stefania
|
ala ste brbljave :) svaka svoju politiku vodi, sega prava Hanady ja mislim da treba dodati i bint u porode za januar, ali nisam sigurna pa provjerite jos sto se ostalih trudnjaca tice, nadam se da ste mashallah dobro...Cickolini, Rimljanka, Mina eto vama vasih beba jupiiii...tako je lijepo cuti da je sve u redu i da sve ovo vrijedi najvise na svijetu. Ja sam i dalje u fazi panicenja ali ipak manje, stvarno sam osjetila da kad mirujem maksimalno, budemo dobro bebach i ja. Pa tako, ja koja imam inace crve u guzici lezim po cijeli dan, tv mi je vrhunac zivotnog uzbudjenja, a imam toliko stvari da uradim ali mi je ekstra mrsko to jest nikako ne mogu ni na sta da se koncentrisem. Ne mogu ni da citam, a kamoli da radim magistarski a to bas, bas moram..uostalom slomi me i ovaj apaurin, ne znam za vas, bas sam gledala temu o tome, jest da su postovi malo stari al, brate ove trudnjace sve iste probleme imaju, i nisam primjetila da neka pise da je doslovno rasturena od apaurina. Kod mene to bas cudno, udara ko morfij, ne znam mozda jos treba da se naviknem nikada to nisam popila prije, pa mozda zato frka mi je kad mislim na bebu, mislim ako se meni spava, njemu, mogu misliti, al sta cu sad, nadam se da je bolje da ih pijem...ama, eto dosta sam gnjavila, ostajete mi dobro...uh, kad bih samo mogla da se skoncentirsem na nesto kreativno :)))