|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kasni mi, a test negativan
20.1.2011 17:16:59   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ripi)
Neposredna veza do poruke: 276
21.1.2011 10:18:49   
Medić*
Evo jutros na sabahu mjesecnica stigla....

malo mi zao jer sam bas ocekivala da je trudnoca u pitanju user posted image

a sad duge strane nekako se opustih kad vec nije drugo stanje neka je  user posted image  stigla, da nije kakav poremecaj dole user posted image  sinoc me malo zigalo pa sam i pretpostavila da je vakat da stigne....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 277
21.1.2011 12:55:32   
muaaa
evo ja od doktora,imam infekciju jaku,a za trudnocu je rano bilo sta govoriti i kao da sam radila prerano testove.Ako ne dodjeuser posted image za 10 dana da ponovim test i da se javim njoj.Mene zbunjuje pravo zar je moguce da sam rano radila testova i da ona na pregledu nemoze nista vidjeti

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 278
21.1.2011 12:57:34   
ziki

user posted image Mediću, muaaa

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 279
21.1.2011 12:57:59   
vjestica
mua koji ti je dc?
znaš li kad ti je bila ovulacija i kad trebaš dobiti ?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 280
21.1.2011 12:59:12   
muaaa
neznam za ovulaciju ali trebala sam dobiti 12.01

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 281
21.1.2011 13:01:50   
vjestica
pa test bi morao sad pokazati ako ima trudnoće, za uzv je rano, a ako hoćeš da budeš 100 % sigurna, uradi betu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 282
21.1.2011 13:03:25   
muaaa
ma sigurno cu uraditi betu ako ne stigne do ponedjeljka.Raskido se od neizvjesnosti

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 283
21.1.2011 13:40:32   
Medić*
muaaa nemoj se samo nervirati,

sada ja malo tebe tjesim a do juce su meni isto pricali user posted image

znam da ta neuzvjesnost ubija user posted image

eto i mene toliko je kasnilo trebala dobiti 25 decembra, pa 4 negativna testa, ma svasta sam zamisljala i taman jutros trebala raditi betu odem u kupatilo vidim dosla m.

sacekaj do ponedeljka ako nista idi raditi betu i bice sve ok ako Bog da user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.1.2011 13:43:11 >

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 284
21.1.2011 14:10:21   
muaaa
ma necu se nervirati bice sta ce bitiuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 285
24.1.2011 17:10:25   
muaaa
Evo uradih betu i nalaz negativan,znaci no trudnoca auser posted image jos nema...sta da radim???

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 286
24.1.2011 17:53:25   
ripi
samo da vam jaim.moja beta 14,3 nakon dva dana 22,9.doktor kaze da je pre niska ali da sam trudna.kaze da se vjerovatno plod ne razvija dobro i da ce propasti tj doci do pobacaja.ne mogu vam opisati tugu koju osjecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 287
24.1.2011 21:43:46   
Medić*
ako je beta negativna , muaaa mozda se cikljus poremetio upravo zbog infekcije

cini mi se da si rekla dasi isla dr i da imas jaku infekciju,

meni je  kasnilo vise od mjesec dana vjerovatno iz razloga sto sam bila bolesna nekoliko dana i pila tablete,

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.1.2011 10:03:59 >

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 288
24.1.2011 21:53:17   
mala86
nedugo nakon sto sam se udala meni je jednom kasnilo vise od mjesec dana,ja vec luda,nakon 2 sedmice smo uradili test negativan,i tek stigla nakon 2 sedmice od toga-naknadno se sjetim da me prije na mjesec bolio zub i da sam pila voltarene i to ju je pomjerilo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 289
24.1.2011 22:11:37   
orhideja25
eeejj,evo mene nove sa sl.problemima,zadnjuuser posted image sam imala21.12.i dobijem u januaru18-tog,ali samo jedan dan uradim test prekjuče negativan,ali sam neki jeftini radila i to popodne sad vise neznam sta da mislim,sutra planiram kupiti novi test pa vidjećemo

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 290
24.1.2011 22:32:16   
muaaa
ma i ja sam radila 3 kucna testa svi negativni i nisam imala zivaca vise raditi kucne i odem danas uradim betu i neg.Sutra aBd idem ginekologu da vidim sta daljeuser posted image

(odgovor članu orhideja25)
Neposredna veza do poruke: 291
24.1.2011 22:37:22   
orhideja25
ma izludjet ću vise ne spavam već sedam dana,sve mislim a sta ako jesam,Boze ne smijem ni pomislit,a tako bi voljela,ubi me ova neizvjesnost,jel moguće da sam rano radila test,Muaaa sretno sutra..

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 292
24.1.2011 22:38:47   
R&T@
Sretno, mila...
Iskreno se nadam da se samo malo ciklus poremetio, a da ti je "aparatura" potpuno zdrava...user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.1.2011 10:03:47 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 293
24.1.2011 22:40:04   
Anoniman
muaaa da nije rani klimaksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 294
24.1.2011 22:45:21   
muaaa
pa aparatura je zdrava valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rani klimaks moze svasta biti ovo je sve postalo vise mahnitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 295
24.1.2011 22:47:10   
Anoniman
moja prijateljica s 25 godina usla u klimaksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca rodih ovo jedno kad vidim svasta

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.1.2011 10:04:31 >

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 296
24.1.2011 22:48:57   
muaaa
a moja prijateljica 2 god.mladja od mene vec u klimaksu od laniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 297
28.1.2011 19:14:25   
muaaa
Evo ja danas bila kod ginekologa,radila UZ, cista 37x26mm, zadebljanje sluznice 16mm,doktorica sto radi UZ predlagala da radim markere na tumor a moja doktorica mi dala tablete NOR da mi otcepi pa kad prodje da radim ponovo UZ da vidi kakvo je stanje.Uzasno se osjecam ove tablete obaraju glava me boli i na oci se navlaci neka magla.Jeli neko imao slicno iskustvo ?user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 298
28.1.2011 19:50:08   
AMELIC
Ja sam pila Primolut Nor tablete i nakon ispijene doze sam dobila...Simptoma kao ti nisam imalauser posted image
Nadam se da ćeš procuriti a s time će otići i cistauser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 299
28.1.2011 21:26:26   
muaaa
ma ja to su te tableta,svake imaju svoju nus pojavu,a i ja se nadam da ce cista oticiuser posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *