idacha
|
uh, evo i mene... jedva, ali me evo... stomko oept narastao u trenu, evo me sada ko trokrilni ormar... mene praaavo drmaju kontrakcije danas... stomka se nekoliko puta jako zgrcio i bas znam da su kontrakcije, sjecam se kako je sa imijem bilo... valjda nece biti tako ucestale kao danas, jer me tacno blokiraju, a moj harambasa ne prihvata reakciju minut poslije, nego ODMAH :) Jelena, mila, big hug za tebe.. ne znam vise sta bih ti rekla... nadam se da ce antibiotici uskoro poceti djelovati, i da ce bol sasvim nestati... ti si nasa mala hrabrica, drzi se.. ljubni nam Ancicu, ljepoticu... Gift, draga, tako je sa gostima.. jao samo kad se sjetim kad sam se porodila, Boze me sacuvaj... 3 dana poslije poroda, ja u sobi sa mastitisom, umirem od bolova, sise bes Pamelu, Imran place, ne moze izvuci mlijeka, meni totalno zacepljenje kanalica, a ovamo puna kuca gostiju.. jos malo malo pa ulaze u sobu.. od silnog naprezanja zbog masiranja sika, rana mi prokrvarila, boli ko sam djavo.. ja u svemu tome poludim, zovnem mm na hodnik i kazem ''ako mi jos neko, bilo ko udje u sobu, ima svi da letite napolje naglavacke'', a svi njegovi bili.. uh, kako sam tada popizdila bila, mislim da nikada vise nisam.. sada sam promijenila plocu i unaprijed upozorila da necu nikoga da vidim u kuci prvih 10-15 dana... tukice, vjerujem da ti je vec preko glave, ali sta ces.. nece beba kad ti hoces, nego kad ona hoce.. hehehehe, i ti ces aBd roditi jednog malog diktatora tvrdoglavog.. sarah, amam, kako ste nam vi?? kako ostale ???