Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Malena, dan mi je danas stvarno bio prelep a kad sam procitala tvoju poruku o pozitivnom testu sreci nije bilo kraja . Navijamo da se beta lepo dupla u srecu aBd
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
ne smijem se prerano ni radovati...nadam se da ce beta pokazati da je definitvno i da ce se pravilno duplati! hvala na podrsci, ja vas vucem za nosice da krenete mojim stopama ubrzo aBd!
malena27 samo pozitivno razmišljaj a beta će aBd biti trocifrena. srecno i cuvaj se . I ja sam jucer bila na pregledu. Sve Ok, nalaz muza dovoljno dobar za IVF. još u januaru da povadim hormone, HIv, i ostalo a onda kontracepcija "moš mislit" i u martu aBd terapija i postupak. zasad nas je za mart 2 para. doktorica je bila super, puna razumijevanja, saslušala sve što smo prošli i predložila za dalje. Pa idemo dalje dok ne pokaže .
< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.12.2010 12:27:38 >
Draga malena27 tako sam sretna zbog tebe . Hvala Bogu da jedna uspije napokon! Uživaj sad milo moje, mazi pupu. Šaljem ti bezbroj
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.12.2010 8:07:19 >
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
snele pa to je super izgleda da je bila kasnija implantacija, pa je tek beta počela rasti kad si imala trasfer? obavezno prekosutra ponovi betu da vidiš da li se dupla sretno mila
dobijene 4 JS,od koji se 3 oplodilo,i odmah su dvije odumrle a jedna se pravilno dijeli i izgleda jako dobro za sada. u cetvrtak ET. Malo sam skepticna al sta je tu je, bozja je volja kako god bude.Ostaje mi samo da se nadam i molim dragog alaha,da moja mrvica prezivi i izraste u jednu slatku malu koju toliko zelim
Snele super draga , odradi ponovo za 2 dana, i molim te miruj, pogotovo ako malo krvariš! Tanana nadam se da će aBd ET proći OK i da će u 2011 biti veselo
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.12.2010 11:10:40 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.