Rimljankaa
|
Jutro trudnjace moje Evo i jutros da se malo javimo... Adna rucala i sad malo odmara...Dobra je...budi se oko 3-4 puta nocu,nahranim je i opet spavanac... Poguzija mala... Jede i kakari se...Jutros smo se uneredili da je sve na odjecu proslo... Smrdulja... Neda30 Cudna ljubav nekakva,ne znam ni opisati,ali da je najveca jeste...Osjetices jos malo.. Ja sam mislila da ce mi se biti tesko buditi nocu,da cu biti umorna,ali ne-bas naprotiv s uzivanjem se sve radi i umor nekako uspjesno savladavamo... Idacha,evo meni rana jos nije prosla,ali je bolje...Jos ne sjedim i hodam savijena..ali bar hodam. Sad stavljaju nekakve konce koji ispadaju tek za 15-20 dana. Ja razmisljam da mozda odem i ranije da mi ih moj doktor skine,pa cu vidjeti kako se rana bude ponasala,jos je rano. A sto se tice tretiranja,mene je uzasno boljela i ja sam sve moguce probala. Probala sma i kantarionovo ulje,meni nije nesto pomoglo. I u apoteci su mi napravili nekakav crni mehlem,medjutim ni od njega neke pomoci. Sad jedino sto stavljam je rivanol i bivacin. I kako kazes tusiranje,pa isperem kamilicom osusim fenom,malo je provjetrim ,stavim rivanol pa bivacin. Meni ovo pomaze... Laro hrkavice samo da te ohrabrim ili ,tvog muza da, je hrkanje proslo Znate da je kod mene to uzas bilo,u zadnje mjesece trudnoce spavali smo odvojeno. Sad je gotovo i proslo je A i kod tebe se primaklo...jos malo Je li u chiccu snizenje na sve proizvode ili samo neke??? Na vjezbe nemojte biti lijene,puno ce vam pomoci i sjeticete me se... Vjezbe disanja mene su spasile... Gagach hvala za slicicu...Ona je mamina smrdulja,pa je mama mora uredjivati i spremati da bude prava ljepotica...Jos malo cemo i sminku da kupimo,i lak za nokte..ma sve..sve...pa u setnju cickolini da ti ponovo cestitam Zao mi je sto je bebica u bolnici,i razumijem koliko ti je tesko,ali polako,brzo ce sve biti gotovo... Super da mozes hodati i bas mi je drago da bebi doji. Moj muz se isto rasplakao kad me nazvao na telefon,a beba se rasplakala pored mene Ovdje nema ni posjeta,nedaju nikome zbog gripe ulaziti... LJubi malu princezu i nemoj se sikirati.... Ja se ispisah....Nikako da odem s ove teme,jos nisam aktivna na bebama (nikako nemam vremena),a ono vremena sto imam pozurim ovdje da se javim Ljubimo vas,cuvajte nam se,mazite pupe,a i ljubite bebe.... Mi idemo ruckiti...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|