Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa što bi o tome lagali? to nikad nisam mogla skontati zašto????????? baš im je bezveze to.. jao vesela čega se ti dosjetiš ja 1,71 a mm 1,90
pa možda jel su niski il previsoki, haj znaj, blam im reći, šta znam ko da to ima veze, čovjeka čini njegov karakter i njegov duh a ne visina il debljina
pa što bi o tome lagali? to nikad nisam mogla skontati zašto????????? baš im je bezveze to.. jao vesela čega se ti dosjetiš ja 1,71 a mm 1,90
pa možda jel su niski il previsoki, haj znaj, blam im reći, šta znam ko da to ima veze, čovjeka čini njegov karakter i njegov duh a ne visina il debljina
moja vesela kad sam ja vidjela koje poznate licnosti pa nize od mene ili ko ja ufff reko kad njima nije blam reci sto bi mene bio a ja stavrno niska zena 158 , meni se ucinilo da si i ti bas niska zena a haman nisi
Muškarci lažu za visinu sigurno... oni niži uvijek dodaju koji centimetar više, a žene slažu kad su kilogrami u pitanju. Evo ja na primjer visoka sam 1,64 - teška 60kg (lažem, realno sam teška 64- 65kg i nikako da skinem višak, a tako želiiiimmmmmmmmmmmm). A da, mm je visok 1,92, težak 88 kg i on ništa ne mora lagati
Sto se tezine tice ponekad izgled moze prevarit,zavisi od tjelesne konstrukcije,takodje zavisi i od toga da li neko trenira tj.da li je necije tjelo misicavo ili je samo salo.Dvije osobe na prvi pogled mogu igzleadti kao da imaju isto kg,iste visine,isti br.odjece nose alo je uvijek osoba s vecom misicnom masom teza jer je misic tezi od sala.
eh taman - ja brate kazem koliko sam teska i jos naglasim kako sam se udebljala 5 kg od ljeta (jesam stvarno) ali sad mogu reci - TO MI JE SVE MIŠIĆ!! hvala Hany da se vratim na temu 165 cm a srecem i visoke i niske zene i ljude i bas ne primjecujem koliko je ko nizak/visok i to.. primjetim bucke - to mi je profesionalna deformacija
ispravka mm 1,96 i ne laže sigurno, jer da ga pogledate isto kao da banderu ispred sebe vidite.. baš je povisok i na prstiće se postavim kad hoću da ga poljubim.. a uz to je profesionalni sportaš-rukometaš.. a o kg tu baš ženice nekad izvode cirkus ja uvijek kažem koliko mi je i uopšte me to ne opterećuje bila pozamašna ili ne... tako je kako...
Evo ja na primjer visoka sam 1,64 - teška 60kg (lažem, realno sam teška 64- 65kg i nikako da skinem višak, a tako želiiiimmmmmmmmmmmm). A da, mm je visok 1,92, težak 88 kg i on ništa ne mora lagati
LOL, slično i kod mene. Ti i ja smo identične visine i težine sada, a MM je još malo viši i teži od tvog, tako da mi izgledamo kao smijurija i baš nas briga - super nam je . Kada plešemo, fino me pronosa . I sad da pričam nekom da sam 1,75, a mjerim se s Emom na onoj dječijoj žirafi na zidu i dijete kaže da samo mama i ona mogu tu stati.
ma kažu da jesam ..nemam ja pojma iskreno... inače oborila sam svjetski rekord u težini..na porod sam otišla sa 62 kg a beba bila 3850...tako da je meni ovo maksimum..usput..najmanje 5 šlepera hrane pojedem za 1 kg
LOL, slično i kod mene. Ti i ja smo identične visine i težine sada, a MM je još malo viši i teži od tvog, tako da mi izgledamo kao smijurija i baš nas briga - super nam je . Kada plešemo, fino me pronosa . I sad da pričam nekom da sam 1,75, a mjerim se s Emom na onoj dječijoj žirafi na zidu i dijete kaže da samo mama i ona mogu tu stati.
ja 172 cm a tezina ne znam ne merim se nikad ja to po odeci znam imal viska ili ne sad sam usla u farmerice prije trudnoce i osecam se super a mm 190 cm i ima 96 kila
ne verujem ja bas u ono ako su roditelji mali i deca budu mislim znam par slucajeva gde nije tako a vi ?!