|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaova
25.2.2011 22:08:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Ima li ta mala skype? Da joj kazem koju..user posted image
Onda je ignorisi. CIni mi se  da je to najlaksi i najzdraviji nacin i za tebe i za nju. Drzimo palceve da uspijes taj odnos vratiti u normalu.

user posted image user posted image user posted image user posted image kraljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma sandy vidim ja tebi teško palo...
al već te i prolo...
neka si se olakšala ali svaka ta situacija nekako za druge vezana...
nemoj se birnut toliko...njeno drce, njen pritisak...ti igraj po svojim pravilima...
ideš kod mame i tate i tačka...
idući put kad ti podigne glas na dijete ti reci...jel puno smeta, šta je tačno zasmetalo...ako kaže nestašn ti reci jeste i kod nane i dede je takav...njima ne smeta vole nestašluke što se bona ti iskiraš oko toga.
postavi je na njeno mjesto...tačnije u njen spratuser posted image

anonimna...uh....
al opet lijepo je opraštati...doduše kada imaš kome...smao čovjekloprašta čovjeku...ako je ne čovjek nardni put neće dobitit oprost od tebe al ti sebe nećeš kuditi jesi li pogriješila što joj nisi još jednu šansu dala.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 276
25.2.2011 22:25:02   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Anoniman

evo moje situacije sa zaovom...po kratkom postupku rjeseno. kada sam se udala zivjela je tu...i med joj je iz usta kapao...ma ekstra prijateljice,isto godina imale i hajde druzile se. mislim da je rijetko kad ista obukla od svoje odjece,vjecito je bila u mom ormaru,zaista imam puno odjece nekako sam tao navikla da vjecito kupujem nesto... takodjer sminka mislim da nikad nije kupila puder ili maskaru,nego je moje trosila a ja ko hajvan uvijek kupovala.cigarete takodjer moje pusila,samo bi kupila kada izlazi negdje.meni su moji uvijek davali novca iako mi je muz radio ja sam na pocetku trosila samo to svoje za svoje potrebe,iako je muzu to smetalo,sada sam se naravno opustila,trosim i njegove.i zaista ni dan danas jos nikad nisam uzela od njegovih roditelja nesto.
imale smo jednu zajednicku prijateljicu,koja je izgleda ispala moja prijateljica. pa joj je pricala,mene ne moze ocima gledat, kada bi me ta osoba nazvala na kucni uvijek bi joj rekla da spavam(a ja ne bi spavala,nego bi ona ako vidi taj broj izasla iz dnevnog i javila se) da samo spavam,da nista ne radim...nikad nista nisam raspremila,ocistila...sve to ona radi(a zaista je bilo suprotno,totalno suprotno,nikada suda nije oprala). dalje da samo trosim pare njenih roditelja,da balaham,da kupujem gluposti( dakle a nikad feninge nisam potrosila),cak mi je par puta slala poruke sa tudjih brojeva sa potpisom nekih muskaraca a ja sam tek tad shvatila da je to bila ona(dakle bio joj je cilj da zavadi mene i muza),mada zvuci smjesno vidjela sam je da jednom usipa so u rucak kao da bude da je preslano.
eh kada sam to sve saznala samo sam dosla kuci i rekla joj,izvadi sve moje stvari iz tvog ormara,nikada vise nemoj ulazit u moju sobu i nikad mi se vise nemoj obratit. tako je i bilo pola godine.zivjele smo u istoj kuci a rijeci nismo progovarale. ma tada nema sta nije radila a ja samo osmjeh od uha do uha.pile bi kafu ja iz jedne dzezve ona iz druge,nikad nije pojela nesto sto sam ja napravila. i smjesno mi je bilo kada bi obrisala sto u dnevnom i nazvala svekrvu na posao i rekla joj preda mnom koja znam da nije nista radila,da je pala s nogu koliko je cistila.naravno to sam sve ispricala muzu i rekla mu da mi ona ne treba u zivotu i da mu ne pada na pamet da mi kaze da se pomirimo.napao je kao nikog derao se...al eto,vidjela sam da ona hoce da se miri al nije htjela.
ma nemoze sve stat koliko toga ima.
al kada se trebala udat,sama mi je prisla i placuc mi pricala kako je pogrjesila,izvinjavala se i sve.kao oprostila sam joj...al sam joj rekla da mogu pricat s njom al da je nikad necu smatrat dobrom osobom.
sada nismo u losim odnosima,dodje ponekad i divna je samnom kao i napocetku a sta je iza neam pojma nit me zanima. a svekrva,zaista je dobra,neznam na koga joj je ona kcerka

Curo,uz duzno postovanje,ali...ja ovo ne bih ni sa rodjenom sekom za koju bih dusu dala.Ako bih vidjela da joj treba kupila bih ili dala da kupi,ali ne i dala da moje odijeva.
Za ostalo no comment!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 277
26.2.2011 18:23:52   
sandy82
Zaista, prema ovoj zaovi, moja snaha je prava dobrica.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 278
26.2.2011 18:29:21   
DM
Moja zaovauser posted image duša od žene-samo se nadam da sam i ja njoj nešto slično!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 279
26.2.2011 22:46:20   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: doublemum

Moja zaovauser posted image duša od žene-samo se nadam da sam i ja njoj nešto slično!

Sigurno da jesi..Vjerujem da su to uzajamne vibracije. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 280
26.2.2011 23:09:47   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: doublemum

moja snaha je moje srce :) nadam se da sam i ja njoj kao zaova bar pola toliko draga a mislim da jesam user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 281
26.2.2011 23:41:46   
klemzi
Nije mi još snaha, ali bratovu djevojku volim ko malo koga user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 282
27.2.2011 0:16:10   
hatepsut
Ja imam 2 zaove...mladja,onako ima 5oro djece,mislim da joj nije nimalo lako..ali smo ne pretjerano dobre.odnosi su zahladili jos od prije 4g.kad mi je sin bio u bolnici a ona se nije udostojila ni sms-om da pita kako je djete.ali ne bitno slag na tortu je bio prosle godine kad se sveki razboljela i stalno je plakala za kcerima i ja joj lijepo na telefon kazem "A. mama ti je mnogo bolesna,dodji da te vidi",a ona meni ko iz topa "tvoja i A. duznost je da se brinete o mami i babi".ja naravno ne ostajuci duzna kazem "A. duznost jeste,a moja je vise dobra volja,nego duznost".nakon toga slala joj prouku za rodjendan,bajram...nije odgovrila ni na jednu! Druga zaova,mlada otisla u bjeli svijet,cini mi se nije pretjrano vezana ni za brata,ni sestru,ni roditelje,za 10g. koliko sam ja u braku s njenim bratom u Bosni je bila 2x.Nazove cesce,kad je sveki bila bolesna svaki da me zvala i zahvaljivala se sto joj pazim mamu...s druge strane moja snaha ( ne zive u Bosni)kad dodje na odmor moji je "nosaju" ko kraljicu.i jako sam sretna rad toga,mama kaze "sine ti na odmoru i odmaraj".ja dodjem kod mame,nas tri kafenisemo a brat cuva djecu user posted image   Mi izlazimo,mama cuva djecu...i super se slazemo,voli je moj brat i naravno da je i ja volim !

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 283
27.2.2011 0:20:22   
veeseelaa
svaki da me zvala i zahvaljivala se sto joj pazim mamu..

