Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po gradu ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa
evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po gradu ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa
čuj ove - za pogradu kratkih rukava u februaru donji dio trenerke-waikiki vidjela, u onoj radnji wenice u robotu u hrasnom i modiana mercator onaj mali zeleni na alipašinom polju kod pijace-tmao je bilo mrak stvari za djecu, najviše trenerke i tako to....
Ja sam uzela u waikiki-ju dva donja dijela trenerkih i dva puta oprala i vec mi se rutaju , a i nisu 100% pamuk. A sto se tice bodija zaova Ani neki dan kupila par bodija u bingu i super su, mogu po gradu, prelijepi su, bas kao majicice, na prugice, te sa nekim aplikacijama, a nisu oni siroki okovratnici koji se razvuku. Sad da li ima za djecake ne znam. Sto se tice trenerkih nisam bila u wenice, ali Anci ima par njihovih trenerkih sestra moja joj kupovala i prezadovoljna sam. Jednu nosa vec par mjeseci i nije se sekunde promijenila, a vidjela sam da ima wenice i u Mercatoru na Ilidži.
Da li ste negdje vidjeli torbice za cd/dvd ..djecije?...znaci da nisu crne...dosadne
bilo je u konzumu na koreji među igračkama oko 5 Km su bili...ja uzela onaj disnay princeze da čuvaju svoje crtiće unutra
a to u obliku neke živujke nisma nažalost vidjela.
Škorpijo u Importane ima radnja u prizemlju od igraonice druga po redu...eh sad ubij me nisma sigurna jel Vrtuljak ili mališa naziv ali ima super trenerki donji dio po 6 KM...filmarove i na sniženju su a ima izbora brojeva. Eh ima i komplet trenerki i košta 26 KM...al su gore dukserice fakat prelijepe pa se mogu nositi i na pantalone nisu sa kapuljom i rajfešluzom nego okrugli vrat... eto pa pohgledaj.
hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukava , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjak
hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukava , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjak
ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako je obučen po kuci.....
ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako jeobučen po kuci.....
A jeli ima preko bodija trenerkicu ,majicu ili samo body? ja sinoc svom kupih potkosulju kontam da treba imati ispod bodija a mozda grijesim
As od 15 do 30 kg, maxi cosi rodi xps ili xr ili recaro. U TL više izgleda nema a ja ne znam gdje da tražim.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Gledala Brevi i nije mi se svidjela nikako, čak mi je ona u Bigu mnogo bolja, isto Brevi al drugi model
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Boga mi Lana nosi bodi dugih rukava i preko majicu, po potrebi i gornji dio trenerke... Doduse mi zivimo u kuci, pohladno je ujutro... Al zato ljeti u toj istoj kuci - i gola i bosa
uh draga, kod mene je us tanu temperatura sada 24 C, u spavaćoj je 22 C..kakva crna majica preko i trenerka ...joj, pa bio bi u goloj vodi....samo bodi dugih rukava....nista preko ni ispod...dole trenerkica i čarapice sa onim dole gumama protiv proklizavanja -u papama mu noge budu mokre od znoja tako da mi nema smisla da mu ih oblačim...
imas bodija dugih rukava nase proizvodnje (nase je za mene ex yu ) dobri su...deblji pamuk...u merkuru...drugi sprat...nova radnja...pored igraonice...vidjeces...8,5 KM sam ja platila cini mi se
jos napomena...zarovi se sama...jer ona cura nema pojma sto tamo radi
Uđeš na Sirano od vječne vatre pa ideš kroz na desnu stranu...u zgradama na desnoj strani je boa njen... negdje na smaoj sredini...ali nećeš fuliti jer jedino je to box u zgradi sa dječijom garadrobom
Imas u uniproetu i u dalasu na otoci, a bilo je i u elpiju na grbavici, a cijene stvarno ne znam. Znam da je bilo i tepiha vec po mjerama, a i itison pa ti mjeru odredis, mada meni se cinilo da su ti tepisi samo obradjeni itisoni, koje ti obrade i inace kad kupis.
Skorpija, ja nisam iz sarajeva, iz tk-a sam i bas smo danas u gracanici gledali takve etisone (auto staze, zeleni) 9 KM metar kvadratni. Sijeku koliko treba i obrade. Ne vjerujem da je bas velika razlika u cijenam izmedju tk i sarajeva.