Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao cure, nova sam na forumu, nadam se da ćemo se uspješno družiti na ovim stranicama, zna li neko za koji je mjesec u zdk isplačena poslednja naknada, porodila sam se 03.12.2010, rješenje dobila 17.12 2010., a tb je za period 10.11.2010-10.11.2011.kad mogu očekivati početak isplate _______________________________________________________________________ Elma, mamina velika cura 26.10.2007. Emina, mamina mala cura 03.12.2010.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
morate zvat stalno i dosadjivat jer oni nisu normalni, ja sam provjerila da li sam na spisku i rekli su mi da jesam za 10 mjesec 2010 upisana a ja sam zadnju naknadu primila u novembru za oktobar...
Evo kono da ti kazem da me cika postar posjetio donio za 12 mjesec. Kaze da je nas postar na odmoru pa je ovaj drugi peruzeo -posao...zato je kasnio...ali bitno je da je dosla Eh sad slijedi cenjanje te famozne 13.
Evo kono da ti kazem da me cika postar posjetio donio za 12 mjesec. Kaze da je nas postar na odmoru pa je ovaj drugi peruzeo -posao...zato je kasnio...ali bitno je da je dosla Eh sad slijedi cenjanje te famozne 13.
Jaaooo pa kod mene ga jos nema glupan glupi nije me valjda preskocio A koga da nazovem da pitam zasto jos nisu stigle pare???
Jedno pitanje: da li je neka od vas prije nego sto ce otici na porodiljsko, radila, ali imala kasnjenja sa isplatama plaća i doprinosa, ja plaću primam reklativno redovno, tj konsstantno kasni jedno 10 mjeseci, jedino se zdr. osig. plaća redovno radi ovjere knjizice, jeli to utice na porodiljsku naknadu za zaposlene ili sve plaće moraju biti redovno isplaćene da bi se mogla primiti, hvala
Jedno pitanje: da li je neka od vas prije nego sto ce otici na porodiljsko, radila, ali imala kasnjenja sa isplatama plaća i doprinosa, ja plaću primam reklativno redovno, tj konsstantno kasni jedno 10 mjeseci, jedino se zdr. osig. plaća redovno radi ovjere knjizice, jeli to utice na porodiljsku naknadu za zaposlene ili sve plaće moraju biti redovno isplaćene da bi se mogla primiti, hvala
meni je plata prije porodiljskog kasnila oko tri mjeseca, ali mi je naknada od kantona redovno isplacivana bez obzira na to, tako da mislim da nemas razloga za brigu
ok hvala, nadam se da si upravu, jer negdje sam nasla spisak kao sta je potrebno od papira za ganjanje naknade i izmedju ostalog kao potrebno dostaviti zadnje tri platne specifikacije
meni je trebala potvrda od firme od kada sam u radnom odnosu, jeli stalni radni odnos i kolika je bila plata, a trebala mi je i potvrda iz socijalnog da su uplaceni doprinosi.to je bilo u 2010 u novom gradu.e ne znam da se sada nije sta promijenilo