strašno, nije mogla dići g***** i sama njegovati svoju majkuuser posted image user posted image
Kakve sve djece imauser posted image user posted image user posted image user posted image ni roditelji a ni sva djeca nisu ista!!!!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 284
27.2.2011 0:23:34   
Mjeseceva Pratilja
Hatepsut, divna si..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 285
27.2.2011 0:23:57   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Anoniman

evo moje situacije sa zaovom...po kratkom postupku rjeseno. kada sam se udala zivjela je tu...i med joj je iz usta kapao...ma ekstra prijateljice,isto godina imale i hajde druzile se. mislim da je rijetko kad ista obukla od svoje odjece,vjecito je bila u mom ormaru,zaista imam puno odjece nekako sam tao navikla da vjecito kupujem nesto... takodjer sminka mislim da nikad nije kupila puder ili maskaru,nego je moje trosila a ja ko hajvan uvijek kupovala.cigarete takodjer moje pusila,samo bi kupila kada izlazi negdje.meni su moji uvijek davali novca iako mi je muz radio ja sam na pocetku trosila samo to svoje za svoje potrebe,iako je muzu to smetalo,sada sam se naravno opustila,trosim i njegove.i zaista ni dan danas jos nikad nisam uzela od njegovih roditelja nesto.
imale smo jednu zajednicku prijateljicu,koja je izgleda ispala moja prijateljica. pa joj je pricala,mene ne moze ocima gledat, kada bi me ta osoba nazvala na kucni uvijek bi joj rekla da spavam(a ja ne bi spavala,nego bi ona ako vidi taj broj izasla iz dnevnog i javila se) da samo spavam,da nista ne radim...nikad nista nisam raspremila,ocistila...sve to ona radi(a zaista je bilo suprotno,totalno suprotno,nikada suda nije oprala). dalje da samo trosim pare njenih roditelja,da balaham,da kupujem gluposti( dakle a nikad feninge nisam potrosila),cak mi je par puta slala poruke sa tudjih brojeva sa potpisom nekih muskaraca a ja sam tek tad shvatila da je to bila ona(dakle bio joj je cilj da zavadi mene i muza),mada zvuci smjesno vidjela sam je da jednom usipa so u rucak kao da bude da je preslano.
eh kada sam to sve saznala samo sam dosla kuci i rekla joj,izvadi sve moje stvari iz tvog ormara,nikada vise nemoj ulazit u moju sobu i nikad mi se vise nemoj obratit. tako je i bilo pola godine.zivjele smo u istoj kuci a rijeci nismo progovarale. ma tada nema sta nije radila a ja samo osmjeh od uha do uha.pile bi kafu ja iz jedne dzezve ona iz druge,nikad nije pojela nesto sto sam ja napravila. i smjesno mi je bilo kada bi obrisala sto u dnevnom i nazvala svekrvu na posao i rekla joj preda mnom koja znam da nije nista radila,da je pala s nogu koliko je cistila.naravno to sam sve ispricala muzu i rekla mu da mi ona ne treba u zivotu i da mu ne pada na pamet da mi kaze da se pomirimo.napao je kao nikog derao se...al eto,vidjela sam da ona hoce da se miri al nije htjela.
ma nemoze sve stat koliko toga ima.
al kada se trebala udat,sama mi je prisla i placuc mi pricala kako je pogrjesila,izvinjavala se i sve.kao oprostila sam joj...al sam joj rekla da mogu pricat s njom al da je nikad necu smatrat dobrom osobom.
sada nismo u losim odnosima,dodje ponekad i divna je samnom kao i napocetku a sta je iza neam pojma nit me zanima. a svekrva,zaista je dobra,neznam na koga joj je ona kcerka

ova tvoja zaova je bolesna a gadura je i ova koja ti je prenijela šta je zaova njoj pričala o tebi
Ne poštujem ljude koji se bave s rekla-kazala
Ako ne mogu smiriti strasti radije peskočim a ne da dolijevam ulje na vatru
Inače zaova user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 286
27.2.2011 0:27:16   
myb@by
Ja se mogu pohvaliti i sa zaovom i s asnahom. One su mi postale drugarice i stvarno ih volim, ai one mene. Praznike zajedno slavimo, sad smo planirala 8. mart ali nam se nažalost nesto izjalovilo user posted image .
Ja nemam sestru ali njih dvije mi dođu kao neka zamjena za istuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 287
27.2.2011 10:28:53   
sandy82
Sjetila sam se jedne smiješne situacije sa snahom. Naš komšija se oženio i doveo djevojku istih godina kao moja snaha. Naravno, počele su da se druže. Ta žena je toliko dobro, ali naizgled naivno stvorenje. Moja snaha je malo proračunata, kritična prema drugima voli da provocira. Takođe je bila malo ljubomorna jer je ova druga zgodna, lijepa, voli da se sređuje. Non stop snaha je nju provocirala, stalno je za nešto bockala, rugala joj se u facu. Iza leđa bi rekla: Koliko je ova glupa, ne konta da je zezam. A ja razmišljam: Nemoguće da je ova žena toliko glupa da to ne konta. Prije će biti da je toliko mirna da to dopušta da izbjegne sukob. Trajalo je tako godinama. Iznenada je ta komšinica prestala da dolazi. Ja sam spremala svoje vjenčanje. Jedno jutro me ta komšinica zovne da joj nešto pomognem. Iznenadim se, nikad nisam kod nje otišla sama. Ona mi kaže: "Hoću dugo na nešto da te upozorim. Ona tvoja snaha se stalno ismijava tebi i ruga se, a ti to ne kontaš. Čim okreneš leđa, ona krene da pravi face za tobom. Nemoj joj ništa vjerovati i nemoj se povjeravati."
Ja počnem da se smijem:" Draga moja, pa ja to isto već godinama hoću da kažem tebi! Sve to vidim i sama, ali šta ću. Baš sam htjela da upozorim snahu, ona misli da ti ne primjetiš kako te ona ponižava. Znala sam da ti to sve vidiš i da ćeš jednog dana da je otkačiš. Ne brini se za mene, znam sve, takva je osoba. Niko nije savršen."
Pouka: nemojte nikoga toliko provocirati i ismijavati se misleći da je taj neko toliko glup da to ne primjeti. Svi ljudi to primjete. Razlika je što će neko odmah reagovati i odbraniti se, neko će to pustiti jer ne voli sukob. Pustiće do neke granice, zatim vas jednostavno otkačiti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 288
27.2.2011 10:37:31   
sandy82
A evo kakva je situacija sa mojom zaovom. Ona je udovica sa dva sina od dvadesetak godina. U istom dvorištu živi njena zaova, samo druga kuća. Ona se razvela davno, živi sa sinom od trideset godina. Nevolja je natjerala njih dvije da zajedno sarađuju na najbolji mogući način. Kao sve žene, nekad se vjerovatno i pokače, ali tu su stalno jedna drugoj da pomognu. Ta druga žena voli našu porodicu kao svoju, kad god odemo, izigraju se obe sa mojim djetetom. Svekrva i ja se ponekad čudimo kako se njih dvije tako dobro slažu. Ja kažem svekrvi, nevolja ih natjerala. Dvije žene same na seoskom imanju. Da dođe do nekog razdora, nadrljale bi i jedna i druga.

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 289
27.2.2011 10:50:20   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

svaki da me zvala i zahvaljivala se sto joj pazim mamu..

strašno, nije mogla dići g***** i sama njegovati svoju majkuuser posted image user posted image
Kakve sve djece imauser posted image user posted image user posted image user posted image ni roditelji a ni sva djeca nisu ista!!!!

Zivo daleko,ali nije ni Swic. preko svijeta,napisala sam za 10g 2x je dosla.a vala da je moja onako plakala i zvala me dosla bi ne znam od kud,al opet svakom svacije.
@hvala Mjeseceva Pratilja,bit cu i ja sveki moram se pripremat user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
4.3.2011 21:04:59   
amarilis
Ja sam i zaova i imam zaovu. Sa svojom nevjestom ne vidim se i ne čujem 11 mjeseci. Kada dođe onaj jedan mjesec, obradujem joj se kao rođenoj sestri i pričamo, pričamo, satima, danima, bez zamjerki što ona nije zvala mene ili ja nju, i to traje 20 godina, eto takav odnos sam s njom izgradila.
Moja zaova je druga priča... Često se viđamo, svaki vikend ali nikada ne pričamo, ni o čemu. Kod mene, možda će popiti kafu a možda neće ni to, za ostalo da ne govorim. Kada joj odemo dočeka nas 'kraljevski', naravno opet nema razgovora. Eto, rekla sam joj da očekujemo drugo dijete, bilo bi mi neprijatno da od drugog nekog čuje, a ona meni nije rekla da je i ona trudna i to možda 1-2 mjeseca više nego ja. Shvatila sam da je ona jednostavno takva 'dobra' zbog svog brata, mene ne voli, ali zbog brata hajde da kažem ima respekta. Trebalo mi je 4 godine da to shvatim ali sam to ipak na kraju shvatila. Ne ljutim se više, nije mi krivo, drago mi je da sam shvatila i i to je pošteno. Brate, ne može nekoga nazor da voli:)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 291
4.3.2011 23:14:07   
veeseelaa
Shvatila sam da je ona jednostavno takva 'dobra' zbog svog brata, mene ne voli, ali zbog brata hajde da kažem ima respekta.

ja ovo ne kontam, ja bi voljela uvijek izabranicu svog brata , jer brata volim iznad svega,a a koga on voli i ja ga volim.... kod mene je to tako, e sad da mi je ne do Bog snaha zla, pu pu, rekla bi bratu otvoreno u čemu je stvar i distancirala se al iz čista mira nekog ne voljetiuser posted image user posted image user posted image user posted image da Bog sačuva

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu amarilis)
Neposredna veza do poruke: 292
4.3.2011 23:21:59   
teacher75

Shvatila sam da je ona jednostavno takva 'dobra' zbog svog brata, mene ne voli, ali zbog brata hajde da kažem ima respekta.

ja ovo ne kontam, ja bi voljela uvijek izabranicu svog brata , jer brata volim iznad svega,a a koga on voli i ja ga volim.... kod mene je to tako, e sad da mi je ne do Bog snaha zla, pu pu, rekla bi bratu otvoreno u čemu je stvar i distancirala se al iz čista mira nekog ne voljetiuser posted image user posted image user posted image user posted image da Bog sačuva

ostavi se zaova i haj na bazar sutrauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 293
4.3.2011 23:22:27   
veeseelaa
hahahahah joj bi al tako sam prehladjena, jedva danas izdržah na poslu 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 294
4.3.2011 23:25:32   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 295
4.3.2011 23:27:02   
Anoniman
Malo cu OT, ali ja kad pozelim ovu moju veselicu ja dodjem na teme tipa zaova, svekrva da je "vidim" user posted image . Ljubim ja tebe i brz oporavak user posted image

ps. zLaovice nadam se da ti je snaha sad ok...

Neposredna veza do poruke: 296
4.3.2011 23:30:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i još me cijele veče drugarice iz kafane cimaju porukama user posted image user posted image

jelena user posted image snaha je dobro

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 297
5.3.2011 10:17:43   
balasgirl
Uporno tražim temu "Snahe", al izgleda da je nema user posted image  Nema veze, ovdje ću "razvezati". I ja imam zaovu, a i zaova sam. Moja zaova je extra žena i od prvog dana mog braka sa njenim bratom ona mi je kao sestra koju nikad nisam imala. Slažemo se super, družimo, izlazimo, a otkako se i ona udala i dobila dijete čini mi se da smo se još više zbližile. Zaista imamo odnos za poželjeti, približno smo istih godina, istih razmišljanja, interesovanja i pogleda na život. Dok sa mojom snahom to nije slučaj. Moj brat se oženio prije nepunu godinu dana, nedavno je dobio i dijete. Od trenutka kada sam prvi put vidjela njegovu ženu (tada djevojku) ne znam zašto ali nije ostavila nikakav utisak na mene. A evo i te situacije: moj brat radi u jednom lokalu i mm, ja, moja zaova i njen muž sjedili smo tu i kada je ona ušla ili bolje reći uletila ko furija, zalupila je vratima i sjela u drugi dio lokala, moj brat gleda u čudu, mi isto (kontam neka gošća, jer je nisam poznavala), zove je moj brat "šta ti je, hodi ovamo da mi upoznaš sestru", a ona kaže "ne mogu sad, kasnije". Helem, nismo se nikad ni "upoznale" zvanično, oženio ju je, doveo u kuću mojih roditelja (koju su oni napravili nedavno, jer su čitav život bili podstanari i dočekali da starost provedu u svom ) sada su oni manji od makova zrna. Za ovo koliko su u braku, nikad, ali NIKAD me nije nazvala, pa čak ni kad sam rodila (bar da čestita), došla mi je možda dva, tri puta. Kada odem svojim roditeljima, uvijek je zovnem da dođe da popijemo kafu, ona neće, mater mi je poslala u p. m. jer je uključila mašinu za veš kad je ona spavala (u 11.00) jer ju je probudila centrifuga. Krivo joj je jer sam ja fakultetski obrazovana (mojoj mami stalno govori da sam glupa što sam studirala, ionako sad ne radim), ona je iz nekog sela od Vlasenice negdje, nemam pojma i u ratu je došla u Sa. Ne omalovažavam nikog, ali brate nije se mancipovala ni sekunde. Rodila je prije nekoliko dana, naravno da od mene niko sretniji nije bio, to je ipak dijete moga brata (a ja bih za svog brata život dala). I naravno da sam bebaću kupila svašta i darovala ga, i naravno da zovem svaki dan da vidim kako je (bez obzira što se ona nije udostojila meni ni čestitati kad sam rodila), idem svaki drugi dan, uđem malo da vidim bebu (jer po faci vidim da sam nepoželjna), a onada produžim na sprat svojim roditeljima. Njena familija ne izlazi iz kuće, stalno su tu otkako se udala, vidim da to moje nervira, ali ne govore joj ništa. Ne znam, ljudi su čudni, imaju neke običaje koji su meni van svake pameti (npr:vežu djetetu glavu nekim maramama da mu ne raste user posted image , stavljaju pod bebu noževe i upaljače da ga ne bi "vile odnijele"user posted image , ma bože sačuvaj). Čudi me moj brat, koji se ježio na te neke običaje uvijek, čaršijsko dijete. Kad sam ja svom dijetetu dala ime, ona se naljutila jer sam joj "ukrala" ime, jer je ona ko biva htjela dati baš to ime kad se porodi. Ma ne znam, u svemu tome mi je žao mojih roditelja, koji umjesto da uživaju u svom konačno, moraju biti ko bubice, ništa se ne pitati, bez obzira što ih moj otac malte ne izdržava. Riječnik joj je strahovito nekulturan, svaka druga joj je psovka (i to pred mojim ocem, kojem je to naravno užasno).

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 298
5.3.2011 10:30:33   
Hannica
Mislim da je kriv tvoj brat koji joj je dozvolio da se tako ponasa,a ona je dovoljno bezobrazna da iskoristi tu situaciju.
Izvini,ali stvarno ne razumijem kako moze dozvoliti da psuje njegovoj mami.
Ponekad mara biti musko i lupiti sakom o stol.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 299
5.3.2011 10:37:53   
Anoniman
Slazem se sa Hanicom (sad ce ona sto je postavila anketu reci da opet poDapisujemo user posted image ), ali po mom misljenju sve je do brata. Nisam bila u toj situaciji hvala Bogu, nemam snahu, ali da moj mm ili moja dva zeta opsuju mojim roditeljima pa blago receno poslednje bi im bilo, tako isto da ja opsujem svojoj svekrvi ili svekru. To je stvar odgoja izgleda iz kuce ponesenog, ali tvoj brat izgleda da treba da je presvaspita. Pitanje je je li on zna da ona psuje njegovoj majci? ako zna i cuti onda mi je on u istom rangu kao i ona...sorry na iskrenosti.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *