|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
9.1.2011 23:34:03   
Anoniman
pogledaj u nobilu, imas cak i na internetu njihovu stranicu sa ponudom svih njihovih duseka. Mi smo imali dormeo, bruku ga platili, debljina mu bila 20 ili 25cm, ne sjecam se tacno i cim je ana pocela da se dize morali ga promijeniti da ne bi ispala iz krevetca, sad smo uzeli u Turbo Limachu bubu dusek anatomski i antialergenski, debljine 10 cm i prezadovoljni, a tri-cetiri puta jeftinije platili nego ovaj dormeo.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 551
10.1.2011 8:49:46   
gagach
hvalaaaa user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 552
10.1.2011 14:27:02   
Emica_sa
sentadi -gdje je ovo?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 553
10.1.2011 14:41:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

sentadi -gdje je ovo?user posted image

u Novom saraevu...između spcijalnog i pofalića
onaj tržni centr gdje je Azel

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 554
10.1.2011 14:44:33   
Emica_sa
Thanks Hanadyuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 555
   RE: Krevetic ?
10.1.2011 15:12:20   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Gemelli

Da li postoji neki krevetic za blizance ili vjerovatno moram planirati 2 krwevetica...

radnje nisam gledala osim nekad usput, slucajno sam na carsiji vidjela predobar krevetic u cicibanu za 245 km, a recimo da se ne moze porediti sa kreveticem koji sam vidjela u robotu od 190 km

ali sam na netu nasla super stvar
http://www.pik.ba/artikal/778010/djeciji-krevetic/
pa me zanima da li ste primjetile neku radnju sa slicnim kreveticem, jer ovo se cini super kad se vec operma sobica, da to bude na malo duzi period

Ovakve krevetice sam ja vidjala u BBI,u onoj radnji djecijih sobica

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 556
10.1.2011 15:15:37   
Rimljankaa
Sto se tice duseka,mi smo dugo razgledali,i nije nam cijena bila bitna,nego smo htjeli bas d aje kvalitetan za bebicu. na kraju smo kupili u Nobilu. Narucili i za nekoliko dana je stigao. Meni se cini da je odlican.

Jos uvijek je u najlonu,nismo jos montirali krevetac,ja sve nesto odgadjam...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 557
10.1.2011 15:21:04   
Emica_sa
Koliko je u Nobilu dusek?user posted image

Neposredna veza do poruke: 558
10.1.2011 15:24:30   
Rimljankaa
Mi smo svoj platili oko 90 KM

Ja sam najbogat

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 559
10.1.2011 15:50:17   
Gemelli

i ovi madraci u cicibanu su vam super, 20 cm, antialergijski. cijena 65 km, plus su standardno bijeli, nisu isarani nekim djecijim platnima

Neposredna veza do poruke: 560
10.1.2011 15:59:22   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Da li postoji neki krevetic za blizance ili vjerovatno moram planirati 2 krwevetica...

radnje nisam gledala osim nekad usput, slucajno sam na carsiji vidjela predobar krevetic u cicibanu za 245 km, a recimo da se ne moze porediti sa kreveticem koji sam vidjela u robotu od 190 km

ali sam na netu nasla super stvar
http://www.pik.ba/artikal/778010/djeciji-krevetic/
pa me zanima da li ste primjetile neku radnju sa slicnim kreveticem, jer ovo se cini super kad se vec operma sobica, da to bude na malo duzi period

Ovakve krevetice sam ja vidjala u BBI,u onoj radnji djecijih sobica

u Čileku na drugom spratu...
mi smo sličan kupili na Dobrinji u Inteliosu...ima radnja i na CH. Vili ali su dosta skupi

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 561
10.1.2011 16:00:47   
Emica_sa

i ovi madraci u cicibanu su vam super, 20 cm, antialergijski. cijena 65 km, plus su standardno bijeli, nisu isarani nekim djecijim platnima

