sunce27
|
IZVORNA PORUKA: naidica cao drage moje,,kao sto gagach kaze bas smo ko krofnice vilo vilice,,presladak je kutak za tvoju bebicu,,,sve je medeno!!! e kad se vratis sa uz obavezno nam javi kako je sve proslo!!! i eto mene za tobom pratim te ja,,samo za 2 dana mi brzas!!! gagach,,e draga moja,,brzo vrijeme ide,,sjecam se sve,,kad smo se jedna po jedna javljale na ovu temu a vidi nas sad masala,,tako da brzo ce to sve proci !!! meni je bilo sve ok to do skora,,sve sam jedva cekala da ticker predje u drugi mjesec,,a sad kad je presao u 8 bas me nesto uhvatila neka panika!!! pa rekoh kad prije??? al neka,,,abd samo da bude sve ok!!! cuvaj se!!! sunce samo polako,,kao sto ti kazes za bebacha nista nije tesko raditi!!! mrda li se malena???? laro pozdrav za sve ostale Tako je mila moja, meni bar nije nista tesko kada je bebi u pitanju. Mrda se mrda, nekada se umirim i gledam kako stomo skace hehe pa joj tepam da me ko vidi rekao bi ova je poludjela. Kako si ti ovih dana, kakvo je stanje kod tebe?