|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
31.1.2011 22:26:03   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image sada cemo mi tek da gnjurimo, aBd, jelenauser posted image
neka, neka,.. sve ima svoje, pa tako i ovo.. samo nek su nam zivi i zdravi... kad mi se razboli, umrem i rodim se sto puta...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 976
31.1.2011 22:27:08   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach

Jooooooooooj jest dosadno veceraaaaaaaaaaas!!!!
Sto ste se i vi uspavale....
Mene rebro i dalje boli...stomak mi se do brade popeo!

Jos malo odmaraj,hehehe.... Pa slatke obavezice... mene slobodno zovite Rimme mljekara....

Ja sjedim i dojim..Kad principesa spava,uhvatim vremena da kokaru izluftiram user posted image ,istusiram se ili jedem...
Dan proleti u sekundi...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 977
31.1.2011 22:29:25   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27

Ja ti se divim, rekla sam sljedecih 5 godina necu razmisljati o drugoj bebi, ti si se bas brzo nakanila...

mene kad su pratili iz pordjajne sale,pozeljese mi da me opet uskoro vide tu... A ja kazem..jasta cu,nisam luda,hahahaha...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 978
31.1.2011 22:30:21   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: gagach

Jooooooooooj jest dosadno veceraaaaaaaaaaas!!!!
Sto ste se i vi uspavale....
Mene rebro i dalje boli...stomak mi se do brade popeo!

Jos malo odmaraj,hehehe.... Pa slatke obavezice... mene slobodno zovite Rimme mljekara....

Ja sjedim i dojim..Kad principesa spava,uhvatim vremena da kokaru izluftiram user posted image ,istusiram se ili jedem...
Dan proleti u sekundi...

hahaha mljekara sta radi mala princeza, slusa li? Veliki poljubac za nju.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 979
31.1.2011 22:31:17   
Anoniman
Pazi gospodju Rime, nemoj nicim masnim mazati, ni obloge od masnog stavljati. Ja stavljala neki melem ne da mi je pomogao, nego se preporodila, za dva dana stavljanja ja ko prepelica bila, trcala kao velika, ostavila bebu sa sveki i otisla u kupovinu, jedvo 4-5km prepjesacila, deset dana posle poroda, ali zato onda gljivice i bijelo pranje. 

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 980
31.1.2011 22:39:36   
idacha
samo ti luftiraj i susi finouser posted image user posted image user posted image mene je Bogami spasilo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 981
31.1.2011 22:44:02   
Anoniman
Ja inace kao da imam motor u guzi, nemam mire sekunde na jednom mjestu, tako da ja nisam ni jednom luftala, nisam imala kad user posted image , da mi sta ne promakne dok ja sirim noge. 

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 982
31.1.2011 23:16:03   
gagach
znaci...opicene ste 100 na sat...suze me oblise!

Laro: vala aktivnija ne mogu biti...najmanje lezim i sjedim...vazda sam u pokretu...al kad si naopak naopak si i dzaba:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 983
31.1.2011 23:20:03   
idacha
gagach, kada je tebi termin? mislim, kojeg aprila, aBd?

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 984
31.1.2011 23:23:06   
Anoniman
Gagacha ja sam uvijek bila u pokretu, mire sekunde nisam imala, a bilo mi propisano strogo mirovanje, ali uvijek sam se zalila, uvijek mi neki hepek falio, tako draga samo opusteno user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 985
1.2.2011 0:43:11   
Niina
ovo je meni najljepsa tema na RR-uuser posted image user posted image user posted image  tako mi nekako bude drago citati vase postove, iscekivanje ....ta radost nakon poroda..prelijepo...i jedva cekam da budem opet tu medju vama...cekajuci svoju bebu...user posted image user posted image  saljem vam puuno zagrljajauser posted image user posted image , svim mamicama buducim zelim sto brzi porod i sto manje boli nakon njega, i svim koje su se porodile cestitam i da se sto brze oporave, sve te muke pocetnicke brzo prodju..a beba tako brzo raste...uzivajte u svakom zajednickom trenutku...user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 986
1.2.2011 1:05:35   
animagical
cao zenice, evo da vam se i ja prikljucim:) ja sam jedna mala trudnicauser posted image i muku mucim (bukvalno), evo  sad sam dvaput povracala, u roku pola sata...da mi nije foruma ne znam sta biuser posted image jedva cekam da podju ova prva  tri  mjeseca i muke i da i ja imam vejiki tomacic.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 987
1.2.2011 7:48:33   
gagach

IZVORNA PORUKA: idacha

gagach, kada je tebi termin? mislim, kojeg aprila, aBd?
meni je termin 13.aprila aBd...mada...ja mislim da ce ranije jer smo malo naprednija beba...ja ga zovem malim gigantom:)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 988
1.2.2011 7:52:56   
gagach

IZVORNA PORUKA: animagical

cao zenice, evo da vam se i ja prikljucim:) ja sam jedna mala trudnicauser posted image i muku mucim (bukvalno), evo  sad sam dvaput povracala, u roku pola sata...da mi nije foruma ne znam sta biuser posted image jedva cekam da podju ova prva  tri  mjeseca i muke i da i ja imam vejiki tomacic.

dobrooo nam dosla i nadam se da ces nam se cesce javljati...joj mogu misliti kako ti je...kad se sjetim vazda mi je muka bilo i uvijek sam imala nagone na povracanje posebno po sred grada iisto luda:) al proci ce i to pa ces onda kukat sto bole ledja,otticanja...ma samo moje postove pogledaj hehe...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 989
1.2.2011 8:47:10   
palachinken
Jutro cure, kako prođe noć, ima li novih tegoba?
Već sam negdje kukala, ali vrijedi i ovdje - mene muče žgaravice, svako malo ustajem i pijem vode ili kisele, tačno se čuje ono pšššššš, ko da vatru gasim.
Nema više začinjeno jest, a uskoro necu smjet ni slano user posted image
Dernek.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 990
1.2.2011 9:35:31   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Jutro cure, kako prođe noć, ima li novih tegoba?
Već sam negdje kukala, ali vrijedi i ovdje - mene muče žgaravice, svako malo ustajem i pijem vode ili kisele, tačno se čuje ono pšššššš, ko da vatru gasim.
Nema više začinjeno jest, a uskoro necu smjet ni slano user posted image
Dernek.

joj i mene user posted image
imala sam prije ponekad...ali ima par dana ne popustaju me..nocas prva noc da sam vise kosmare imala zbog toga..meni nista ne pomaze...pojela sam pola hljeba  i šaku badema..ma nista..vise ne smijem nista drugo da jedem...sumnjam da je sve zivo razlog za zgaravicu...
joj dodijalo mi je sjedeci spavat..povazdan na poslu sjedim pa jos moram tako i da spavam user posted image

izvinjavam se sto se nisam javljala..nije mi dao antivirus da udjem na forum user posted image

ja jos ne kupih papuce...i ne mogu da nadjem nigdje one silikonske aventove bradavice
ko je pitao za ogledalo..vidjela sam u dm-u u ferhadiji da ima...
moze li mi neko reci za sta je ono svjetlo nekakvo u dm-u sto se ima kupit..neka kugla u kutiji user posted image
gdje da kupim pojas za sebe? user posted image
hm..sta jos...kad se stomak treba pocet spustat...moj izgleda nema namjeru user posted image

ćao debeleuser posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 991
1.2.2011 10:39:49   
Cickolini
Juuutro moje drage trudnjace ... ni ja kao ni Rimljanka ne mogu da se odvojim od ove teme. Nisam uspjela sve iscitati, ali potrudit cu se da vidim sta ima novo kod vas.

Na moju veliku radost moja bebica je od jucer kucici. Jede, paja i kakari, kako napisa Rimljanka. Ja sam vam presretna. Evo jela je u pola devet i sad cekamo pola 12 pa opet jelo. Malo se ko budi, otvara okice, ali hvala Bogu ne place hehe

Javit cu se fino samo da iscitam sta ste pisale. Ljuuubimo vas sve Daania i ja.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 992
1.2.2011 10:47:40   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Ljuuubimo vas sve Daania i ja.

Predivno ime! Jel baš ovako, sa dva a? Joj, nemoj se ljutiti ako ti ga ukradem pa stavim na spisak :)
Drago mi je što je sve dobro prošlo, sad uživajte :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 993
1.2.2011 10:59:22   
Anoniman
Cickolino prelijepo ime i bravo za bebicu dobru user posted image .

Pricate o zgaravici, mene je u prvoj trudnoci ubijala od pocetka i RENI mi dr rekao da uzmem i extra mi je pomagao u kombinaciji sa kiselom, pa pokusajte ako hocete. Evo i sada ubise i mucnine i zgaravica a tek usla u 12. nedjelju, tako da mi RENI ne gine ni sada.
Animagical mene takodje ubise mucnine pa mi je doktorica rekla da prije jela pola sata popijem pola reglana, ja iskreno izbjegavam da ga pijem, ali ima dana kad mi bas dozlogrdi tada popijem i bas pomaze.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 994
1.2.2011 11:18:48   
Hanady RR

ženice hajde mi malo pomozite...
jel ima neka među nama da se porodila u januraru 2011.godine a da nisma skontala do sada...
pls.....

evo ja znam za ove
bint, rimljanka, taurus, m.i.n.a, chickolini

ako ima još neka javite mi molim vas na PPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 995
1.2.2011 11:28:15   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Juuutro moje drage trudnjace ... ni ja kao ni Rimljanka ne mogu da se odvojim od ove teme. Nisam uspjela sve iscitati, ali potrudit cu se da vidim sta ima novo kod vas.

Na moju veliku radost moja bebica je od jucer kucici. Jede, paja i kakari, kako napisa Rimljanka. Ja sam vam presretna. Evo jela je u pola devet i sad cekamo pola 12 pa opet jelo. Malo se ko budi, otvara okice, ali hvala Bogu ne place hehe

Javit cu se fino samo da iscitam sta ste pisale. Ljuuubimo vas sve Daania i ja.

Cickolini, sada uzivaj sa svojom malenom princezom, hvala Bogu pa se sve zavrsilo i sada ste jedna pored druge.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 996
1.2.2011 11:40:55   
elmicha
Pozzz drage moje user posted image user posted image user posted image ...
Vidim kod Cickolini slatka...bebica je stigla kuci,bas mi je drago..uzivaj sa svojom bebicom...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 997
1.2.2011 11:48:51   
sunce27
elmicha jesi li ista uspjela zavrsiti za Jezero, jesi vec isla gore? naidice, kako si ti, ima li onih zigova, kakvo je stanje?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 998
1.2.2011 11:52:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jel ima neka među nama da se porodila u januraru 2011.godine a da nisma skontala do sada...
pls.....

evo ja znam za ove

eh imama podatak još za canim i lejla80...
nalazim na temi da je na porod otišla i Ema_28...ali nakon toga nema javljanja, ako znate kada je tačno rodila i koji spola javite miuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 999
1.2.2011 11:55:56   
vila.vilica

pls.....

evo ja znam za ove

eh imama podatak još za canim i lejla80...
nalazim na temi da je na porod otišla i Ema_28...ali nakon toga nema javljanja, ako znate kada je tačno rodila i koji spola javite miuser posted image

i ja sam se sjetila lejle 80 samo sam upravo pokusala naci onu proslu temu okt-dec da vidim ko je jos bio..sjecam da su bile pocetkom mjeseca

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *