Anoniman
|
evo moje situacije sa zaovom...po kratkom postupku rjeseno. kada sam se udala zivjela je tu...i med joj je iz usta kapao...ma ekstra prijateljice,isto godina imale i hajde druzile se. mislim da je rijetko kad ista obukla od svoje odjece,vjecito je bila u mom ormaru,zaista imam puno odjece nekako sam tao navikla da vjecito kupujem nesto... takodjer sminka mislim da nikad nije kupila puder ili maskaru,nego je moje trosila a ja ko hajvan uvijek kupovala.cigarete takodjer moje pusila,samo bi kupila kada izlazi negdje.meni su moji uvijek davali novca iako mi je muz radio ja sam na pocetku trosila samo to svoje za svoje potrebe,iako je muzu to smetalo,sada sam se naravno opustila,trosim i njegove.i zaista ni dan danas jos nikad nisam uzela od njegovih roditelja nesto. imale smo jednu zajednicku prijateljicu,koja je izgleda ispala moja prijateljica. pa joj je pricala,mene ne moze ocima gledat, kada bi me ta osoba nazvala na kucni uvijek bi joj rekla da spavam(a ja ne bi spavala,nego bi ona ako vidi taj broj izasla iz dnevnog i javila se) da samo spavam,da nista ne radim...nikad nista nisam raspremila,ocistila...sve to ona radi(a zaista je bilo suprotno,totalno suprotno,nikada suda nije oprala). dalje da samo trosim pare njenih roditelja,da balaham,da kupujem gluposti( dakle a nikad feninge nisam potrosila),cak mi je par puta slala poruke sa tudjih brojeva sa potpisom nekih muskaraca a ja sam tek tad shvatila da je to bila ona(dakle bio joj je cilj da zavadi mene i muza),mada zvuci smjesno vidjela sam je da jednom usipa so u rucak kao da bude da je preslano. eh kada sam to sve saznala samo sam dosla kuci i rekla joj,izvadi sve moje stvari iz tvog ormara,nikada vise nemoj ulazit u moju sobu i nikad mi se vise nemoj obratit. tako je i bilo pola godine.zivjele smo u istoj kuci a rijeci nismo progovarale. ma tada nema sta nije radila a ja samo osmjeh od uha do uha.pile bi kafu ja iz jedne dzezve ona iz druge,nikad nije pojela nesto sto sam ja napravila. i smjesno mi je bilo kada bi obrisala sto u dnevnom i nazvala svekrvu na posao i rekla joj preda mnom koja znam da nije nista radila,da je pala s nogu koliko je cistila.naravno to sam sve ispricala muzu i rekla mu da mi ona ne treba u zivotu i da mu ne pada na pamet da mi kaze da se pomirimo.napao je kao nikog derao se...al eto,vidjela sam da ona hoce da se miri al nije htjela. ma nemoze sve stat koliko toga ima. al kada se trebala udat,sama mi je prisla i placuc mi pricala kako je pogrjesila,izvinjavala se i sve.kao oprostila sam joj...al sam joj rekla da mogu pricat s njom al da je nikad necu smatrat dobrom osobom. sada nismo u losim odnosima,dodje ponekad i divna je samnom kao i napocetku a sta je iza neam pojma nit me zanima. a svekrva,zaista je dobra,neznam na koga joj je ona kcerka
|