|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
8.11.2010 22:46:21   
MaminaBeba
Unique što brže to bolje vjeruj mi, ništa strašno!

(odgovor članu unique)
Neposredna veza do poruke: 1701
8.11.2010 23:43:52   
unique
naravno MaminaBeba, samo evo cekam da mi se javi neko iz tuzle i preporuci mi najbolje user posted image ... pozzic

...moj najveci uspjeh u zivotu dogodio se 17.02.''''10, i svakim danom je sve veci i sve ljepsi ....

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1702
23.11.2010 18:32:46   
melly__
Evo i nas na ovoj temiuser posted image otkad je izbjegavam user posted image
Mi smo naruceni u petak poslijepodne za sunecenje pa me interesuje sta ste vi obukle svojim djecacima,da sad ne citam nesto me strahuser posted image hvala i pozzuser posted image

17.06.

(odgovor članu unique)
Neposredna veza do poruke: 1703
23.11.2010 18:35:15   
bebacha
ja sam obukla bodic 3 broja veciuser posted image i donji dio trenerke 2 broja veciuser posted image nek mu bude siroko

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1704
29.11.2010 14:45:31   
melly__
Evo nas sa izvjestajem user posted image
Sunnet prosao za svaku pohvalu,sve bilo gotovo za 15-tak minuta dr i sestre kazu da odavno nisu imali hrabrijeg djecakauser posted image mi dosli po njega on spava,dusa slatka...spavao je cijelih 2 sata...malo je bilo ruzno dok je piskio prvi putuser posted image iscupao mi je svu kosu od zorova user posted image ali hB sad super prolazi..odmah su mu ujutru skinuli sve zavoje,sad mazemo ljiljanovim uljem,probali kamilicom ali se puno lijepi ova kompresa za cunuuser posted image
Ovako saperem kamilicom i namazem ljiljanovim uljem..
Neka je vala i to iza nas,ogroman mi je teret spao sa srcauser posted image
Pozzz

< Poruku je uredio melly__ -- 29.11.2010 14:47:16 >

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1705
29.11.2010 15:23:07   
aida.

IZVORNA PORUKA: melly__

Sunnet prosao za svaku pohvalu,sve bilo gotovo za 15-tak minuta dr i sestre kazu da odavno nisu imali hrabrijeg djecakauser posted image mi dosli po njega on spava,dusa slatka...spavao je cijelih 2 sata...malo je bilo ruzno dok je piskio prvi putuser posted image iscupao mi je svu kosu od zorova user posted image ali hB sad super prolazi..odmah su mu ujutru skinuli sve zavoje,sad mazemo ljiljanovim uljem,probali kamilicom ali se puno lijepi ova kompresa za cunuuser posted image
Pozzz

pa gdje je ovdje moj post.. Maloprije napisala sad nema user posted image user posted image

Uglavnom, melly user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitamo i ljubni nam hrabrog djecaka... i tebi i njemu veliki poljubac user posted image drago mi je da je sve proslo...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1706
29.11.2010 15:33:27   
samedi

IZVORNA PORUKA: melly__

Pozzz

user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala Bogu pa je sve lijepo proslo i da se zavrsilo,sad nemas vise nikakvu brigu user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1707
18.12.2010 11:29:30   
Nadja08
I kod nas je na redu sunecenje. Moze li mi neko reci gdje mogu naci broj telefona Skake? Mi smo se odlucili za kucnu varijantu :)). J
Bila bih zahvalna jako.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1708
18.12.2010 11:32:20   
tekja
Nadja08, mislim da je forumasica N_N svog sina sunetila kod Skake,pa mozda da joj posaljes PP i pitas...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Nadja08)
Neposredna veza do poruke: 1709
18.12.2010 17:34:06   
tajcika
draga Nadja08 nazovi informacije i trazi Skaka Uzeir (jasam tako uradila) i sretno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1710
27.12.2010 17:07:36   
edinna
mom deckicu ce sad 6 mjeseci i doktorica nam je rekla da je sad idealno vrijeme da se suneti pa zanima me jeli iko radio na Kosevu i rade li pod lokalnom anestezijom?pls za odgovori sto prije hvala

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1711
27.12.2010 17:11:00   
maja78 RR
edinna pokusaj iscitati ove stranice naci ces jako puno dobrih savjeta i odgovore na pitanja koja te interesuju user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1712
27.12.2010 17:15:51   
edinna
citala sam i pravo puno ima koji su radili privatno al moj muz je za Kosevo pa me samo zanimaaju iskustva mama koja su vec sunetili svoje djecake i daje li se lokalna anestezija u Kosevu jer mi je rekla jedna prijateljica da rade na zivo sunecenje u Kosevu ?

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1713
6.1.2011 10:33:02   
škorpija
koliko znam na koševu daju lokalnu anesteziju, znači injekciju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1714
12.1.2011 13:44:33   
edinna
dali znate koliko se placa na kosevu sunecenje

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1715
12.1.2011 21:35:15   
tekja
Edinna ja sam cula 100 KM, nemam info iz prve ruke...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1716
18.1.2011 14:15:24   
edinna
mi smo se odlucili kod dr dizdarevica privatno kosta 150KM

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1717
19.1.2011 14:37:23   
mrkva
Radi li se sunećenje u Drzavnoj bonici i kako tamo rade jel uspavaju bebu skroz ili lokalno, kakve nalaze je prethodno potrebno uraditi, koliko se čeka termin molim vas da mi neko odgovori , znam da sigurno ima odgovor na ovo moje pitanje negdje na prethodnim stranicama ali posto moja bba vrlo malo spava po danu ja nikako nemam puno vremena da bih iščitavala sve, molim vas

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1718
19.1.2011 17:00:00   
edinna
a nerade u Drzavnoj bolnici meni su tako rekli samo Kosevo i to se ceka termin oko 15-20 dana dr dizdarevic je bio sef dj hirurgije godinama i sad ima privatnu ordinaciju na grbavici i sv probleme najuspijesnije rijesava kosta 150 km ima na netu njegova stranica "Dr Salahudin Dizdarevic"

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1719
20.1.2011 10:15:17   
emi7908
Jel' ima neko od vas da je sunetio malo straije dijete? Mislim odprilike 2,5 ili 3 godine.

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1720
20.1.2011 11:22:06   
mrkva
A kakvi su nalazi potrebni za sunećenju na Koševu samo krvna slika ili jos nesto pod kojom anestezijom se radi

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1721
20.1.2011 13:12:20   
edinna
na kosevu se sad radi pod opstom anestezijom i nalazi koji su potrebni je krvna slika trombociti vrijeme krvarenja vrijeme kaogulacije jar ja idem sunetiti malog kod dr dizdarevica a on je godinama bio sef djecije hirurgije kosevo

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1722
21.1.2011 21:29:15   
colito
mama je presretna ,osnetilo smo malog bebelog u 2.15 danasuser posted image user posted image user posted image user posted image ,i sve je ok ,malo place ali  nista strasno,samo kad piski, spava,juca smije se , jos samo gaza sutra ,a i to ce biti ok ja se nadam kao i ovo danas

(odgovor članu edinna)
Neposredna veza do poruke: 1723
22.1.2011 1:01:46   
M kao Mama
http://www.ringeraja.ba/forum/m_663924/mpage_4/key_/tm.htm#735339

ovde nastavite sa čestitanjima

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 1724
27.1.2011 15:20:34   
edinna
ev javljamo vam se i mi osunetili smo bebija privatnokod dr dizdarevica i et dobar je prvu noc je plakoao citavu noc nismo spavali sat vremena al danas je vec bolji....:)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *