|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sretan rođendan malom princu/princezi
26.3.2011 7:28:51   
Nunichi
Hvala tiki. user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2201
26.3.2011 12:21:34   
de_de
Hej sretan rodjendan drugarici Zari, zelimo joj puno zdravlja i srece:)
Keno joj salje brdo poljubacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2202
28.3.2011 13:07:51   
veeseelaa
Triputmama tvom divnom dječaku koji danas puni 5 godina želim sretan rodjendan , sve najbolje od srca

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 2203
28.3.2011 13:09:54   
Lulu_08
triputmama tvom najslađem velikom dječaku, (pa poBogu petegodišnjaku, da li vi znate šta to znači?) želim sretan rođendan, puno zdravlja, sreće i veselja a za rođendan dobru proslavu! user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2204
28.3.2011 13:11:22   
Medić*
I od nas sretan 5 rodjendan momcicu (triputmama), neka je zi i zdrav puno godina sa svojim najmilijim user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2205
31.3.2011 10:44:00   
Medić*
Deniju i Lani ( ElmaB ) sreatan rodjendan, puno zdravlja i srece zeli drug Fatih sa mamom user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2206
31.3.2011 13:19:15   
maja78 RR
Sretan rodjendan od srca zelim braci i seki!

user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2207
31.3.2011 13:27:15   
Mya_81 RR
Sve najljepše malim blizancima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2208
31.3.2011 21:07:58   
Visnja RR
nasim RR blizancima sretan rodjendan... puseuser posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2209
31.3.2011 21:21:34   
Anoniman
I OD NASuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 2210
1.4.2011 10:15:30   
R&T@
Dragom Irfanu, maminom (koka i po) kralju, a ne princuuser posted image user posted image user posted image ...
user posted image
cestitaju tri Sarajke koje ne znaju napraviti pituuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2211
1.4.2011 10:53:29   
emi7908
ja uvijek kasnim... draga dječice sve najljepše, da nam budete sretni,zdravi,pametni u uvijek nasmijani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2212
1.4.2011 10:57:50   
Anoniman
Dragi Irfane, sretan ti 12. rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 2213
1.4.2011 12:59:58   
koka i po
hvala......user posted image .
cccc jesam ostarila user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2214
2.4.2011 14:26:25   
Visnja RR
sretan rodjendan Irafane... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2215
2.4.2011 14:37:13   
emi7908
pridružujemo se čestitkama user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2216
2.4.2011 21:28:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

pridružujemo se čestitkama user posted image

i miiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve naj naj Irfaneuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 2217
2.4.2011 23:29:51   
emi7908
Draga Asja, još nekoliko minuta nas dijeli od onog dana kada si došla na ovaj svijet i svoje roditelje učinila najsretnijim na svijetu.... Njihova sreća je bila neizmjerna, a i tvoja će biti jer će te oni cijeli život činiti srećnom.... Želimo ti sretan rođendan i neka ti svaka zvijezdica na nebu pokaže pravi put a kad bude dan tvoji divni roditelji će ti biti  smjernica... Malena budi nam uvijek zdrava, vesela i nasmijana a ja znam da si mala pametnica i da će aBd tvoji roditelji biti ponosni na tebe... Ne skidaj nikad osmjeh sa lica...
draga Višnja još jednom sretan rođendan tom malom anđelu i riječi su nekad toliko jednostavne za sve ono što bi srce htjelo reći... pusica od nas troje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2218
2.4.2011 23:34:42   
new mama
IZVORNA PORUKA: emi7908

Draga Asja, još nekoliko minuta nas dijeli od onog dana kada si došla na ovaj svijet i svoje roditelje učinila najsretnijim na svijetu.... Njihova sreća je bila neizmjerna, a i tvoja će biti jer će te oni cijeli život činiti srećnom.... Želimo ti sretan rođendan i neka ti svaka zvijezdica na nebu pokaže pravi put a kad bude dan tvoji divni roditelji će ti biti  smjernica... Malena budi nam uvijek zdrava, vesela i nasmijana a ja znam da si mala pametnica i da će aBd tvoji roditelji biti ponosni na tebe... Ne skidaj nikad osmjeh sa lica...
draga Višnja još jednom sretan rođendan tom malom anđelu i riječi su nekad toliko jednostavne za sve ono što bi srce htjelo reći... pusica od nas troje user posted image

Ja moram ovo potpisatiuser posted image ,predivno recenouser posted image
Dakle i od nas dvije sve najljepse princeziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i jos prelijepo nam je bilo vecerasuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 2219
3.4.2011 0:09:44   
Anoniman
Asja sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 2220
3.4.2011 0:23:27   
Honey3
sretan rodjendan Asji i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2221
3.4.2011 0:52:44   
mamine oci
pridruzujem se cestitkamauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2222
3.4.2011 8:33:11   
R&T@
Asji, cestitku za rodjendan saljemo nas tri...
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2223
3.4.2011 8:46:21   
teacher75
Asja, sretan rodjendan zeli ti Lana, sve naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2224
3.4.2011 9:09:44   
Lulu_08
Prelijepa djevojcice zelimo ti sretan rodjendan proveden u zdravlju, sreci i veselju sa svojim roditeljima! Mami Visnji zelimo najugodniji dan user posted image !

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *