Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Još ga nema (ilidža) Jutros sam i zavjese oprala da ga bolje vidim kroz prozor a on se ne ukazuje ni na jednom ulazu još?? Ni plate nisu bile za budžetske korisnike,pa kontam da nije šta do trezora,one njihove uplate/isplate?-ko će ga znat.
Žene jel to ne postoji mogućnost da se naknade dobivaju na račun..jer ovako je baš glupo čekati poštara??? koliko sam shvatila ako nisi kući onda to vrate nazad...baš zapetljano
ne ne može... nema ministarstvo za rad i socijalnu politiku tu vrstu ugovora sa bankama nego sa poštom....
tebe kada nema poštar ti je dužan sotaviti obavjet na vratima sa njom u roku od 48 dati možeš u pošti podići novac u sobi 14 čini mi se
tebe kada nema poštar ti je dužan sotaviti obavjet na vratima sa njom u roku od 48 dati možeš u pošti podići novac u sobi 14 čini mi se
novac se dize u posti 2 na zelj.stanici u roku od 5 dana od dana obavijsti
Žene jel to ne postoji mogućnost da se naknade dobivaju na račun..jer ovako je baš glupo čekati poštara??? koliko sam shvatila ako nisi kući onda to vrate nazad...baš zapetljano
Hvala...ja još nisam dobila ni rješenje....predala papire prije 20-ak dana...a za pare ću se koliko vidim dobro načekati ...
ne ne može... nema ministarstvo za rad i socijalnu politiku tu vrstu ugovora sa bankama nego sa poštom....
novac se dize u posti 2 na zelj.stanici u roku od 5 dana od dana obavijsti
Još ga nema (ilidža) Jutros sam i zavjese oprala da ga bolje vidim kroz prozor a on se ne ukazuje ni na jednom ulazu još?? Ni plate nisu bile za budžetske korisnike,pa kontam da nije šta do trezora,one njihove uplate/isplate?-ko će ga znat.
invalidnine bile juce, a uvijek sutradan budu naknade
Žene, koga da zovemo? Ja bih sada zvala, ali ne znam koji broj i koga? Ministarstvo za rad i socijalnu politiku KS, JP BH Pošta? Našla sam neki broj na njihovoj stranici, ali nisam sigurna ko je zadužen za to? Ne mogu samo nazvati i pitati :"Gdje su nama porodiljama naknade?"
Žene, koga da zovemo? Ja bih sada zvala, ali ne znam koji broj i koga? Ministarstvo za rad i socijalnu politiku KS, JP BH Pošta? Našla sam neki broj na njihovoj stranici, ali nisam sigurna ko je zadužen za to? Ne mogu samo nazvati i pitati :"Gdje su nama porodiljama naknade?"
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.