|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
29.3.2011 17:28:12   
R&T@
Nemoj da se iznenadis ako taj prvi nalaz bude los, tj. pokaze bakteriju...
Cesto se to desava, a dijete nema nikakve simptome...
Nadam se da ce kod vas biti sve super...

Sretno u vrticuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 901
29.3.2011 17:40:07   
Mala Selma
Samo da vam javim da nase privikavanje na vrtic je za 10+user posted image user posted image ( kuc-kuc da neureknem).Juce , a ni danas nije bilo ni suzica, super je jeo, spavao i igrao seuser posted image Voli teta Dadu (senadu) i drugove ( a drugarice ne spominjeuser posted image user posted image ).Teta je odusevljena sa A. kaze svaki dan ima neki fazon koji ih baci u smijeh.Nadam se da ce sve biti super, i da nece doci do "teske" adaptacije.

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 902
29.3.2011 21:53:05   
leona81
IZVORNA PORUKA: tajra

Nemoj da se iznenadis ako taj prvi nalaz bude los, tj. pokaze bakteriju...
Cesto se to desava, a dijete nema nikakve simptome...
Nadam se da ce kod vas biti sve super...

Sretno u vrticuuser posted image

hvala vidjet cemo nadam se da je ok:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 903
30.3.2011 18:51:10   
leona81
nazalost nadjena bakterija u nosu moraxella catarrhalis ili branhamella? a grlo je ok?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 904
30.3.2011 18:55:04   
R&T@
Nazalost, skoro uobicajeno...
Jesi li bila kod pedijatra?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 905
30.3.2011 19:13:21   
leona81
nisam idem sutra tek, ona je skroz ok bez drugih simptoma? da li ce nam dati nesto za ovo ili? citala sam da je to uobicajen stanovnik nosa ali da moze izazvati komplikacije nekad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 906
30.3.2011 19:56:06   
R&T@
Dobit cete recept za neke mlijecno bijele kapi za nos, prave ih u apoteci...
Stavljaju se 7 dana, i onda trebate ponoviti bris...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 907
31.3.2011 8:12:48   
leona81
cijelu noc imamo temperaturu zbog ovoga...isla je do 39, 6...jedva smo je skinuli na 38, strasno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 908
31.3.2011 13:48:57   
leona81
dobili kapi i antibiotik cefalexin...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 909
31.3.2011 21:59:57   
R&T@
Rijesit cete vi to brzo, aBd...

A onda vam slijedi najtezi, ali interesantan period...user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 910
1.4.2011 12:42:11   
bebac2
IZVORNA PORUKA: leona81

heeh hvala, danas nisam stigla, cekala u vojnoj 2 sata, isli na kontrolu poslije prohodavanja pa cekali rtg...kad smo docekali snimak i nalaz doktor nam prestao raditi...

je li to neka obavezna kontrola kukova nakon sto dijete prohoda. nama nikada niko nije rekao da bi to trebali uraditi

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 911
1.4.2011 12:43:54   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Nama je prosao i drugi dan tj.tri sata super user posted image user posted image  Vaspitacica je odusevljena sa A., kaze da je divan, poslusan, komunikativan, pametan ( valjda nelaze user posted image ). Predlozila je da sutra bude do 14h odnosno da bude i narucku i spavanju.Pa eto, sve u svemu ja sa zadovoljna , a i on, sve prica po kuci "Atan ide u viitic, Atan iga (igra), ima deceuser posted image user posted image user posted image .

znaci, A ide na Otoku. bas sam se pitala jeste li se upisali u Svrakino ili negdje drugo

< Poruku je uredio bebac2 -- 1.4.2011 12:48:44 >

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 912
1.4.2011 18:46:31   
škorpija
zna li neko nešto o ovomeuser posted image

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/28915-nema-ko-cuvati-djecu-u-obdanistima-suljagic-otpustio-20-radnika-sarajevski-vrtici-prenatrpani.html

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 913
2.4.2011 11:57:01   
leona81
IZVORNA PORUKA: bebac2

IZVORNA PORUKA: leona81

heeh hvala, danas nisam stigla, cekala u vojnoj 2 sata, isli na kontrolu poslije prohodavanja pa cekali rtg...kad smo docekali snimak i nalaz doktor nam prestao raditi...

je li to neka obavezna kontrola kukova nakon sto dijete prohoda. nama nikada niko nije rekao da bi to trebali uraditi

mi smo imali malu asimetriju na prvoj kontroli pa zbog toga...

