Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gagacha nase, samo da te ljubnemooooo. Bas mi zaoooo , ali bice to sve ok, jos malo i dotovo sto bi moja Ana rekla . Sto se tice kontrakcija nista ne brini Idacha i Lady su ti tako lijepo rekle, nema sanse da ih ne prepoznas
Ljubimo vas sve, posle citam ostalo pa vam se javim, ovo moje dijete trazi drugi obrok, od pet je budna
Jedna jutarnja pusa za sve vas... Gagach draga hvala na kafici... zao mi je sto si pala ali dobro si prosla ženo čuvaj se... javi se obavezno sa pregleda kad dođeš... čestitam na ulazak u 9. mj. eto i mene za 2 dana ako Bog da kakve te kontrakcije sad spopale čekaj mene nemoj izraditi
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Zene najavite mi da se organizujem, moram koga naci da mi cuva ovu veliku djecu(mm i Anu ). nemoj da vas bije obje
hahahhahaa ma ja sam poslusna bona...ova entite se sve nest buni a ona ce pprije mene...vec je vidim...jos ako zena bude na CR isla...moram naci stelu u bolnici da cekaju da i kod mene krene da ne izradi zena
Da se i ja upišem, živa, zdrava, nježna, neizbježna. Vidim nisam najsmotanija žena na ovoj temi , ja sam neku noc sebi kažiprst pofino narezala (zafalilo meze haha), kupila žena novi nož, pa ga ovjerila pošteno. Kaže muž, hajde u hitnu da ušivaš...ma bježi kakvo ušivanje kakvi bakrači. Sad je moj divni klavirski prst ko buhtla i takav će ostati do daljnjeg
idacho, ja sam u to ime nerazumnog debljanja odlučila sazvat narod na roštilj, pa smo se devastirali hranom. Kad se već debljam, da znam zbog čega je
a imala sam i ja te incidente...jedan od najgorih je kada sam prosula tavu sa uljem vrelim sebi na noge i bacila se na pod i skinula gace i tako sjedila i plakala...kaze mm isto luda sjedi gologuza na podu a suza suzu goni
Nahranih ovog svog glanćera...uh. Ako joj nedas isti tren to huju pocne istresati i bacati se po kuci, pa onda ustane pa glavom od zid...mora sve biti kad ona hoca i kako hoce...nekad je pustim da bjesnim nedam namjerno, da je malo huja prodje, a nekad nemam zivaca je slusati.
Idacha draga bas mi zao za ledja , bem mu misa valjda ce brzo proci. Pokusaj Imiju tako u noci kad se probudi i pocne plakati pla kasike paracetamola dati, to je njemu od zubica, ja tako Ani i onda sam koliko toliko mirna, a sto je najbitnije i onamirna, znaci prestane je, a pola kasike im nece skoditi, jer oni na svoju kilazu vec mogu vise od kasike popiti.
Gagach draga polako, a i ti entinte nema guranja, nemoj da vas ja pod svoje uzmem , taman mi jos dvije "bebe" fale, ima i vas i da hranim i da pelene stavljam, a i pazim od tog padanja, ova gagach gora od moje Ane, ona pazljivija
Jutro drage moje trudnice, kako ste mi jutros. Jeste li se lijepo provele za vikend. Gegach samo da znaš imaš konkurenciju. Ja sam u 7 mjesecu letela niz stepenice, uvrnula nogu i morala da ležim, a malo kasnije sam pržila ribu u "Kućnoj haljini" providna majica i gaćice i tako se isprskala po stomaku i nogama da sam i posle porođaja imala ožiljke.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro drage moje trudnice, kako ste mi jutros. Jeste li se lijepo provele za vikend. Gegach samo da znaš imaš konkurenciju. Ja sam u 7 mjesecu letela niz stepenice, uvrnula nogu i morala da ležim, a malo kasnije sam pržila ribu u "Kućnoj haljini" providna majica i gaćice i tako se isprskala po stomaku i nogama da sam i posle porođaja imala ožiljke.
hahahahahahaha mislim da je i kod mene riba bila...mozda je do ribe....zivahna gadura bila hahahahaha...i ja sam oziljak nosala
Ne znam kako vi s glavom deverate, ali ja sam toliko usporila, kao da mi je IQ jednocifren u trudnoci. Neko ispriča vic, a ja ko tele blehnem, pa mi naknadno nadođe A što sam zaboravna to je čudo jedno. Da mi glava nije zakačena na ramena i nju bi ostavila. Sve me stid,šaljem redovno po tri poslovna maila. U jednom pozdravim i kažem poštovani saljem u prilogu to i to, lijep pozdrav blabla. U drugom se izvinem jer sam zaboravila poslati prilog (i opet ga zaboravim attachovati) i tek u trecem posaljem sta treba. Tu se i ne potpisem od sramote
ah da hahaha sad sam se sjetila jos jednog incidenta...posto sam malokrvna i to ( bas me cudi da neku boljku nemam ) pila sam onu cveklu BIOTINU ...valjda je ta cvekla stajala dugo i uskisla sta ja znam...ja uzela flasu i da je otvorim da bi prosula naravno to je tako prsnulo pod pritiskom ko sampanjac...ja sam samo vrisnula i naravno opet moj jadni muz ulazi u kuhinju a ja sva crvena po licu,garderobi, zidovi i kuhinja okupani (morali smo kreciti)...poslije toga mi je rekao da ce mi dadilju nabaviti....jer cu jedan dan ubiti i sebe i njega i cuku
Ne znam kako vi s glavom deverate, ali ja sam toliko usporila, kao da mi je IQ jednocifren u trudnoci. Neko ispriča vic, a ja ko tele blehnem, pa mi naknadno nadođe A što sam zaboravna to je čudo jedno. Da mi glava nije zakačena na ramena i nju bi ostavila. Sve me stid,šaljem redovno po tri poslovna maila. U jednom pozdravim i kažem poštovani saljem u prilogu to i to, lijep pozdrav blabla. U drugom se izvinem jer sam zaboravila poslati prilog (i opet ga zaboravim attachovati) i tek u trecem posaljem sta treba. Tu se i ne potpisem od sramote
hahahahahahahhahahahahahahahha e sad ti mene nasmija...sreca pa nema kolega samo jadni cuko
gagach, nadam se da ćeš uskoro biti bolje
A što se tiče tih kontrakcija i mene je strah da ih neću prepoznati . Sinoć me je boljelo baš kako ste opisale, u predjelu krsta i jajnika, i ja mislila da sam se malo prehladila jer sam prethodna dva dana krečila kuću pa sam se malo više preforsirala radeći. Sad me ne boli ništa, tako da ne znam šta da mislim.
Kad budu ovakvi bolovi kao sto su opisale lady i idacha ali u pravilnim razmacima onda je to to. Meni su npr prvo poceli takvi bolovi, ali veoma blagi na pola sata, i to je trajalo od sedam-osam uvece pa negdje do tri sata kad su spali na 15 minuta dva-tri puta, pa na sedam minuta, pa na pet itd. Kako su vremenski intervali bili manji meni su bolovi bili veci.
Haha mojih prvorotki, bez brige kontrakcije ne možete da fulite. Ako ništa ono po tome što zaboli 2-3 minute pa prođe a onda opet. I samo opušteno ni jedna žena nije ostala ne porođena, sve to bude baš kako treba, dragi Bog ti u tim trenutcima da takvu snagu i hrabrost ko nikad u životu. Samo treba ostat pribran, slušat babice i disat.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Haha mojih prvorotki, bez brige kontrakcije ne možete da fulite. Ako ništa ono po tome što zaboli 2-3 minute pa prođe a onda opet. I samo opušteno ni jedna žena nije ostala ne porođena, sve to bude baš kako treba, dragi Bog ti u tim trenutcima da takvu snagu i hrabrost ko nikad u životu. Samo treba ostat pribran, slušat babice i disat.
Ma ja nisam sinoć ni pomislila da bi mogle biti kontrakcije, al' kad pročitah kako ih opisaste mogle bi biti to . A bile su u nepravilnim razmacima, ne znam tačno koliki su bili razmaci al' su bili nepravilni.
Ma hajde, prepoznat ćemo ih kad budu prave
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.