Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
i nikad u zivotu nisam obula stikle...stalno nosim starke ili tipa toga,obicno conversice.......ne smeta me sto sam niska niti me brrine sta drugi o tome misle....
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
hej cure jestel primjetile da ljudi lažu o visini i o težini, haman svaka peta osoba laže koji je ljudima kaže meni jedna kolegica s posla da je visoka 1,68 a života mi nema 1,55 ispadoh ja visočija od nje 2 cm a najmanje sam 15 a o kilaži da ne pričam, ja ispadoh najdeblja gdje god dodjem a nisam života mi, mislim ima i debljih
< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.4.2011 13:42:13 >
Ja nisam primjetila da lazu o visini,to je malo tesko slagati,pa nije niko corav. Ali kad je tezina u pitanju...uh...onda se bombe bacaju.
ja uvijek kazem 160hahahahh a ono 158 :))) bolan sramota me al nisam ja kriva :)))) doduse to sam prije govorila vise ne
Sto se tezine tice ponekad izgled moze prevarit,zavisi od tjelesne konstrukcije,takodje zavisi i od toga da li neko trenira tj.da li je necije tjelo misicavo ili je samo salo.Dvije osobe na prvi pogled mogu igzleadti kao da imaju isto kg,iste visine,isti br.odjece nose alo je uvijek osoba s vecom misicnom masom teza jer je misic tezi od sala.