To znaci krevetic i madrac u cicibanu dodu oko 330 KM??user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 562
11.1.2011 12:17:36   
Gemelli

ne bas, 305 Km jedan krevetic sa madracem bez popusta

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 563
26.1.2011 2:33:18   
scarlett
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

ako budete gledale krevetice u Fisu samo mala napomena da je na donjem spratu beby odjel i ima dosta izbora krevetaca ... ali sobice i jos bolji izbor drvenih krevetaca cete naci na spratu na namjestaju (Fis Vitez) ... ja sam gore kupila sobu

user posted image

Kod nas je ovakav krevetac i danas smo skinuli ovu komodicu i ogradicu, dužina kreveta je 160cm i ja sam legla kraj user posted image , uspavala ga i stavno moram reči da smo i nakon 1,5 prezadovoljni ovim krevetom, odnos cijena - kvalitet, sasvim ok.
Eh, sada me zanima, znali neka od ženica gdje mogu nabaviti zaštitnu ogradu za krevet, bilo ih je ranije u TL, ali ja sam još prije 6 mjeseci naručila, ali nikada nisu došle u BiH. Jučer išla ponovo u TL, kažu nema više tih ogradica uopće. Imate li ideju gdje u Sa da potražim user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 564
26.1.2011 8:06:16   
Nellica
Mislim da tih ogradica ima u Mališi u Merkuru na Otoci, a pokušaj naručiti na stranici bimaco-a, oni imaju i dostavu na adresu, ja sam naručivala nekih stvari i drugi dan dodje na vrata.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 565
26.1.2011 8:23:52   
taurus
scarlett sigurnosne ogradice imaš u BBI centru u cilek prodavnici, ali su fiksne tj. mogu se montirati na stranicu debljine 1,5 cm (ako sam dobro zapamtila dimenziju)
mi smo sa prodavačicom bili dogovorili da ostavimo novac i da kući provjerimo da li nam odgovara
međutim naša stranica kreveta je bila debljauser posted image user posted image user posted image user posted image
ako neko nađe ove ogradice neka javi

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 566
26.1.2011 8:46:27   
Anoniman
a zasto kod stolara ne narucite...samo da vam fino obradi dasku...da zaobli ivice...je li mislite na one ograde kao daska...za velike kreveteuser posted image ...to se stvarno lako moze uraditi...a moze se i pricvrstiti ili sarafima ili onim kinima sto se zatezu

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 567
26.1.2011 8:57:28   
taurus
dadada to sam i ja kontala na kraju da uradim
možda u OBI-ju to rade, samo ne bih one velike sarafe za stezanje, jer će biti izvučeni naprijed i može se na njih udariti
i da trebam naći odgovarajuću boju drveta-žuta ili zelena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 568
26.1.2011 9:08:25   
Anoniman
u obi-u moras sama sve skontati...tj. dati im mjere...gdje da zaoble...i tako to...a imas i ivericu u bojama...ne znam koja ti je zuta tj. zelena...tih kina za zatezanje ima takvih da se ne mozes tek tako povrijediti...a mogu se staviti i ispod kreveta... da se ne vide...mada je sigurno bolje rjesenje sarafi...ili ono (opet ne znam kako se zove) sto dodje na nekim uglovima iz dva dijela...pa ulazi jedno u drugouser posted image user posted image ...ako si me skontala...nacicu sliku

Ako uzmes stolara...mozes reci koje drvo i koju boju...samo gledaj da boji akrilnim bojama kojae nisu otrovna

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 569
26.1.2011 9:15:03   
Anoniman
Scarlett gdje ste vi uzeli ovaj krevetac i koliko je, posto ja moram kupovati sad jos jedan, radije bih taj uzela za Anu, a bebi ostavila ovaj njen, pa jos malo bi Anci mogla skinuti stranicu pa pravo krevet da joj ostane.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 570
26.1.2011 9:18:29   
taurus
onda je najbolje da mi stolar sve odradi, jer ja samo od varijante-uradi sam
potpuno operisana
garant bi i mjere pogrešno uzelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 571
26.1.2011 11:07:04   
Lulu_08
Ja sam kupila zastitnu (mrezastu) ogradicu u Turbo Limacu, mislim da je kostala 90km. Veca verzija je u pitanju, oko 1m duzina.

:-)

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 572
26.1.2011 11:30:37   
taurus
kada si je kupila
odavno ih nema u TL user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 573
26.1.2011 11:59:05   
Lulu_08
:( Bezze bas! U Turbo Limacu u Mercator HM Tuzla :-))) Kupila prije godinu dana, a nedavno sam vidjela da su imali jednu slicnu, ne znam da li je ista velicina samo!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 574
26.1.2011 12:15:09   
Medi_87
Jelena imas negdje na nekoj ranije stranici da ima ovakakv krevetić u Fisu u Rajlovcu napisala sam i cijenu, samo prelistaj ne znam tacno na kojoj je strani

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *