Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 10:21:56
škorpija
Drage moje ne znam da li ste čitale,
Prve trojke u obnovljenoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo na Jezeru u Sarajevu rođene su u petak, 7. januara, u 14.35. Tridesetdevetogodišnja Belma Vukšić carskim rezom na svijet je donijela dječaka i dvije djevojčice.
- Ne krijem oduševljenje zbog rođenja troje djece, čak sam pustio i suze radosnice. Kad smo čuli da Belma nosi trojke koje su začete prirodnim putem, u isti mah smo bili iznenađeni i sretni. Neka su nam djeca živa i zdrava! O imenima još nismo razmišljali. Kad supruga izađe iz bolnice, za to će se pobrinuti stariji sin i kćerka - priča nam uzbuđeni otac Krešimir Vukšić (49).
Uprkos radosti, Vukšiće brine kako će odgajati tri bebe odjednom, jer žive veoma skromno.
- Imamo još dvoje djece, sina i kćerku. Živimo od 320 KM prihoda. Kako ćemo od toga živjeti na ovoj skupoći, ne znam... - kazao je Krešimir.
Kolegica mi je rekla da ima imaju samo jedan krevetić, treba im i garderobice, AS i sve ostalo za bebe. Ako neko ima d apokloni ja ću imati broj moba oca u toku dana pa bilo bi lijepo da ono što vam ne treba date njima
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 10:26:42
HanaBana
Mi smo vec pripremili garderobu i pelene, obzirom da mi je to zetova familija pa znamo da zaista ljudi tesko zive. Ukoliko treba bilo kakva pomoc i informacija tu sam. Sretnim roditeljima sve naj i bebicama puno lijepo zdravlja i da ih sreca prati
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 10:38:00
puma
prvo im zelim dobrodoslicu na ovaj svijet i dug i sretan zivot pun zdravlja i srece... a drugo, u ovom momentu ne mogu nista obecati, ali cu se potruditi...
HanaBana, ti si znaci u blizem kontaktu s njima, pa ako sta skontam javicu se tebi...
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 10:42:12
HanaBana
Bujrum mila To mi je familija od sestrinog muza i to bas bliza. Oni ce ici naredne sedmice na babine pa se nadam da cu se i ja moci ubaciti da idem sa njima
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 10:53:50
Medić*
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Bujrum mila To mi je familija od sestrinog muza i to bas bliza. Oni ce ici naredne sedmice na babine pa se nadam da cu se i ja moci ubaciti da idem sa njima
Bebarama zelimo sretno i lijepo djetinjstvo uz svoje roditelje i porodicu
Mi cemo spremiti jednu kesu ocuvanih stvari za djecicu, neke smo stvari i sami dobili pa cemo ih bebicama proslijediti aBg
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 13:14:16
emi7908
I ja želim da im poželim dobrodošlicu u ovaj šareni svijet , sretno i veselo djetinstvo puno ljubavi i pažnje. Za pomoć sam tu u garderobici i dječijoj kozmetici. Samo se organizujte kada i dgje da to prikupimo. Bravo Škorpio za inicijativu.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 13:21:48
Anoniman
kako su satki, imala bih svašta nešto dati ali ne znam opet kako to dostaviti do Sarajeva , ako ništa ne uspijemo organizovati uplatit ću najvjerovatnije Bebice drage da budete žive, zdrave, vesele puno puno godina ... stižu
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 13:37:47
mišur
Jao medića, kako su slatki ovako skupa!
Ja bih mogla poslati kolica i garderobice, pelena, ali jedino da pošaljem busom i da neko preuzme. Ne znam ko bi se ponudio da to uradi, a ako neko bude voljan samo mi se javite na pp
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 13:52:29
koka i po
razradite strategiju. i javite kako,gdje i u koliko sati.(ali imajte u vidu i ove forumasice van Sarajeva koje su voljne pomoci) neka i ovaj put RR pokaze da ima veliko srce.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 14:03:00
HanaBana
Upravo sam razgovarala sa zetom o neophodnim stvarima za nase malisane i roditelje. Trenutno imaju jedan veliki krevetac. Sto se tice AS obzirom da nemaju auto niti mogucnosti da ga koriste obzirom na zdravstveno stanje tako da im AS bas i nisu nuzno potrebne. Najvise im treba garderobica, kozmetika za bebe, flasice i hape radi dohrane. Porodica zivi u Sarajevu u centru grada.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 14:10:25
HanaBana
Salzem se svakako za korpe Evo za par minuta cemo imati tacnu informaciju sta im je potrebno jer ce zet da nazove tatu Kresimira da nam javi sta im najvise treba. Kazu da su dobili jako puno garderobe pa im to i nije prioritet ali u svakom slucaju svaka pomoc kakva god bila je dobrodosla.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 14:12:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Upravo sam razgovarala sa zetom o neophodnim stvarima za nase malisane i roditelje. Trenutno imaju jedan veliki krevetac. Sto se tice AS obzirom da nemaju auto niti mogucnosti da ga koriste obzirom na zdravstveno stanje tako da im AS bas i nisu nuzno potrebne. Najvise im treba garderobica, kozmetika za bebe, flasice i hape radi dohrane. Porodica zivi u Sarajevu u centru grada.
Ja mogu poslati komplet garderobicu do 8 mjeseci za djecaka, sve je fino ocuvano , cisto, imam ljuljacku za bebe i jos nekih sitnica