|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
12.2.2011 16:42:17   
škorpija
 slažem sa mirkicom da diejte poprima osobein iz značenja imena, npr Ajdin znači svijetli, veseli, sretni i moj user posted image  je sve to troje, prava je vesellica.

uma li neko šta znači Ema i čijeg je projekla ime, sviđe se mojoj prijateljici a ne možemod a neđemo značenje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 876
12.2.2011 16:43:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: noa

Ajna mi je prelijepo imeuser posted image sad gledajuci ove turske serije tako mi se svidjelo ime Suhejlauser posted image

noa neobicno ime pravo , meni kroz serije Nur i Melek mislim  znala sam za oboje ali nisam znala da se daju imena

mirkice eto 3 prelijepa imena samo jos da rodis curuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 877
12.2.2011 16:43:55   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mama75

Je li ime Melika neka izvedenica od Melek? 

ne Melek je Andjeo , Melika znaci Kraljice kao i Malika i izvodi se iz imena Malik

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 878
12.2.2011 16:44:52   
škorpija
ustvari potpisujem jasmin, nisam odmah skontala ko je to prvi napomenuouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 879
12.2.2011 16:45:30   
Mirkica

Ajna mi je prelijepo imeuser posted image sad gledajuci ove turske serije tako mi se svidjelo ime Suhejlauser posted image

noa neobicno ime pravo , meni kroz serije Nur i Melek mislim  znala sam za oboje ali nisam znala da se daju imena

mirkice eto 3 prelijepa imena samo jos da rodis curuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahhaha ja sam za curicu zapikala vec odavno
1.Soraya
2. Ajsa
3. Aleyna ako budem imala curicu jedno od ova tri moze babo da izabere mada je babo vec se bio odlucio na SOraya kad nismo znali da je kure nase :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 880
12.2.2011 16:46:20   
Mirkica
Ema
IZVORNA PORUKA: škorpija

slažem sa mirkicom da diejte poprima osobein iz značenja imena, npr Ajdin znači svijetli, veseli, sretni i moj user posted image  je sve to troje, prava je vesellica.

uma li neko šta znači Ema i čijeg je projekla ime, sviđe se mojoj prijateljici a ne možemod a neđemo značenje

sad cu ja pogledati ima neka njemacka stranica i sam ukucas ime dodje sve to sto trazic sekkk.

BA 13.12.2008

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 881
12.2.2011 16:47:23   
Anoniman
mirkice fina su ti i ova 3..soraya mi se bas bas sviđauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 882
12.2.2011 16:52:16   
Mirkica
Ema ili Emma ( u spaniji)
Ema znaci BOzija rijec , Bog te stiti , znaci i zar ( onaj u peci zar) porijeklo
staro njemacko
arapsko, bosansko rusko, spansko i tursko tj. daje se  u tim drzavama

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 883
12.2.2011 16:54:43   
Mirkica

mirkice fina su ti i ova 3..soraya mi se bas bas sviđauser posted image

noa ja kada bih imala 1000 curica znala bih naci ime a musko jedva i ovo user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 884
12.2.2011 16:55:48   
Anoniman
meni su najljepsa muska imena Sebastian,Adriano i Gabriel..

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 885
12.2.2011 16:57:15   
mama75
Mirkice gdje ovo sve nalazis? Ja sam na jednoj stranici, nesto kao names4muslim ili slicno nalazila vrlo neobicna imena koja su navedena kao muslimanska, npr. Natasa, Ana i sl.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 886
12.2.2011 16:58:32   
mama75
IZVORNA PORUKA: marijanna

meni su najljepsa muska imena Sebastian,Adriano i Gabriel..

user posted image
ha ha tek ti sada vidim potpis pa moram da pitam: a Nikola???

< Poruku je uredio mama75 -- 12.2.2011 16:59:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 887
12.2.2011 17:27:38   
Anoniman
Nikola mi je lijepo ime,al dali smo ga jer su se i moj i mm-ov djed tako zvali a bili su divni ljudi pa je to bilo u njihovo ime, ako budem imala drugo musko dijete zvat ce se Gabrieluser posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 888
12.2.2011 17:37:00   
Anoniman
ako ova moja tri momka poprime  osobina od znacaja imena onda sam ga gotova 

a ja ako insAllah budem imala devojcicu zelim joj dati ime  Hanna-Aylin  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 889
12.2.2011 17:39:39   
Anoniman
sto rece mirkica zenskih imena hiljadu mogu smislit  a decacima je babo biro imena meni se svidela 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 890
12.2.2011 21:21:48   
teacher75

hahhaha ja sam za curicu zapikala vec odavno
1.Soraya
2. Ajsa
3. Aleyna ako budem imala curicu jedno od ova tri moze babo da izabere mada je babo vec se bio odlucio na SOraya kad nismo znali da je kure nase :)

Aleyna mi je predivno! koje je znacenje i porijeklo?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 891
12.2.2011 21:54:48   
new mama
Ajna je izvedenica od imena Ajnija,a znaci prava,nepatvorena,izvorna,a znam meni nekad kad kazem ime,stariji ljudi su znali reci da se prije govorilo,lijepa ko Ajnauser posted image ,a i meni je ovo najdraze ime,pogodite stouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 892
12.2.2011 23:40:30   
Mirkica
teacher  Aleyna je tursko/perzisko/arapsko  ime
znaci neko ko lijepotu i zdravlje posjeduje
Boziji poklon, Bozije omiljeno bice i Bozija rijec koja je izgovorena

BA 13.12.2008

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 893
12.2.2011 23:42:32   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mama75

Mirkice gdje ovo sve nalazis? Ja sam na jednoj stranici, nesto kao names4muslim ili slicno nalazila vrlo neobicna imena koja su navedena kao muslimanska, npr. Natasa, Ana i sl.

provjerila sam ti ova imena ma nigdje veze to su Anna je pravo biblisko ime , a sva imena ako su Arapska ne mora znaciti da su muslimanska Natasa isto nije rusko je ime , Njemacko itd. ali ne muslimansko .

BA 13.12.2008

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 894
12.2.2011 23:52:24   
Niina
ja sam svojoj malenoj mislila dati ime Soraja..ali mm nije htio ..ali opet smo lijepo i neobicno ime dali Nasrin

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 895
12.2.2011 23:53:07   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Niina

ja sam svojoj malenoj mislila dati ime Soraja..ali mm nije htio ..ali opet smo lijepo i neobicno ime dali Nasrin

prvi put cujem ali bas je lijepo ime

BA 13.12.2008

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 896
12.2.2011 23:55:37   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Niina

Niina, znaš li šta znače oba ova imena, baš su prelijepa user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 897
12.2.2011 23:56:55   
Niina
Hvala user posted image user posted image user posted image mada ima tog imena i kod nas ali je stvarno rijetko...u pocetku su se ljudi iscudjavali, neki su i negodovali, onako samopozvano, kako je ruzno ime i sl...ali nama se svidjelo i to je bilo jedino bitno.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 898
12.2.2011 23:59:02   
Niina
u qur'anu ima i sura  nasr..kao bozija pomoc...na perzijskom znaci divlja ruza , a neko mi rece da ima i neko jos znacenje ali nisam se bas previse tim zanimala.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 899
13.2.2011 0:00:45   
mamine oci
mirkice kad si vec tu jel mozes da pronadjes sta znaci ime mog Fatiha jer po cjlu noc nespava neko mi govori zato sto si mu dala tesko imeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *