Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 23:15:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: N_N
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: N_N
Bilo je odlično!!!! dadada i piva i kafa i cigare Postavim par slika, čekat ćemo veselu, mislim da su njene bolje
eto i mene sljedeci put ako cemo pit pivu i pusitiiiii a onda mozemo jednu drugu drzati za noge da ne odletimo zajedno s kuglom....od silne "debljine"
jesi ti pročitala ko je pobjedio?
izvinite....oprostite...nisam vas odmah prepoznala
Onda i ja imam sanse... ali nemam patike...otklizat cu vam po stazi
ma zarovi se negdje u budžake... ja nosim starke iz srednje škole zamisli...još su u životu...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 23:23:04
Hanady RR
joj kad se sjetim da sam prve stikle na maturi obula... a muski dzemperi mi glavni bili u ormaru
a meni karirane košulje...muške naravno...ja bože koliko sam ih imala...mislim imam
al žene fakat kuglana je zakon...obećala sma čiki da ću dolazit vskao dva dana...ozbiljno s ebavim mišlju da tako i bude
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 23:27:00
Hanady RR
a kako se zabiju prsti? mislim u kuglu ili je "neprobusena"?
ne probušena je i mi smo očekivale rupice al nešto nema
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 23:31:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Dida79
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a kako se zabiju prsti? mislim u kuglu ili je "neprobusena"?
ne probušena je i mi smo očekivale rupice al nešto nema
aaaaa zato su vam onako male bile kugle
nemoj dido tako ima i malih i velikih kugli...mis mo i velike uzimale u ruke i skonatel sa njima bolje ide...mislim više ''obaramo'' al da su teže jesu
a šta ono kažeš dada da će nas sutra bolit... mene ne smije ništa boliti imama posla
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 23:46:25
Hanady RR
ja popila vitamin C i analgin...ma dada biće to super...no frks...
pa mene muž ispartio koda idem u rat..jadna ti jadna ti...koliko se nasikirao i dovukao me i po mene došao... evo sad me gleda...i kaže ženo ako ti sutra ustaneš bog me ubio vidio slike...on konta ja s ezezam da sma kuglala
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 0:15:38
Anoniman
dadada ja tebe po fb prozivam reko vidi izradila nije došla a ti se spremaš za sljedjeći put ovo piva i cigara u to ne sumnjam, a možda bude i kuglanja ...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 0:24:49
Hanady RR
uh mašalllah
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 11:50:00
HanaBana
Vidim uzivale ste a i neka ste Bila sam u mislima sa vama Slike su extra Abd kad se moja noga popravi pridruzim vam se i ja. Je li sve bilo uredu oko rezervacije?
RE: Sportske aktivnosti za žene! 10.2.2011 12:04:48
N_N
Jao kako sam ja poželila igrati bilijara....... mm i meni su se jedno vrijeme (godinama ) izlasci svodili na igranje bilijara. Eh nisam odavno igrala a baš bih voljela