Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zbog problema pod rednim brojem 2 mi se dogadja problem pod rednim brojem 1 joj jesam objasnila... ima tome vec nekoliko mjeseci ...zalila sam se prije cini mise puna 3-4 mjeseca
Meni se danas desavaju problemi 1 i 2,na 1 sam vec otprije navikla a sad me ovaj 2 izluđuje. Danas je na fb bilo da su problemi otklonjeni,izgleda da nisu u mom slucaju,nisam dugo bila na forumu pa mozda zato?
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
a šta je fazon sa tipkom back space reci te mi da i meni ne propadaju postovi ja sam do sada svaki post kopirala i tako ih spašavala
Jednostavno je Taurus...kad napises post a onda ti se pojavi ono We are sorry e ti onda jednostavno pritisnes tipku back space i ono se sve vrati
meni se vrati al ne mogu nista dalje
eh onda taj post sto, si napisala i otisao u helac fino sve poplavis tj.copy i onda otvoris novi prozor dole gdje pises i passte i eto tekst ti vracen i proce 100%
a šta je fazon sa tipkom back space reci te mi da i meni ne propadaju postovi ja sam do sada svaki post kopirala i tako ih spašavala
Jednostavno je Taurus...kad napises post a onda ti se pojavi ono We are sorry e ti onda jednostavno pritisnes tipku back space i ono se sve vrati
meni se vrati al ne mogu nista dalje
eh onda taj post sto, si napisala i otisao u helac fino sve poplavis tj.copy i onda otvoris novi prozor dole gdje pises i passte i eto tekst ti vracen i proce 100%