Rimljankaa
|
Vecer trudnjace,sta radite? Kod nas nocas gosti,ispratili ih,masina pere sudje,a ja na RR. Cickolini,hvala za spisak. I ja ih imam nekakvi,ali sve se bojim da nesto ne zaboravim. Gagach,ovaj tvoj je predug. I prije sam ga gledala ovdje na RR,ali je koristan-moze se bitno izvuci iz njega. Ja opet u dilemi. Da pitam mame,da li sad da kupujem hidrogen,bivacin,ovu otopinu za nos,caj od kamilice i komoraca, 3D kapi isl. jer ne bi da mi stoji,vise volim frisko kupiti kad zatreba. Pa ne znam treba li mi to od prvog dana ili tek nakon npr. jedan mjesec?? Dakle po preporuci Rose najbolje su Nuk flasice. Stvarno ne mogu biti pametna,ne znam koju uzeti:Avent.Nuk ili Chicco???? Za Chicco sam cula kad se sipa sok ili mlijeko,da je bas dobra,kao sve baloncici izlaze,tj. zrak i manja je mogucnost da djete grcice dobije. Ja sam sad pred kraj toliko zbunjena,kao na samom pocetku trudnoce. Nikako ne znam sta bi kupila,sta mi treba,sta netreba..Da ne pogrjesim? Da ne kupim gluposti,a bitno ne zaboravim? Uh... Rose,to za ginekoloski,i mene ce pregledati pocetkom januuara aBd,a 18.1. mi je termin,dakle isto pred pord. Hvala Felix i tebi za utjehu da ne boli toliko,jer kako kazah,meni su rekli da bas boli uzasno,i da ti guraju cijelu saku unutra. A to za sivanje,isto sma dobila savjet,da odmah trazim da me siju,dok je jos vruce..pa cemo vidjeti kako ce biti. Mama2b jedva cekam tvoja iskustva s ginekoloskog pregleda... I da mi javis ko te pregledao i kakve je ruke?! Sretno!!! Malo si ispred mene,a eto sve si pripremila. I ja cu se potruditi da u slijedecoj sedmici konpletiram sve. Da kupim jos kozmetiku i moram oprati odjecu. Jesi li ti prala na ruke ili u masini???? Cula sam da netreba na masinski prati,nego rucno,pa ne znam sad????? Jos jednom dosadna Rimljanka da napomene, od kozmetike sta ste koristile Nivea,HIPP,Bekutan ili neku drugu,sta je najbolje za kupiti? Ia za flasice da li da uzmem Nuk,Avent ili Chicco? I je li da kupim smao onu krivu protiv grcica za pocetak??? Rose,uvijek me iznenadi ova tvoja slicica na avataru... Ruza je bila divna,ali ovaj cvjet je punoooooooooooo ljepsi,a vjerujem i mirisniji.... :))))
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|