Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2011 16:52:03
Mirkica
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
Ako niste gledali pogledajte film pravo je dobar
jojj breskvice vec o njemu pisala film ej odliiiican
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2011 22:02:04
Mya_81 RR
Poky, drama je.
Znam sve o čemu se radi i neću da ga gledam jer znam da bih se pošteno isplakala jer sam naravno preslaba na pse, a ovdje i radi o bezuvjetnoj ljubavi izmedju čovjeka i psa.
I po istinitom je dogadjaju.
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 29.1.2011 22:03:16 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2011 22:09:03
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Poky, drama je.
Znam sve o čemu se radi i neću da ga gledam jer znam da bih se pošteno isplakala jer sam naravno preslaba na pse, a ovdje i radi o bezuvjetnoj ljubavi izmedju čovjeka i psa.
meni kada je drugarica rekla da pogledam taj film o psu i covjeku ja sam joj se ismijala idi reko sta se tu ima za gledati ali sam se isplakala ono istinski a kada sam procitala da je po istinitom dogadjaju ja sam otisla u kuhinju i na glas plakala mm milio ja poludila
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2011 22:30:29
Anoniman
Poky, drama je.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2011 23:46:28
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Poky, drama je.
meni kada je drugarica rekla da pogledam taj film o psu i covjeku ja sam joj se ismijala idi reko sta se tu ima za gledati ali sam se isplakala ono istinski a kada sam procitala da je po istinitom dogadjaju ja sam otisla u kuhinju i na glas plakala mm milio ja poludila
joj, i ja sam se isplakala, film je divan
< Poruku je uredio teacher75 -- 29.1.2011 23:47:29 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 9:49:14
palachinken
Inače, film na koji sam se baš pošteno isplakala, je My Sisters Keeper Inače ne cmoljim na filmove, ali ovo je ...uh. Ja sam na glas ridala. Na svu sreću, nikog njie bilo kod kuće da mi crkne od smijeha.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 10:10:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Inače, film na koji sam se baš pošteno isplakala, je My Sisters Keeper Inače ne cmoljim na filmove, ali ovo je ...uh. Ja sam na glas ridala. Na svu sreću, nikog njie bilo kod kuće da mi crkne od smijeha.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 10:18:37
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
ovaj film me je ubiooo ali ubiooooo jos ja bila trudna jos imale smo ja i ova zena nesto zajednicko cak je i mm zaplakao jest krio ali vidjela sam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 10:22:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 10:24:18
Mirkica
draga teacher meni sada kad naumapdne hocu plakati ali ipak kraj je bio lijep i pun emocija knjiga je sigurno odlicna
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.1.2011 10:26:14
teacher75
draga teacher meni sada kad naumapdne hocu plakati ali ipak kraj je bio lijep i pun emocija knjiga je sigurno odlicna
zato mi se jos vise svidio, jer se ipak na kraju sretno zavrsilo. i ja se sva najezim kad se sjetim, to je jedna od drama koje su na mene ostavile najveci utisak, a jos je i napet pravo, sve vrijeme razmisljas sta ce biti, stomak me bio zabolio. i ja sam ga trudna gledala pa sam se isplakala ko nikad u zivotu, jos i zbog hormona...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.2.2011 21:48:47
mala mu
evo da vam i ja toplo preporucim jedan film koji sam nedavno pogledala The Book of Eli glavna ulogaDenzel Washington meni je pravo dobar Denzel a i film nije los
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.2.2011 22:06:55
Niobe
E da, htjela sam postaviti nedavno nacin na koji procjenjujem torrente i uspjesna sam u 100% slucajeva. Dakle odem na isohunt.com, ukucam naslov i kad izbaci rezultate obavezno citam komentare. Uvijek je ocijenjena kvaliteta videa i zvuka, ljudi preporuče (ili ne), tako da uvijek znam da li skidam pravu stvar.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.2.2011 18:43:18
puma
ovako, UNSTOPPABLE pregledala u jednom dahu... LITTLE FOCKERS haman se upiskila u gace... ona prava zdrava komedija iz stvarnog zivota kada se osoba unezgodi u prisustvu druge osobe a sve zbog hatra trece... ma ludi skroz... THE YEAR ONE dobra komedija... ona prava blentava...
eh napravila sam spisak filmova po vasim preporukama, lagano cu da ih poskidam i u narednom periodu da pregledam pa komentarisem...
a evo upravo mi sada na um pade jedan dobar film ako niste gledali, a obzirom da vidim ima dosta fanova Denzela, onda preporucujem SAKUPLJAC KOSTIJU
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.2.2011 19:06:19
Anoniman
a evo upravo mi sada na um pade jedan dobar film ako niste gledali, a obzirom da vidim ima dosta fanova Denzela, onda preporucujem SAKUPLJAC KOSTIJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest,i meni je taj super!A i preporučila bih i njen "Salt"
A ovaj Turist,uhhh,ne znam jel do mene,ali nakon 40 min. sam ga ugasila,meni je dooosadan,nisam mogla nikako gledati