Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cuj ne znam ni ja da li je do toga ali znam kao sto sam vec napisala,a sad malo opsirnije moja kolegica bila trudilica godinu dana i nije uspjela da zatrudni,nakon toga pocela koristiti folnu i nakon 2i pol mijeseca ostala trudna,e sad kocega znati je li do toga ili neceg drugog
< Poruku je uredio malena27 RR -- 15.2.2011 10:29:47 >
Zdravo,evo i ja odlucila da se prikljucim. Pocela sam piti folnu kiselinu od NW 08.03. Mm i ja se trudimo za bebiicu dva mjeseca. Ovaj mjesec u kojem sam pocela sa folnom kiselinom sam primjetila nekih sedam dana pred m da mi iz desne bradavice kada je stisnem curi neka tecnost. Kada mi je m kasnila tri dana,ja uradim test i on negativan. Jos uvijek nisam dobila i jos uvijek mo to curi kada stisnem. Da li je moguce da mi se to desava od folne kiseline?