 'vaku...

ja neku noc razmiljam bas o muskim ginekolzima i ja bih ih zaista ukinula, nek se ljuti ko god hoce... mene prije poroda 3 doktorice pregledale, ni osjetila nisam.. kad dolazi strucnjak, gurne ruku, zarovi sve moguce, mislim da mi je utrobu okrenuo.. mamu mu njegovu...

Joj bas tako,ja isto kad sam otisla roditi A,pregledao me dr na prijemnom(muskarac) i onda opet gore na odjeljenju,aman koliko drskosti i nepaznje u tim pregledima kao da rovi po kontejneru user posted image

A da se ljudi boje trudnica,to je bas primijetno u zadnje vrijeme,ja juce u u DZ po doznake i guzva,ustane meni ciko,od prijatelja otac,i ja ono "neka hvala mogu ja i stojati" a sestra sa saltera veli "sjedi,sjedi,nemoj da mi se ovdje pocnes poradjati,kud bi s tobom" kontam da li da kazem jesam li u Dz ili na pijaci,cuj kud bi s tobom user posted image user posted image ,aa dr mi veli "sto si ti dosla "

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5731
6.4.2011 23:29:14   
Anoniman
Ma draga toliko sam se danas i sinoc isplakala da sam poludila... pa sam odlucila da okrenem drugi list... Da sve nije zalosno bilo bi smjesno, pa posto mi je sve i pre zalosno postalo, okrenula sam na smjesno...
Ako ima kakva travka animagical za bubrege da raste blizu zare eto i mene da pasemo user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5732
6.4.2011 23:33:35   
animagical
e jelo da ima ista za bubrege davno bi ga ja popaslauser posted image ovce bi po baricama ostale gladne od meneuser posted image user posted image ma neki gin kazu i da smije uva...moj da ne smije...sta tvoja kaze?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5733
6.4.2011 23:34:49   
Amam

Ma draga toliko sam se danas i sinoc isplakala da sam poludila... pa sam odlucila da okrenem drugi list... Da sve nije zalosno bilo bi smjesno, pa posto mi je sve i pre zalosno postalo, okrenula sam na smjesno...
Ako ima kakva travka animagical za bubrege da raste blizu zare eto i mene da pasemo user posted image

Ima ima,preslica,samo treba vidjeti smijes li user posted image -ja k'o travar user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5734
6.4.2011 23:34:56   
idacha
Jelena, tebi haman apautrini nisu dovoljni, ti bi na travu preslauser posted image user posted image user posted image samo nek je veselo, inace bi covjek poludio...
ja sam danas kontala uzeti apaurin, ali nisam se usudila.. pritisak mi prenizak, jos kad bih uzela apaurin tacno bih bila za ispaseuser posted image
da ne moram imija nosati i vodati, ne bih se ustrucavala, a ovako da mi dijete zaplati ni krivo ni duzno..
a, kontala sam i njemu pola apaurina u mlijeko dati.. kad je bal, nek je maskenbaluser posted image user posted image user posted image

amam, tako ja juce sredjujem svoju gospoju, kad sam se vidjela na oogledaluuuuuuuuu, aman Boze... kontala ici na depilaciju, a garant bi mi duplo naplatili koliko je natekla sva....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5735
6.4.2011 23:36:16   
bebacha
ja vas napustam dok sam jos pri sebiuser posted image user posted image user posted image u moje vrijeme trudnice nisu bile ovako ludeuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5736
6.4.2011 23:36:43   
idacha
moja dr kaze da se smije uva, samo pola l..ali zato onaj Uvin H ni pod razno ne smije...
brusnica je najbolja...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5737
6.4.2011 23:40:12   
Anoniman
Meni su tri ginekologa i cetiri urologa sto sinoc, sto danas naglasili da uva izaziva spontani, da se tek u devetom mjesecu smije piti ali u bas malim kolicinama. Meni su rekli da persun pijem, ali jednu casu na dan da razgodim na tri puta.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5738
6.4.2011 23:40:46   
animagical
koliko je brusnica dobra,evo nas dvije pile ko kamile, pa tamo sto upala i prosireni kanali, kamenci...sto cudauser posted image to je propaganda onih sto na pijaci prodajuuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5739
6.4.2011 23:46:18   
Amam
Idacha moja kako sam ti ja bila nabelajila user posted image ,tih dana nije bila "gospodja" nego "jaada" user posted image user posted image .

Ja sad gledah malo po netu,a i zbilja sam cula da je dobra preslica samo ne znam smije li u trudnoci,treba pitat dr.

Drage moje odoh ja u krpe,mozda mi se posreci da odspavam

laka vam i mirna noc

PS Moram vam i ovo reci,mi danas otisli na rucak svih troje-cetvero  i ja hocu da se pozalim mm i kazem "boli me gospodja",kad ce moja A na to i " mene je moja danas nesto svrbila"  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amam -- 6.4.2011 23:48:42 >

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 5740
6.4.2011 23:50:25   
Anoniman
Joj Aman draga nasmija me i sa jadom i sa gospodjom do suza, bas mi popravi raspolozenje user posted image ... ja svoju ne smijem ni da pogledam vise, a ne da je pipnem user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 5741
6.4.2011 23:55:54   
animagical

Meni su tri ginekologa i cetiri urologa sto sinoc, sto danas naglasili da uva izaziva spontani, da se tek u devetom mjesecu smije piti ali u bas malim kolicinama. Meni su rekli da persun pijem, ali jednu casu na dan da razgodim na tri puta.

pa to znaci da lizes caj ko macka jel hehehuser posted image oo Boze...a idem sutra divanovicu pitacu ga sta ima dobro za bubrege a da smijem(o),on je sav inovativan, smislice nesto valjdauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5742
6.4.2011 23:57:13   
idacha
i ne gledaj i ne pipaj... :)

uh, zenice moje, lijepo je meni sa vama, ali mi se momak u stomki buni... nema vise kako ja hocu :)
odoh da se tusnem, izmazem, namazem,  sta sve ne...i u carstvo snova...

ljubm vas sve redom :)
laka vam noc...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5743
6.4.2011 23:57:29   
Anoniman
animagical kod nas aman ista situacija, trebalo bi nas u karantinuser posted image , a kad sve ovo prodje dobrom psihijatru, ako i on ne pobjegne od nasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5744
7.4.2011 0:00:33   
Amam

Joj Aman draga nasmija me i sa jadom i sa gospodjom do suza, bas mi popravi raspolozenje user posted image ... ja svoju ne smijem ni da pogledam vise, a ne da je pipnem user posted image

Eto super ,tako ti je meni s njom .
Ljubim vas i laku noc!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5745
7.4.2011 0:10:32   
animagical

animagical kod nas aman ista situacija, trebalo bi nas u karantinuser posted image , a kad sve ovo prodje dobrom psihijatru, ako i on ne pobjegne od nasuser posted image

ja prekjuce muzu u suzama pred dipom govorim-ovi prema meni ko da nosim kugu a ne bebu...bas mi se bilo skupilo...vjerujes da mi babe na dipu nisu htjele izvaditi krv za sve sto je pisalo, vec samo aptt i hgba1c a za ostalo me poslale na studentsku polikliniku, dzaba sto sam molila kad su me vec ubole i kad imam uputnicu da se ne penjem na studentsku na treci spratuser posted image jos ja urin ponijela...eto tesko joj bilo jos jednu epruivetu nataci na ono....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5746
7.4.2011 0:31:20   
Anoniman
Animagical razumijem te u potpunosti, meni je danas doslo da pojedine sakom puknem user posted image . Zato kazem bjedno nase zdravstvo.

Drage bjegam ja pokusati zaspati ako mi ovi polovi dozvole, vec dvije noci nisam oka sklopila...ljubimo vas nas troje user posted image

Neposredna veza do poruke: 5747
7.4.2011 2:18:08   
nelic
Od malo prije ponoci poceli bolovi na 7 min.. sad su na 5 i 6.. polako se spremam pa cu otici u biolnicu ako nastavi tako.. Kad ne znam ocel se opet vratit na 15 ili 20min.. ne znam ni bi li isla odma ili cekala..Za nekih pola sata cemo odluciti ici ili ne.. zavisi kako nastavi.. Drzite fige...

kiss kiss

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5748
7.4.2011 8:30:06   
sanela.asja
Nelic nadam se daje sve proslo u najboljem redu javi nam se user posted image user posted image
Auuuu trudnjaca opicile po apaurinima pa bolje po pivo popijte nako malo ce vas opustitiuser posted image user posted image a bogami dobro i za bubrege,kosu,kozu,nokte ima da sijate user posted image user posted image if]
Ajmoooo dizite se kaffaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ustajte na noge otekle user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5749
7.4.2011 8:33:26   
palachinken
nelic, eto i  tebe ispratišmo! sretno draga!

jelenaT, vidim veselo kod tebe. Taj neopisivi osjećaj kad te svi ko prljave gaće šutaju po hodnicima bolnica, to tačno slomi i najjače. Dosta ti što si u bolovima, a sad i ono ljudsko u tebi gaze. Fuj! Nadam se da ćete ti i animagical napasti dovoljno bilja da ti bubrezi odu sa dvenvog reda više.

animagical, prijo moja :) sjetih se da je moja mati imala kamenac u bubregu dok je mene nosila, sad cu je nazvat da vidim sjeca li se šta je pasla :))

idacho, ja jos nisam bila kod žeMskog ginekologa, zar i to postoji :))) kod nas ima jedna u domu zdravlja, ali je tako jeziva i bahata, kontam radije bih da me veterinar pregleda.

Kako su nam entitne i RICI? Sarah i tukica? Amam, hajd i ti razguli više s ove teme, dosta si bila 2u1 :)))

Hej žene, pošto sam ispade malo anemična a mozda imam i gastritis, a puna sam bakterija i nakih upala, trebam piti brusnicu. Ima raznih čajeva na tržištu, koji mi je najbolji?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *