Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 19:07:02
sunce27
Ja sam super, evo cekam da mi muz dodje sa posla pa da idemo malo prosetati. Hvala Bogu da ti je bolje. Sta li nam je sa vilom, ne smijem joj vise ni pisati?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 19:29:04
sunce27
IZVORNA PORUKA: gagach
joj koju glavobolju imam to je poezija...al nece pokvariti moje super raspolozenje
sunce de bona dozovi sunce umrjet cu ti od ovi vremenskih promjena
Ne daj se draga moja, pa i ja sam mislila da je vise kraj snijegu ali evo nazalost nije, samo se nadam da se nece dugo zadrzati, i ja bih rado suncaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 19:38:09
Medi_87
E drage moje izgleda nama nista ne pase vrijeme mu je i da pada samo nama ne odgovara, ja najvise volim proljeće i jedva cekam kad ce, odoh sad gledati tv uzvrtila se beba mora da je gladna odosmo jesti Nutellllllleeeeeeeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 19:45:40
sarah
Kako ste krofnice, sta radite?
Ja vam nesto nisam najbolje. Pocelo me boliti u donjem dijelu ledja i bol mi silazi u noge, posebno u lijevu. Kad sam dosla s posla cak sam pomislila da su krenuli porodjajni bolovi, pa sam u glavi prevrtala imam li sve spremno za bolnicu... Ali izgleda da su "samo" ledja. S druge strane kontam da su to ti bolovi ne bi mi trajali neprestano, vec bi se javljali u nekakvim razmacima. Vidim da je i gagach u problemima, isijas. Mozda je i meni ovo pocetak isijasa Bas mi je drago gagach da si sredila stan i da si opet u svojoj kucici. I meni ce u martu trebati jedna generalka pa da smjestimo krevetic. Medi, Vilo, cekamo lijepe vijesti od vas, a vi cete izgleda stvarno zajedno se poradjati. Tako cemo i gagach i ja Sunce, nadam se da si se nasetala, ja sam danas probala ali nisam mogla dugo zbog ledja, pocelo me boliti iznad desnog guza Jelena, Simran, Gemelli, entinte, mersiha, mino, Rimljanko, palachinken... i sve ostale puno pozdrava i
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 20:18:50
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach
Entite jesi ti pocela da pripremas bebi kutak i tako te stvarcice? Btw od srece sam morala pojesti komad cokolade i sad me malo savjest grize ....
Nisam draga gagach mislim sva garderoba i kozmetika je spremna, torbe za bolnicu i to sve je skoro gotovo ali nisam nista namjestila. Moram otici kupiti komodu za bebinu garderobu a krevetac, kolica, komodicu za presvlacenje, nosiljku sve cu to dobiti tako da je to cas posla Drago mi je da si se vratila kuci... nisi vise izbjeglica yupiiiiii
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 20:24:21
Anoniman
Meni Anci dobila turu , joj poludjecu vise, samo mi to trebalo. Mislim d aje od zubica jer nije visoka, ali od cega god da je nije nam trebala. Nocas cijelu noc ima da bude dezuranje. Gagach sto rekose super pa nisi vise izbjeglica, vjerujem ti i ja kad sve sredim tako mi zao sta da uradim da sta ne isprljam , ali zato imam hvala Bogu dijete koje sve vrati u prvobitno stanje za cas posla .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 22:15:08
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: sarah
Kako ste krofnice, sta radite?
Ja vam nesto nisam najbolje. Pocelo me boliti u donjem dijelu ledja i bol mi silazi u noge, posebno u lijevu. Kad sam dosla s posla cak sam pomislila da su krenuli porodjajni bolovi, pa sam u glavi prevrtala imam li sve spremno za bolnicu... Ali izgleda da su "samo" ledja. S druge strane kontam da su to ti bolovi ne bi mi trajali neprestano, vec bi se javljali u nekakvim razmacima. Vidim da je i gagach u problemima, isijas. Mozda je i meni ovo pocetak isijasa Bas mi je drago gagach da si sredila stan i da si opet u svojoj kucici. I meni ce u martu trebati jedna generalka pa da smjestimo krevetic. Medi, Vilo, cekamo lijepe vijesti od vas, a vi cete izgleda stvarno zajedno se poradjati. Tako cemo i gagach i ja Sunce, nadam se da si se nasetala, ja sam danas probala ali nisam mogla dugo zbog ledja, pocelo me boliti iznad desnog guza Jelena, Simran, Gemelli, entinte, mersiha, mino, Rimljanko, palachinken... i sve ostale puno pozdrava i
Hvala Sarah na pozdravu!
veliki pozdrav i tebi kao naravno i svima na rr da sad nenabrajam,ma bole me ledja i nemogu da sjedim dugo a kamoli da pisem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 23:13:22
animagical
gdje se svi isparite dok ja dodjem? upravo se kanim da susim kosu, to mi postaje najmrza aktivnost... jelena sta je to opet s tolikim bolovima, ta tvoja djeca bas ne slusaju...probaj se malo opustiti, definitivno vidi za neku pomoc oko ane...realno bolje ikakva nego nikakva pomoc,sta ces,vidis dokle je doslo. ja sam vam zarobljena u snijegu, danas sam s muzicem bila malo vani,ali samo tu u ulici ispred kuce. vidjela bar zraka svjezeg i snijega. sva sam nekakva napuhana, ko da sam balon progutala...imam osjecaj da sam teska 100 kg, jedva se valjam. cmoka za sviju i zagrljaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 23:48:13
lepetetka
Evo da ja poželim laku noć dragim dok još nije svanulo ...........Morala virnuti,danas nisam imala vremena išla na kontrolu.....da da po ovom divnom vremenu ma ljepota prava..Ali eto bar sam završila i to pa aBd za mjesec opet.Opet nisu sigurni za spol , ali svi govore da bi mogla biti Rozalinda ...Ma samo nek mi je dobro moje pile i zdravo pa šta god da je... A ja ću kupovati suknjice...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 23:51:27
lepetetka
A Rimljanka ne spava Adna sigurno glavnu vodi!!! Neka neka evo i ja potiho kucam po tastaturi da me ne čuje inače mi je gotovo sa komp., sad hoće i on malo pa se nikada izredati..nego se evo šunjam ko lopovčić...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.2.2011 23:59:25
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: lepetetka
A Rimljanka ne spava Adna sigurno glavnu vodi!!! Neka neka evo i ja potiho kucam po tastaturi da me ne čuje inače mi je gotovo sa komp., sad hoće i on malo pa se nikada izredati..nego se evo šunjam ko lopovčić...
Hahaha,bas taKO...Evo je jos nespava,san je vara,tako da ce valjda brzo.
Ja malo hodala. S muzem otisli kod prijatelja,pa sam odmah bolje,cim kucu napustih. Adna s nanom ostala. Evo je nervozi se...
Ljubim vas,cuvajte se
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Ja sam vam se sinoc patila sa migenom do 4 ujutro. Jutros jos pulsira al bar ne boli onako krvnicki...moram vam reci da izgledam krasno kao cvjetic...hahahha podocnjaci do guz*ce... Danas cu malo da se setkam gradom da udahnem zraka pa se onda vratiti na slaganje stvari u stanu...moram ukljuciti 3 turu vesa od preostalih 150 hahahah
Upravo gledam svoju stomacinu i imam osjecaj da beba izvodi neke karate poteze....i usput stuca...jaaadan on se satra stucajuci...
Sarah vidim boli sve zivo...morala si i ti pocet osjecat cari trudnoce hahaahah....to su vjerovatno ledja...ako nastavi nazovi dr pa da se smiris...hocemo li na vjezbe ove sedmice? Sve mi nesto zao da ne odem...ja cu vjerovatno otici u srijedu...
Entite vidis ti, sarah i ja smo tu sa terminima...bas cool:) ja nisam nista oprala od garderobice za slinu mog sve cekam da udjem u taj deveti tako daleki mjesec pa da podjelim duznosti svekrvi i mami hahhaahha da to fino operu i ispeglaju hahhaha Kontam ako ja to sada odradim uprasit ce se:) Vidis torba za bolnicu...moram dovrsiti njeno spremanje....
Jelo jelena pa kako temperatura joj ti si moj idol...i imas potpuno pravo da kukas...
Medi tebi je danas pregled koliko znam...javi se odmah da ne bih paniku dizala po forumu...znas kako smo se dogovorile:)
Svim ostalim trudnjacama...malim i velikim saljem pusice cmok cmok