Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 12:09:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
dadada ja tebe po fb prozivam reko vidi izradila nije došla a ti se spremaš za sljedjeći put ovo piva i cigara u to ne sumnjam, a možda bude i kuglanja ...
boga pitaj koga ti prozivas...mene ne prozivas ..mislim, ne vidim nista ...doduse ja ti onaj fejs kontam...ne pitaj
N_N...svidja mi se kako razmisljas ..biras moje "sportove" ...ako ovako nastavite...zavrsicete u coloseumu
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 12:13:33
N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
vala kad god hoćeš možemo otići, i ja sam nekad igrala bilijara, već sam pisala, imala sam bilijar sedmicu, skoro ga prodala
Hej i mi smo imali veliki profesionalni, pa kad nam je zafalilo prostora, jer je stajao u jednoj sobi, jedva smo našli osobu kojoj bi ga poklonili Zamisli, niko neće na poklon a mi ga nemamo gdje
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 12:27:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Breskva
dadada ja tebe po fb prozivam reko vidi izradila nije došla a ti se spremaš za sljedjeći put ovo piva i cigara u to ne sumnjam, a možda bude i kuglanja ...
boga pitaj koga ti prozivas...mene ne prozivas ..mislim, ne vidim nista ...doduse ja ti onaj fejs kontam...ne pitaj
N_N...svidja mi se kako razmisljas ..biras moje "sportove" ...ako ovako nastavite...zavrsicete u coloseumu
prozivam te na slikama kod N_N , eh da sam vam bliže došla bi i ja na jednu partiju bilijara i pikada
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 12:44:43
mamine oci
IZVORNA PORUKA: N_N
Jao kako sam ja poželila igrati bilijara....... mm i meni su se jedno vrijeme (godinama ) izlasci svodili na igranje bilijara. Eh nisam odavno igrala a baš bih voljela
i ja sam prije 10god igrala dobro,a sad samo drzim oklagiju i ganjam loptice od tjesta po stolu ali nebi bilo lose prisjetiti se samo meni vi vecernji termini jos radnim danima nikako ne pasu da je jedan vikenda pa nekako bi se organizovala:)
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 9:41:47
Hanady RR
ja sam za naravno srijeda mi baš odgovara i baš mi se kugla ponovo
Gdje su sad ove što su kukale što su htjele sa nama...dadada šta je sad
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 9:45:30
new mama
Ja ne mogu ove srijede radim,ali ja sam svakako ispucala za ovu sedmicu,sinoc bila na kuglanju,dosta za ovu sedmicu,a vama ako odete lijep provod zelim
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 9:46:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama
Ja ne mogu ove srijede radim,ali ja sam svakako ispucala za ovu sedmicu,sinoc bila na kuglanju,dosta za ovu sedmicu,a vama ako odete lijep provod zelim
aaa vodila si hairliju da ga ljevoruko pobijediš
i mi smo mislili sinoć tačni mm ali imala sam ja druge planove pa obećala sammu vikend
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 9:51:29
new mama
Ma ja isla sa mm,bratom i snahom i igrali ja i mm i pobijedili ih,ja sad prava stela ,nego i vi mi se ustelite ove srijede,onda ima iduci put da bude prava borba
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 9:52:01
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
Ko kuka ???? Nemoj zezati Hanady ti se sad uhodala pa hoćeš da nam isprašiš turove
ma kakvi.... ništa ja posebno ne ''bačam''... N-N i new mama njih se treba bojati...one vala porušile one kipiće i u tuđim stazama
hajde emi piši se na spisak
vesela trebalo bi možda malo raniji termin u odnosu na prošli da rezervišemo...radi niobe i prevoza njenog
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 10:21:12
emi7908
Jest da se stavim na spisak pa da mi se smijete tamo , treba mi još malo vremena da vidim kakve će mi obaveze biti moram se uskladiti sa mm jer neko mora čuvati malenog. A i termin ako ikako može malo ranije? Šta je sa Višnjom ? Trebala bi nju povesti da mi nar bude moralna podrška
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 21:13:32
Hanady RR
Žene ja nažalost sutra neću moći
danas sam nakon posla hodala po gradu sa namjerom da zaovi kupim poklon jer joj je sutra rođendan i zaista idem kod nje...oprostite jednostavno sam pobrkala datume...
žao mi je iduće srijede ne bih trebla izraditi
RE: Sportske aktivnosti za žene! 15.2.2011 21:18:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
cure ni ja ne mogu, kćerkica mi je dobila pljuskavice
uh al ne sikiraj se...lakše je dok su mali...bogami ja kontam bolje bi mi bilo da su kao male to predeverale...al nisu ni jedna još ni ova starija...kad me zveknu sa njenih 13 pa ko krateri vulkana po djetetu da budu...dok su manji lakše se devera