|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.3.2011 9:43:13   
lejla31
jutro user posted image user posted image user posted image
jutros sam vadila nalaze, citavu noc nisam spavala, uho me boli i zacepilo se...
mali nece jos vaniuser posted image user posted image user posted image
sve vas user posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 4701
30.3.2011 9:49:46   
Selma.A.M
Jutro i od mene,mene je probudilo ovo preljepo sunce user posted image ,evo sad dok malac malo se izvaljuta po krevetu ,onda doručak i trk vani user posted image ....Lijepo je ovo sunce,samo se nadam da nije zubato user posted image  .... Vidim ni kod vas ništa novo,još ste sve 2 u 1 user posted image --------Pa pozdravljam vas sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 4702
30.3.2011 9:53:33   
palachinken
Nije nam se gemelli dugo javila, a ni mersiha.
Valjda je sve ok.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 4703
30.3.2011 10:39:01   
sarah
Dobro jutro radni i neradni narode user posted image
Evo jos jedne apriluse, citave user posted image
Ja sam se jutros bas nesto uspavala a ne pamtim kad sam zadnji put.
Evo nam sunca, rekli su danas ljepse vrijeme, i sutra i prekosutra takodje.
Entinte, sretno na ctg-u i javi sta je bilo.
Gagach, gdje si ti? Budjenjeeeee!
Tukice, jesi li citava? Kakav je kolac ispao?
Mea29, i mene je na pocetku znao boliti stomak, maternica se siri, doduse nisu me bolila krsta.
Nadam se da je to kod tebe sve ok, ali ne bi bilo lose da tada malo mirujes kad se to desi.
I ja sam primijetila da nema Mersihe, valjda nema vremena kako joj je mama dosla.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4704
30.3.2011 10:40:33   
sarah
IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo me ko zombi a podočnjaci ko u Adnana Terzića.

user posted image  user posted image  user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

Neposredna veza do poruke: 4705
30.3.2011 10:47:05   
Anoniman
I ja sam primjetila da nema gamelli i mersihe, enči takodje ne upratih. Nadam se da su ok user posted image

Gagach javi se  user posted image , ja navijam za prvi april user posted image , ima i torte u porodiliste da ti donesem user posted image  

(odgovor članu sarah)
  Neposredna veza do poruke: 4706
30.3.2011 11:00:25   
neda 30
Jutro user posted image

Evo i mene u jednom komadu user posted image , sinoć i nisam nešto spavala za razliku od prošlih noći, al dobro jeuser posted image user posted image
Nalazi krvi su mi ok, u urinu ima dosta bakterija i leukociti 4-6, pa sam radila i urinokulture, jutros i juče i sad čekamo, valjda će biti gotove dok se ne porodim user posted image .
Et mali izvještaj od mene...
user posted image user posted image
user posted image za sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4707
30.3.2011 11:34:59   
sweet insanity
Jutro trudnjaceuser posted image Kako ste mi?
Neda 30, i ja cekam iste nalaze kao i ti, bit ce mi u petak gotovi...tak se nadam da nece biti nikakvih patogenih bakterija ni kod jedne...

E sad zenice, tetka hoce d ami kupi u Austriji u IKE-i krevetic koji je na akciji trenutno. Medjutim, u Sjevernoj Americi (samo u S. Americi) model Singlar je povucen jer kao vijci nisu dovoljno dugi pa postoji mogucnost da se onaj dio na kojem beba spava odvoje i da se beba moze ugusiti. To sam nasla dobrovoljno povlacenje na stranici njihovoj za sjevernu Ameriku. Tamo su dimenzije krevetica drugacije nego u Evropi pa kontam mozda ovi ovdje nemaju taj problem jer nisma nasla takvo obavjestenje na austrisjkoj  stranici. Dodje mi da kazem da ne kupuje al moze se uvrijedit jer ona misli da ja samo komplikujem stvari pa kontam hajde nije skup pa kad stigne ako mi vijci budu OK i ako mi bude djelovao siguran koristit cu ga, a ako ne onda necu.

Kako se vama cini krevetac i sta mislite? Najobicniji drveni.....al sam se malo uplasila...evo link:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00115751

< Poruku je uredio sweet insanity -- 30.3.2011 11:35:20 >

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4708
30.3.2011 12:14:49   
idacha
hello, drage moje...
kako ste nam od jutros?
dan je bas prelijep i namjeravam ga maximalno iskoristiti..
evo, sada sam zakazala pregled za sljedecu sedmicu i jedva cekam... nesto mi se oduzio ovaj mjesec, bas sam pozelila vidjeti malog guzija u stomaku..

Nedo, mila, kod mene slicni nalazi, samo sto su leukociti 3-6, cini mi se, da ne gledam sada.. ja nikada nisam radila urinokulturu, nikada mi niko nije rekao da trebamuser posted image

sweet, ja sam bila skeptik po pitanju krevetica i zaista zeljela neki kvalitetan, cvrst i stabilan.. u Tz takvog nisam nasla, gledala sam svugdje, na svvaki na koji sam se nagela klimao se i bio nestabilan.. tako da mi je krevetac napravio brat, koji se bavi tim stvarima, od ciste bukovine, dakle nema sanse da se mrdne.. prezadovoljna sam, jer onaj moj hajduk ne mozes zamisliti sta radi u kreveticu, da je malo nestabilnije, bilo bi svasta..
iskreno, na ovom linku, meni krevetac izgleda dosta nestabilno, pa ne znam sta bih ti rekla...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4709
30.3.2011 12:17:08   
palachinken
Ma ikea je to, nije to neki aman kvalitet, da se mi razumijemo, samo je nama vrh, jer smo je željni user posted image Ne bih ni ja taj, vinjav mi, pretanki mu nosači. Kontam bolje kupit polovan onaj birvaktilski drveni što smi mi ko mali majmunisali u njem, pa prefarbat, sredit, nov madrac i eto ga.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4710
30.3.2011 12:21:49   
idacha
eh, palachinken, dijelimo  misljenje...

Neposredna veza do poruke: 4711
30.3.2011 12:26:19   
sporty mamaa
Dan drage mojeuser posted image user posted image Nadam se da ste sve dobro. Vidim pricate o kreveticu. I ja se slazem da treba uzeti neki kvalitetan. Mi smo voj kupili u turbo limacu, nije ogroman, niti je bio nesto skup a super smo zadovoljni. Sa madracem bio je oko 250 km koliko se sjecam, ako neko zeli mogu staviti sliku.
Imam jedno pitanjce za vas.... Naime, jutros ja i mm nakom sto godina, obavili svoju bracnu duznostuser posted image , onako polako kako nam je doktor dopustio. Ali, meni se odmah poslije na gacicama pojavila krv, oko par kapi i pravo sam se prepala. A i on isto. Sad me zanima trebam li se javiti lijecniku??? Molim savjet please......

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4712
30.3.2011 12:29:52   
idacha
sporty, mila, ne znam sta bih ti rekla...meni se to, na srecu nikada nije desilo, a kakva sam panicarka, ja bih vec bila kod doktorice...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 4713
30.3.2011 12:35:58   
sporty mamaa
To je bilo par kapi, vise na papiru kad sam se obrisala, a gacice su ciste i nema nista na njima. Evo i sad sam isla u wc i nema nista...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4714
30.3.2011 12:38:28   
palachinken
Ja kad sam čitala o seksu u trudnoći, negdje je spomenuto da se baš to kao kod tebe može pojaviti. Nemoj paničariti, ako je samo par kapi netom poslije odnosa. Ali prati stanje i još  malo proguglaj za svaki slučaj.

Neposredna veza do poruke: 4715
30.3.2011 12:38:42   
idacha
ahaaaaaa... ja skontala na gacicama...

ako je bas tako malo, ne bi trebalo biti nista... sacekaj, pa ces vidjeti.. ako se ne daj Boze pojavi jos krvi ili cudnih bolova, idi (ja mudrosti izrecene), ali kontam da sada nemas razliga za paniku..

Neposredna veza do poruke: 4716
30.3.2011 12:39:50   
honey bunny
Pozdrav drage moje. Kako ste mi? Ja sam nikakva danas :( Stomak me bolio čitavu noć, i još ne prestaje. Sad me još bole i leđa :( a sve od sekiracije. U deveti ulazim prekosutra, samo se nadam da neće poletiti prije, makar još 7 dana da izdrži user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4717
30.3.2011 12:43:58   
sporty mamaa
Hvala vam, to i je bilo netom poslije odnosa... Kasnije nista, pa kontma posto mi je grlic skroz nisko da nije do toga... Nema vise keksauser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 4718
30.3.2011 12:44:19   
Amam
user posted image evo da se i ja prijavim,dan je lijep pa sam reci cu ok user posted image .
Znaci i ova aprilusa 2 u 1,i necu da se guram ima ovih prije mene user posted image .
Nedo,sweet, nadam se dobrim nalazim,a ti Neduska kako si vec blizu poroda,navali na caj,bilo koji da to ispiskis user posted image .

Ja sam krevetic kupila za A kostao 350 km,s madracem,ali kvalitet je user posted image on je toliko tezak i cvrst,a jos u donjem dijelu ima komodicu.Samo sto je tad bio jedini i to  plavo-bijeli,ali bas me briga,nedavno smo ga sklopili i veli mm da mogu i djeca mog brata koristiti isti.
A ga koristila do nekih 3,5 god ali on kao nov user posted image .
Iskreno meni ovaj na linku izgleda klimavo user posted image .
Kad smo kod toga zna li neko od vas gdje ima za kupiti podloga za presvlacenje koja se stavlja na krevetic user posted image ?
 I jos jedno pitanje  stavlja li neko od vas oblog od ulja na gospodju??Ja nisam prvi puta a sad sam pocela
Sporty,stvarno ti nisam pametna,nije mi se to  nikad desavalo,kod mene je problem sto je izgleda dolje sve bilo  zaraslo user posted image pa mi usne bile natekle uzas bolilouser posted image .Zna li neko sta o tome?
user posted image koje se nisu dugo oglasile hajte na prozivku,ako mene sjecanje sluzi enci je juce trebala na serklaz user posted image

user posted image user posted image user posted image svimaaa

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 4719
30.3.2011 12:46:13   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Hvala vam, to i je bilo netom poslije odnosa... Kasnije nista, pa kontma posto mi je grlic skroz nisko da nije do toga... Nema vise keksauser posted image

Uvijek se može oprat na ruke user posted image

Neposredna veza do poruke: 4720
30.3.2011 12:46:56   
Amam
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Pozdrav drage moje. Kako ste mi? Ja sam nikakva danas :( Stomak me bolio čitavu noć, i još ne prestaje. Sad me još bole i leđa :( a sve od sekiracije. U deveti ulazim prekosutra, samo se nadam da neće poletiti prije, makar još 7 dana da izdrži user posted image

Samo odmaraj,lezi na lijevu stranu,nemoj se puno kretati, mozes popiti i apaurin od 2 mg,ako imas osjecaj da ti se maternica steze,grci,nece to jos.ne ide to bas tako brzo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 4721
30.3.2011 12:51:45   
malena27 RR
dobar dan debelice user posted image evo i mene debelguzice kod vas... mi smo danas presli u 5. polje user posted image user posted image user posted image user posted image uh, danas na uzv u 4, nadam se da ce sve biti ok user posted image

sporty kani se zeno corava posla user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 4722
30.3.2011 12:53:43   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

Nedo, mila, kod mene slicni nalazi, samo sto su leukociti 3-6, cini mi se, da ne gledam sada.. ja nikada nisam radila urinokulturu, nikada mi niko nije rekao da trebamuser posted image

sweet, ja sam bila skeptik po pitanju krevetica i zaista zeljela neki kvalitetan, cvrst i stabilan.. u Tz takvog nisam nasla, gledala sam svugdje, na svvaki na koji sam se nagela klimao se i bio nestabilan.. tako da mi je krevetac napravio brat, koji se bavi tim stvarima, od ciste bukovine, dakle nema sanse da se mrdne.. prezadovoljna sam, jer onaj moj hajduk ne mozes zamisliti sta radi u kreveticu, da je malo nestabilnije, bilo bi svasta..
iskreno, na ovom linku, meni krevetac izgleda dosta nestabilno, pa ne znam sta bih ti rekla...

Mozda ce ti Blitvicka reci kad vidi nalaze...ja idem u sub., a ti?

Ma meni je mama htjela kupiti onaj sa komodicom, jako cvrst i moze se koristiti i kasnije medjutim tetka salje mail da je kupila krevet za bebu kad naraste (od3 do 7 godina) i zeznula nam koncepciju.....pitala me koko kostaju krevetici obicni kod nas i ja rekla i rekla sam da cemo mi to kupiti ali ona kao jeftin je ovamo kupit cemo mi pa cemo poslat autobusom i sad ne znam kaj da radim...pocet c ebrojat ako kazem da necu, a kako sma vidjela to sto sam vidjela nikako nemam dobar osjecaj. Kontala sam pustit nek kupi, nije skup(60KM) a bebi kupiti po svom.........znam da ima dobre namjere ali trebala je brate prvo pitat jer sam komotno mogla uzet onaj krevetic sa komodicom koji mi je super......A tvoj brat..da li prodaje te krevetice ili...?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4723
30.3.2011 12:56:22   
idacha
sporty, nemoj odmah odustajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Amam, podloge za presvlacenje imas kupiti i u Fis Bingu i u Tl.. ja sam kada je Imi bio mali kontala kupiti, ali sam izdigla madrac navise i presvacila ga na njemu... to mi je bilo super, tako da nisam ni kupovala podlogu...
a, sto se stavlja ulje na gospodju? nisam cula za to.. ja jedino pijem kasikicu maslinovog ulja, kazu podmaze fino dole i bude lijepa koza kod bebe...
honey, to su blagodeti 9og mjeseca... ja sam tako svaki dan mislila da ce narednog dana napolje, ejr me sve zivo bolilo, a dogurala do tremina... lezi, odmaraj, danas ti je haman takav dan.. sutra ce aBd biti malko lakse

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4724
30.3.2011 12:58:16   
sporty mamaa
Amam nije mi se nikad to desavalouser posted image Valjda je sada sve ok... Malena27RR bas me nasmijauser posted image user posted image user posted image user posted image , za 2 tjedna mi je redovna kontrola pa cemo vidjeti kakvo je stanje, do tada neeeeeeeeeemaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Sretno ti na pregledu i javi nam seuser posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *