Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2011 19:22:27
palachinken
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: many
IZVORNA PORUKA: many
IZVORNA PORUKA: Breskva
Selmy gledala sam ovaj neki dan dobar je , a ledeno doba mi je najbolji definitivno preporučujem i madagaskar legenda o medvjedu preko ograde Up potraga za nemom život buba kako izdresirati zmaja
ako neko ima nešto sl. voljela bih da mi preporuči
ples malog pingvina
i ARTUR I MALTAZAROVA OSVETA
flush away, ratattuile, srek
Flushed Away najbolji crtani ikad :D Preporučujem i Wall-E
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2011 19:23:39
aazra
Praznik u Rimu, i inace filmove sa Audrey Hepburn u glavnoj ulozi A od novijih onaj film gdje Johny Depp glumi vlasnika tvornice cokolade Willija Wonkija
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2011 19:28:20
palachinken
Inače, ko voli filmove bez puno akcije, ali sa dobrim dijalogom, atmosferom ili muzikom, moji najdraži: Juno Almost Famous Vicky Cristina Barcelona An Education Lost In Tranlation Love Actually
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2011 19:30:24
palachinken
IZVORNA PORUKA: aazra
Praznik u Rimu, i inace filmove sa Audrey Hepburn u glavnoj ulozi A od novijih onaj film gdje Johny Depp glumi vlasnika tvornice cokolade Willija Wonkija
charlie and the chocolate factory...joj odličan je! ali, koji s johnny-jem nije đoni stvarno zna 'ubost' film!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2011 21:31:46
puma
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 24.1.2011 22:22:03
neki
IZVORNA PORUKA: palachinken
charlie and the chocolate factory...joj odličan je! ali, koji s johnny-jem nije đoni stvarno zna 'ubost' film!
Gledala sam film tvornica cokolade,a kao dijete sam i knjigu procitala i nikada je necu zaboraviti,odusevila me je
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2011 15:17:03
Anoniman
prema vašim preporukama izabrah "The Tourist" i "The year one" nadam se da će mi se svidjeti... a ovaj s Julijama mi je poznat kao da sam ga gledala a da me ubiješ ne mogu se sjetiti radnje mogla bi ga ponoviti
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.1.2011 11:30:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe
The year one piskila sam u gace
draga Niobe ludog filma, sinoć sam ga odgledala oko 23h ja mislim da ću dobiti ponovo anonimnu prijetnju od komšija koliko sam se smijala Ma Jack Black je
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.1.2011 11:34:55
maja78 RR
draga Niobe ludog filma, sinoć sam ga odgledala oko 23h ja mislim da ću dobiti ponovo anonimnu prijetnju od komšija koliko sam se smijala Ma Jack Black je
ma koji je to film da ga odmah skidam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.1.2011 12:06:24
Niobe
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ma koji je to film da ga odmah skidam