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 914
2.4.2011 15:36:22   
Mala Selma
bebac 2, nije bilo mjesta u svrakinom, tako da smo morali na Otoku.Za sada je sve ok, bilo je mali jucer suzicauser posted image , ali predpostavljam da ce biti okuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 915
5.4.2011 12:24:07   
Hannica
Kako ide proces upisa djeteta u vrtic (drzavni)? Jel se trab prije rezervisat,dogovorit nesto,ovako,onako?
Zelim Hanu uskoro upisat a pojma nemam kako to ide.user posted image
Ako ima neko iz Zenice cije dijete ide u rtic voljela bih da mi detaljno objasni.Hvala unaprijed.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 916
5.4.2011 20:46:36   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 917
5.4.2011 21:36:43   
Hannica
Sto se ja bezze zahvali.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 918
5.4.2011 21:37:23   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 919
5.4.2011 21:46:18   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko ceka taj doceka.user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 920
6.4.2011 10:10:15   
shejla
evo i mi krenusmo... prvi dan je usla sama, normalno bez ikakvih problema...ali kad smo dosli, oko pola 12... user posted image user posted image user posted image

Koliko je samo jecala, meni sve suze tekle, za njom.... Valjda joj se stislo, kontala hoce li iko doci...jesu li me ostavili.... Uh....

Jucer isto fino usla i kad smo dosli, malo plakala, kaze teta da je manje plakala i dok nas nije bilo...

A jutos, 3-ci dan, je pocela vec od kuce da place i govori "nece...nece ide kod djece..." I ostala je placuci user posted image user posted image user posted image
Evo mene stomak boli i zlo mi je....cekam ko na iglama kad ce pola 12...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 921
6.4.2011 10:59:01   
škorpija

IZVORNA PORUKA: shejla

evo i mi krenusmo... prvi dan je usla sama, normalno bez ikakvih problema...ali kad smo dosli, oko pola 12... user posted image user posted image user posted image

Koliko je samo jecala, meni sve suze tekle, za njom.... Valjda joj se stislo, kontala hoce li iko doci...jesu li me ostavili.... Uh....

Jucer isto fino usla i kad smo dosli, malo plakala, kaze teta da je manje plakala i dok nas nije bilo...

A jutos, 3-ci dan, je pocela vec od kuce da place i govori "nece...nece ide kod djece..." I ostala je placuci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , duša mala, joooj valjda će se brzo navići

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 922
6.4.2011 11:06:54   
ivanasa
pozdrav zenice,

jel ima neko preporuku za privatni vrtic u novom gradu? firma mi je na stupu pa eto da je usput!:) sve moguce vrtice zovem i nigdje mjesta nema a ovo mi bas bas hitnouser posted image .moram se odvojiti na 4 sata a bog zna kako cu,sad kad pomislim srce mi puca i place mi seuser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 923
6.4.2011 11:13:03   
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: shejla

joj shejla. user posted image user posted image user posted image
a bice bolje. svi se zale da je pocetak tezak. a vec ce se ona navici na vrtic, tete i male drugare.
cuvam fige da period adaptacije prodje sto prije. user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 924
6.4.2011 12:27:03   
škorpija
ivanasa jesi li probala u vrtiću čarolija, on je u onim zgradama prijes stupa, tamo idu djeca od naše dvije forumašice

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *