Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 11:44:25
HanaBana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mama1
izvlakuso jedna heheh ja cu te usput pokupiti heheh
e eto
extra ste, e moja mama1 kakva crna izvlakusa samo da me vidis kako hodam i sjedam sve bi ti jasno bilo...hvala puno sto mislite na mene i da ne bude da se ja sada kofrcim nesto pokusacu doci svakako ali javim vam se jos
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 21:57:47
Hanady RR
N-N ubjedljivo najbolja sa poenima. da vam kažem super je bilo i svima preporučujem...ovo je super relaksacija i meni se super dopala
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 22:02:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Je li i iduca srijeda kuglana?
Zelim i ja...
ja se nadam... ja bih vrlo rado...zaista nrpicjenjivo iskustvo
PS imaš PP hitno je
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 22:05:42
teacher75
ko je sve bio, hoce li biti slikice? ja bila na zumbi, nisam do zadnjeg znala sta cu s lanom tako da nisam mogla doci, a iducu sri. sam 2.smjena, a bas bih voljela na kuglanje, nisam nikad bila. valjda cemo se nekad uganjati
RE: Sportske aktivnosti za žene! 9.2.2011 22:08:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Je li i iduca srijeda kuglana?
Zelim i ja...
ja se nadam... ja bih vrlo rado...zaista nrpicjenjivo iskustvo
PS imaš PP hitno je
imal pive na tom kuglanju
ima
biće fotki...mislim i vesela i N-N su fotkale a i konobar